Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пролетна среща на фиат форума - обсъждане

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Пролетна среща на фиат форума - обсъждане

Пичове, стана традиция ежесезонно да имаме срещи на форума от национален мащаб! Нещо за зимна среща? Само не искам да ми говорите - ма то сега студентски празник, никулден, ала, бала! Ай, че Живка пак я сърбят джиславедките! Пък знаете момиче като я засърби каквото и да е - няма оправия!

Аз съм ЗА. Гласувам с две ръце!!!!!

Коментар

Ние сме с малко повече - моите двете ръце и Живкините две предни гуми!

Коментар

Коментар

И аз съм "за" , ама да не бързаме много... да не стане като на Копринка.Нека да го организираме както трябва, и най-добре да е след Нова година. Щото до тогава все празници и трудно ще намерим места, а и цените по празниците са нагоре.Иначе приветствам идеята, и предлагам да е някъде където не сме ходили досега. За предпочитане в снежна планина

Коментар

и аз съм навит..
            Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

Едно голямо ЗА! Там сме, където и да е.Мисля, че Дидо/Immortal е прав.

Коментар

Това е страхотна идея! И аз съм ЗА

Коментар

Ама нека първо дойде зимата Че днес в София сутринта беше 12 градуса, а в Търново вчера 28 ...

Коментар

Аз искам специална покана... и ако може... неква финансова инжекция. ’шото иначе не мой да стигна и до Шумен!
                    Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

Хайде, Хайде на Фиатска зимна среща
                      Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

20 и 21.12 в Кюстендил......
                        Обичта е по - силна от омразата. Сърцето е по - силно от огорчението. Усмивката на душата е по - силна от мрака. Великодушието надмогва мъстта.
                        Трезвен ТУК не пиша!
                        Un Italiano Vero

Коментар

kilar написа:
                          20 и 21.12 в Кюстендил......
                          И аз това щях да предложа, така и така ще дойдат доста хора(поне се надявам).

Коментар

Ееее, това няма как да стане. Националните срещи е добре да се правят около центъра на България... нали е ясно, че макар и да е сравнително близо до София, от Варна, Русе, Бургас, Ямбол е ужасно далече. Особено в период на криза

Коментар

Ееее, пак ли на другия край на България! Пък и срока е малко кратичък!

Коментар

Working...
                              X