Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пролетна среща на фиат форума - обсъждане

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

nikki_sixx написа:
    Immortal написа:
    Почвайте да скътвате по някой лев
    То да скътваме.., ама няма да е зле да идват от някъде... Иначе:
    Immortal написа:
    "Чудните скали" не са във Варна. Те са точно на границата между Бургаска и Варненска област, по пътя Айтос-Провадия. Колкото е от Варна, толкова е и от Ямбол разстоянието - около 100 км. Не мисля иначе че е много подходящо. Доколкото знам там има само един хотел ли е, хижа ли е, незнам и не ми вдъхва много доверие...
    Бравост, ама той Живко от де да знае... кат само с Фиатки се занимава... целодневно?! А там е... всъщност, няма да агитирам, защото няма да дойда където и да е сбирката! С прекрасната ми работа бачкам всяка събота.., а шефката не пуска в болнбични дори и тези които им тече кръв от ушите! (това последното се случи миналата седмица, таааа, споделям опит така да се каже) Всъщност... ако стане за на "скалите" - може и да дойда... поне за вечер!
    Ще си премълча като един по-голям батко на критиките на хлапетата и ще запазя добрия тон! (Като ще ви помоля за вбъдеще да си спестявате подобен род подигравки, граничещи с унижаване на колеги!)Щом съм го написал така, това означава, че съм имал съответни съображения!

Коментар

Я па нечем на Батак,ама щом сте рекли...,ко да ви прая?Щеше ми се някъде,където не съм ходила и да си вземем с бачо ви Фихи някой и друг печат... (за "непосветените"-става дума за 100-те нац.обекта,Торнадо знае за какво иде реч )Та мисълта ми беше,че като живея на 25км.от Батак,се предполага,че съм ходила поне няколко пъти.Ама ако болшинството е "за"-идвам,спор няма.
      "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
      Ванга

Коментар

Нещо зацикли темата...предлагам на тази среща да си спретнем един кулинарен конкурс "Кой е по-по- най?"
        Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
          Нещо зацикли темата...предлагам на тази среща да си спретнем един кулинарен конкурс "Кой е по-по- най?"
          "Умният човек не вярва на всичко което чуе,
          не казва всичко, което знае и не харчи всичко което има."

Коментар

Irka_fihi написа:
            Аз съм съгласна. Вие ще готвите, а останалите ще са жури и ще дегуастират!!!!!!!!!

Коментар

Аз ще съм председателя на журито!

Коментар

И аз съм ’’За’’ среща макар че никой не познавам
                Fiat Bravo 1.6 16V Бебчето ))

Коментар

...идеята за национална среща е много добра, бях на националния Оff-road събор в началото на септември в Белоградчик и мога да ви кажа, че беше доста забавно...
                  Fiat Bravo, 1.6 - 103 hp

Коментар

///// написа:
                    Аз ще съм председателя на журито!
                    Аз пък искам да съм член...на журито!
                    Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
                      Е нали беше твоя идеята за конкурса? Какво стана????????

Коментар

Ъ мисля ако имам финансова възможност и аз да дойда (сефте). Четох темите но не видях има ли избрано място (конкретна хижа, хотел или нещо от сорта) и цените как са
                        Fiat Bravo 1.9 JTD 105 HP
                        -------------------------------------
                        1f Y0u C4N rE4D Th1S, i7 1s t1Me T0 7uRn 0FF Y0Ur PC 4Nd Ge7 Life!

Коментар

Вече тече записване за срещата тук -> http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=37334

Коментар

Working...
                          X