Аз идвам където и да е! И Ники не се фръцкай много, че първи ще бъдеш там
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пролетна среща на фиат форума - обсъждане
Collapse
X
-
iceflame написа:IvanIanushev написа:Така е по-добре.Аз мога да ви предложа да е в нашият регион Пазарджик.Имаме много хубави планински места за сбирки с добри хижи,и мисля че купонът ще е супер.Който е идвал към язовир Батак знае П.С. а и мисля че този регион се намира на подходящо место по картатаFiat Marea Weekend HLX 1.8 16V 97г.с АГУ
Fiat Bravo SX 80 16V 99г. с ГИ АС
Коментар
-
Колеги, после ще пусна анкета за гласуване! Сега само давайте предложения за дестинации! До тук само 2 предложения:- Пазарджик, яз. Батак (из тоя "тараф")- Варна - "Чудните скали"Добре би било да е някъде по към центъра на България, за да имат повече колеги финансова възможност да дойдат! Но в крайна сметка - глас народен - глас божи!
Коментар
-
Пак в нашия регион, но по-към центъра на България, е например гр. Стрелча, има няколко готини хотела, подходящи за среща. Бих ви предложил и спа-хотел "Рич" във Велинград, който разполага с всички условия да си прекараме страхотно, включително и голям безплатен паркинг. Но и цените там си ги бива...А защо не и Хисаря, райско кътче и още по-близо до центъра. Друго любимо място ми е вече в Северна България - гр. Априлци.А за време - щом ще е пролетна, поне да е през наистина пролетния април, а не през почти зимния март.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
В околностите на Пазарджик сме се събирали, въпреки че бяхме много малко хора - в м.Ливадите. Както и да е, аз съм ЗА, където и да е.Цигов чарк или Батак ми се струва добра идея. Почвайте да скътвате по някой лев "Чудните скали" не са във Варна. Те са точно на границата между Бургаска и Варненска област, по пътя Айтос-Провадия. Колкото е от Варна, толкова е и от Ямбол разстоянието - около 100 км. Не мисля иначе че е много подходящо. Доколкото знам там има само един хотел ли е, хижа ли е, незнам и не ми вдъхва много доверие...
Коментар
-
///// написа:Предложения за дестинации до тук:- язовир Батак- Цигов чарк- св.Константин - Варна - "Чудните скали"- Стрелча- Велинград - спа-хотел "Рич"- Хисаря- АприлциTonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
За Батак,Цигов чарк и ВелинградEX FIAT BRAVO 1.8 GT 97' - първата любов
http://www.youtube.com/watch?v=Fza5pPlBOoo
Коментар
-
Immortal написа:Почвайте да скътвате по някой левImmortal написа:"Чудните скали" не са във Варна. Те са точно на границата между Бургаска и Варненска област, по пътя Айтос-Провадия. Колкото е от Варна, толкова е и от Ямбол разстоянието - около 100 км. Не мисля иначе че е много подходящо. Доколкото знам там има само един хотел ли е, хижа ли е, незнам и не ми вдъхва много доверие...Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
а нещо дата а ?Immortal написа:todorshalev написа:а нещо дата а ?Шофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар