Твърд за за пролетната среща само да не се случи така че да съм на изпит
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пролетна среща на фиат форума - обсъждане
Collapse
X
-
аидееее вече почва да се скътават пари за гориво и д.р.значи последно пролетна среща аз ще доида (първа ще ми е ) кадето и да е само да не е някаде към Русе (не че имам нещо против русенлии ама ми е малко далечко )казваите каде и кога и съм тамШофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
Еми давайте конкретни предложения за места, и да ги гласуваме. Иначе всеки ще почне - ама не там ама не там....казвате къде предлагате а не къде не ви е удобно Аз нямам претенции казах вече не ме хулете, че и аз не предлагам.. :DEx'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT
Коментар
-
Така е по-добре.Аз мога да ви предложа да е в нашият регион Пазарджик.Имаме много хубави планински места за сбирки с добри хижи,и мисля че купонът ще е супер.Който е идвал към язовир Батак знае П.С. а и мисля че този регион се намира на подходящо место по картата----------------------------------------------------------------------------
Fiat Bravo 1.6 97г.(90к.с.), LPG Lovato
ex.Fiat Punto 1.1 96г.(55к.с.),LPG Lovato
ex. Fiat Tipo ATG 91г. 1.6(83 к.с.) бензин + газ
Коментар
-
IvanIanushev написа:Така е по-добре.Аз мога да ви предложа да е в нашият регион Пазарджик.Имаме много хубави планински места за сбирки с добри хижи,и мисля че купонът ще е супер.Който е идвал към язовир Батак знае П.С. а и мисля че този регион се намира на подходящо место по картатаFIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now
Коментар
-
iceflame написа:IvanIanushev написа:Така е по-добре.Аз мога да ви предложа да е в нашият регион Пазарджик.Имаме много хубави планински места за сбирки с добри хижи,и мисля че купонът ще е супер.Който е идвал към язовир Батак знае П.С. а и мисля че този регион се намира на подходящо место по картата----------------------------------------------------------------------------
Fiat Bravo 1.6 97г.(90к.с.), LPG Lovato
ex.Fiat Punto 1.1 96г.(55к.с.),LPG Lovato
ex. Fiat Tipo ATG 91г. 1.6(83 к.с.) бензин + газ
Коментар
-
IvanIanushev написа:iceflame написа:IvanIanushev написа:Така е по-добре.Аз мога да ви предложа да е в нашият регион Пазарджик.Имаме много хубави планински места за сбирки с добри хижи,и мисля че купонът ще е супер.Който е идвал към язовир Батак знае П.С. а и мисля че този регион се намира на подходящо место по картатаШофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар