Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пролетна среща на фиат форума - обсъждане

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аз идвам където и да е! И Ники не се фръцкай много, че първи ще бъдеш там

Коментар

iceflame написа:
      IvanIanushev написа:
      Така е по-добре.Аз мога да ви предложа да е в нашият регион Пазарджик.Имаме много хубави планински места за сбирки с добри хижи,и мисля че купонът ще е супер.Който е идвал към язовир Батак знае П.С. а и мисля че този регион се намира на подходящо место по картата
      Съгласен съм за язовир Батак-и на Цигов чарк и на св.Константин има много хубави места,където можем да се съберем-хижи бол,бунгала също,а има и няколко хотела...лично мое мнение си е де+това има и какво да се разгледа-Батак например
      Още един глас за яз. Батак и околностите!
      Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16V 97г.с АГУ
      Fiat Bravo SX 80 16V 99г. с ГИ АС

Коментар

Аз също съм съгласен за местенцето. На Копринка неможах да дойда , че бях на свадба, ама тоя път ще гледам да съм на линия. Ама ако може и някви дати да се оточнят от по-рано да нагласим работния график.
        Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
        Ex.Opel Astra

Коментар

Колеги, после ще пусна анкета за гласуване! Сега само давайте предложения за дестинации! До тук само 2 предложения:- Пазарджик, яз. Батак (из тоя "тараф")- Варна - "Чудните скали"Добре би било да е някъде по към центъра на България, за да имат повече колеги финансова възможност да дойдат! Но в крайна сметка - глас народен - глас божи!

Коментар

Пак в нашия регион, но по-към центъра на България, е например гр. Стрелча, има няколко готини хотела, подходящи за среща. Бих ви предложил и спа-хотел "Рич" във Велинград, който разполага с всички условия да си прекараме страхотно, включително и голям безплатен паркинг. Но и цените там си ги бива...А защо не и Хисаря, райско кътче и още по-близо до центъра. Друго любимо място ми е вече в Северна България - гр. Априлци.А за време - щом ще е пролетна, поне да е през наистина пролетния април, а не през почти зимния март.
            Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Предложения за дестинации до тук:- язовир Батак- Цигов чарк- св.Константин - Варна - "Чудните скали"- Стрелча- Велинград - спа-хотел "Рич"- Хисаря- Априлци

Коментар

В околностите на Пазарджик сме се събирали, въпреки че бяхме много малко хора - в м.Ливадите. Както и да е, аз съм ЗА, където и да е.Цигов чарк или Батак ми се струва добра идея. Почвайте да скътвате по някой лев "Чудните скали" не са във Варна. Те са точно на границата между Бургаска и Варненска област, по пътя Айтос-Провадия. Колкото е от Варна, толкова е и от Ямбол разстоянието - около 100 км. Не мисля иначе че е много подходящо. Доколкото знам там има само един хотел ли е, хижа ли е, незнам и не ми вдъхва много доверие...

Коментар

///// написа:
                  Предложения за дестинации до тук:- язовир Батак- Цигов чарк- св.Константин - Варна - "Чудните скали"- Стрелча- Велинград - спа-хотел "Рич"- Хисаря- Априлци
                  Във Велинград има много хотели. Стига града да бъде избран за място на срещата, може да се намери и друг хотел с по-достъпни цени. В хотел "Рич" съм бил два пъти, затова го дадох за пример. Наистина е много добър, с голям паркинг, голям ресторант със страхотна кухня и местни специалитети, басейн, джакузи, сауна, просторен нощен бар и какво ли не. Цените са сериозни, но и удоволствието ще си струва. Но не вярвам в него да успеем да проведем голяма форумска среща, доста хора ще се откажат от цените. Все пак, ако има интерес, мога да се опитам да договоря някаква отстъпка. Може да разгледате и сайта му , но не се стряскайте от цената на новогодишния пакет. Цените по принцип са от съвсем друг порядък. По спомен 100 лв. включваше една нощувка, 2 обяда, закуска и богата вечеря.Все пак мисля, че е по-добре в предложенията за дестинации да остане Велинград, без засега да се спираме на конкретен хотел.
                  Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

и на мен ми допада идеята за Батак или Велинград, нея местност за Варненци е най-далечко, но поне ще е интересно
                    Renault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
                    Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp

Коментар

За Батак,Цигов чарк и Велинград
                      EX FIAT BRAVO 1.8 GT 97' - първата любов
                      http://www.youtube.com/watch?v=Fza5pPlBOoo

Коментар

Immortal написа:
                        Почвайте да скътвате по някой лев
                        То да скътваме.., ама няма да е зле да идват от някъде... Иначе:
                        Immortal написа:
                        "Чудните скали" не са във Варна. Те са точно на границата между Бургаска и Варненска област, по пътя Айтос-Провадия. Колкото е от Варна, толкова е и от Ямбол разстоянието - около 100 км. Не мисля иначе че е много подходящо. Доколкото знам там има само един хотел ли е, хижа ли е, незнам и не ми вдъхва много доверие...
                        Бравост, ама той Живко от де да знае... кат само с Фиатки се занимава... целодневно?! А там е... всъщност, няма да агитирам, защото няма да дойда където и да е сбирката! С прекрасната ми работа бачкам всяка събота.., а шефката не пуска в болнбични дори и тези които им тече кръв от ушите! (това последното се случи миналата седмица, таааа, споделям опит така да се каже) Всъщност... ако стане за на "скалите" - може и да дойда... поне за вечер!
                        Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

Еми на мен Батак ми харесва най-мнго. Отдавна ми се ходи там, чак не повярвах като го предложихте. Иначе мисля, че е редно да определим горе-долу кога ще бъде. Говореше се за Март месец, коя седмица по-точно?
                          Ex'Fiat Uno, Ex'Fiat Bravo GT, Ex'Fiat Punto HGT, Now-Fiat Bravo GT

Коментар

Айде сега гласувайте да видим:http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=36558

Коментар

а нещо дата а ?
                              Immortal написа:
                              todorshalev написа:
                              а нещо дата а ?
                              В темата за гласуването си пише - 27,28, 29 март.
                              съжалявам изобщо не завъртях да видя темата надолу
                              Шофирай разумно, на пътя не си сам.
                              Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
                              Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
                              Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

Коментар

todorshalev написа:
                                а нещо дата а ?
                                В темата за гласуването си пише - 27,28, 29 март.

Коментар

Working...
                                X