Колеги и колежки, нака изберем НАЙ-УДОБНОТО място за всички Ако посочите ’ДРУГ’, моля Ви уточнете кой.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
В /около/ кой град да се проведе ИТАЛФЕСТ 2006
Collapse
X
-
Mitko написа:Казанлък е абсолютния център на България. Гласувам за него.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
-
Аз също съм на мнение че Казанлък е в центъра на БГ и е наи удачно там за всички.Това си е мое мнениеAlfa Romeo 166 2,4 JTD
Porsche 944 S2
http://www.valmcrae.snimka.bg/
http://vbox7.com/user:val_mcrae
http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net
Коментар
-
Аз гласувах за Габрово но като гледам гласовете всичко сочи Пловдив. Сега да изкажа лично мнение. Миналата година беше Долна Баня между Пловдив и София. Сега не е решено още ама да кажем че върви към Пловдив. Пак не е равностойно. Пак Русе и Варна ще минават повечко километри. Се едно да кажем Търговище по същия начин биха реаргирали София и Повдив. Трябва да се избере компромисен вариант за всички защото да не стане като миналия Италфест. Все пак има кой да мисли аз само изказвам лично мнение с което ще има хора които не се съгласят. Има време и ще видим какво ще стане накрая.
Коментар
-
NIGHT^WALKER написа:Аз гласувах за Габрово но като гледам гласовете всичко сочи Пловдив. Сега да изкажа лично мнение. Миналата година беше Долна Баня между Пловдив и София. Сега не е решено още ама да кажем че върви към Пловдив. Пак не е равностойно. Пак Русе и Варна ще минават повечко километри. Се едно да кажем Търговище по същия начин биха реаргирали София и Повдив. Трябва да се избере компромисен вариант за всички защото да не стане като миналия Италфест. Все пак има кой да мисли аз само изказвам лично мнение с което ще има хора които не се съгласят. Има време и ще видим какво ще стане накрая.
Коментар
-
hit-ko написа:До тук, петнадесетина мнения! А очакваме още 1000!
Коментар
-
valjo написа:прави ми и друго впечатление, как се дискутира "къде е удобно на тоз, на оня" ...а не "къде има инфраструктура, къде е добър пътя, къде ше е удобно за "нормални" хора (имам предвид "не-ентусиасти") ... къде може да се проведе наистина по добър начин, с много интересни за много хора конкурси ..та замислете се за тези фактори също, преди да мислим за географски центрове и "близост до Варна" щото на италфест1 беше близо до Варна и от 90 коли да е имало 1-2 от там!!!Tempra 1.6 i.e. S Lybra 1.8 vvt lx 088 9 242 369
Коментар
-
ivo написа:Вярно е и това което казваш .... но и другото не е по-маловажно ...А с колко се се увеличили членовете на форумите от италфест1 до сега т.е. колко повече хора знаят вече за феста и колко реално имат възможността да дойдат. На италфест2 след като сте обработили резултатите от анкетите бихте ли казали какво е присъствието по точно отношението на приствали хора от близките до мястото на феса и тези от отдаличените места ....
Коментар
-
Ясно значи от казаното до тука Италфеста ще се проведе в Пловдив на писта Калояново щото сичко там е супер. Нищо че пак няма да се съобразите с географското разположение. Просто искам да намерите най-добрия вариант който да устройва всички. Ако трябва и там да е ама според мен всяка година да се прави в близост до София и Пловдив защото имали каде не е вариант за градовете които са по далече. Знам че ще ме намразите сега ама аз съм нов не съм посещавал ИФ1 нито ИФ2 и за това ще направя всичко възможно за ИФ3 да дойда, но нека да има компромисен вариант за всички.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар