Егоисти, естествено че трите клуба заедно. Италфеста не частна собственост на никого!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кой клуб да организира Италфест 2006?
Collapse
X
-
Абе не знам да е отказано на някой, който е искал да помогне за организирането на феста. Да трябва в организирането да участват хора и от трите клуба. Ама какво разбираш под организиране от трите клуба. Например кой клуб ще плати за мястото, полиция, община и .т.н.т освен това за спонсорите трябва да се изготвят платежни документи - доказващи платените от тях суми и позволяващи отчитането им. Та трябва да се знае кой ще подписва договори за спонсорство - всички едновременно ли, или всеки ще намери спонсор и ще се оправя с него-да ама тогава ще има сърдити- що аз не съм основен спонсор, що единия клуб лансирал повече един спонсор и по-малко друг и все едни такива въпросчета. Това разбира се ако искаме да направим Италфест по масов и с това да изпълним една от основните цели на клубовете-популяризиране на италианските автомобили. Едно е ако се събират шепа ентусиясти-тогава поляната е по атрактивна, да обаче ако хората са много трябва организация-иначе ще се разделят на едни малки групички и ще си лафят пак само тези който се познават, после ще се разотидат и следващата година Италфест пак със сто човека и се почва отначало, без да изпитваме удовлетворение че сме направили нещо за любимата марка и за имиджа и сред обществото. Ей такива въпросчета ми се въртят в главата и е добре да се даде отговор и да се премислят нещата отвсякъде и разбира се мислите да се изкажат публично-затова си изливам мислите и се надявам и други да го направят за да стане дискусияAlfa Romeo 145 1.8 Twin Spark -Ех, 156 SW 2,4 JTD -Ех
Alfa Romeo 164 Super 2.0 Тwin spark
Alfa Romeo 155 Super 2,5 V6
Alfa Romeo GTV 3.0 V6 24v
MB CLK - 430 V8
-
Гласивах с четвъртия отговор ... но ако погледнем документалната страна на въпроса към настоящия момент единствен организатор може да е АЛФА клуба /като единствен съдебно регистриран/, което пък от друга гледна точна не означава че не трябва да се съобрази с мнението на останалите два. Ако живот и здраве до следващия фест имаме и други официално регистрирани клубове ... то на официалната покана ще стои и тяхното име а до тогава ... има време. Приканвам колегите от двата други форума да пуснат и там три теми с анкети за града, месеца и деня /събота или неделя/ за следващия фест.Tempra 1.6 i.e. S Lybra 1.8 vvt lx 088 9 242 369
Коментар
-
Crusader написа:Егоисти, естествено че трите клуба заедно. Италфеста не частна собственост на никого!http://free.bol.bg/dodo155/AlfaRomeo/Punto_JTD_all.JPG
Alfa Romeo 147 07' 1.9 JTDm Q2
FIAT Punto 02' 1.9 JTD
FIAT Punto 99' 1.7 TD
Коментар
-
Да ви кажа само приказка, две.....Митко, или там какъвто си, вече ми приличащ повече на извънземно.........Италфест, трябва да е ясно, че организирането му е от КАРБ и още един човек, друг е въпроса с помоща на кой клуб, ако искат и VW могат да помагат!!!За самозабравяне и дума не може да става, тази тема е по актуална при теб!Дискусиите за място ще бъдат при всички фенове на италианките, няма да те пропуснем и теб, споко!Митьо, не ми пипай поста моля!!Не се опитвай да акцентираш на думата, а хвани смисъла!!!!GT 2.0 JTS
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар