Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Благотворителна инициатива - дом за сираци Кюстендил

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Kuku написа:
    Чеки, чеки малко!На коя оферта за пеленки се спираме, та тръгна да обръщаш парите?За храните някаква оферта?Лекарства няма ли да купуваме?
    Днес с колегите ще оправим офертата за храните.За лекарствата и памперсите чакам едно приятелче да звънне и ще ти звънна да ти кажа....
    Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
    Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

Току що се връщам от Технополис - климатиците са платени (ако се справя да сканирам касовата бележка - ще я прикача после) и ще бъдат монтирани на 18-ти в четвъртък. Платил съм 1635. 04 лева. Останаха 65лв., с които ще купя нещо на место и също ще представя касова бележка. Или пък - който ще пазарува - да пазарува с 65 лева отгоре и после на 21-ви ще му ги дам, но ми кажете за да знам. Жоро - звънни на шефката на дома за да знае за монтажа на 18-ти.fihi - ами мойта мацка е приготвила дрешки - не е проблем да се дадат на место, който има желание.
      VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
      VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
      VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
      VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
      Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Казвайте какво да правя с тия 65лв.

Коментар

Нещо сладко? Децата са си деца - климатиците ще са им добре дошли, но пък и подаръка си е подарък и ще го оценят много по-лесно.
          like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

На толкова малки деца не се дават сладки работи...Последни новини - в помещението една фирма ни е изпреварила и е монтирала някакви климатици.С директорката се разбрахме да се монтират в спалните помещения - по групите.Помещенията са за по един климатик от такъв тип.

Коментар

Kuku написа:
              Е, адаш, аз за това мислех, че е нормално "Молфикс" да са двойно по-скъпи!Получих офертата за "Молфикс" от другия дистрибутор:"ДЖЕНТО" - 0888601320 - Геоги Матев3-6кг. - 25ст./бр. 4-9кг. - 30ст./бр. 7-18кг. - 34ст./бр. Средна цена 30ст. - 500лв. за 1650бр.Намерих телефони и на фирма "Паломита", но мои колежки ми казаха, че от техните пеленки бебенцата се изприщвали Значи какво остава, първата оферта ли - 500лв. за 2000бр.?
              Ти твойте колежки не ги слушай,няма никаква гаранция,че няма да се изприщят и от Памперс,Либеро или каквото и да е там.Аз съм чувала майки да се оплакват и от Памперс,пък аз съм много доволна.Всичко е много относително и зависи от кожата на детето,а за толкова деца-няма как да знаем на кое какво ще му понесе.
              "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
              Ванга

Коментар

Говорих с фирмата за памперсите - в бюджет от 625лв. можем да вмъкнем 2400бр. пелени от размерите 4-9 и 7-18 - 26ст. средна цена.Поръчал съм ги за събота, а утре ще отида да ги платя!

Коментар

Аз днес ще взимам храните.Направил съм снимки но не знам кога ще ги кача...Искам да благодаря на отдела Infant Nutrition на Nestle за дарението в храни, което направиха!Предварително също искам да благодаря за компютъра, който ще осигури колегата 1115.До неделя ще се опитам да мина през банката и да направя справка за парите. Ще ги изтегля предварително днес,защото ще трябват за храни.550 са към Кики за памперси, 600 с негови.630 са в мен, трябва да има в банката още.

Коментар

Отново Ви напомням за 65-те лева дето останаха ресто от климатиците - пазарувайте и за тях, и аз ще ги върна на 21-ви в дома.Защото цените на дребно са по-високи и не си заслужава да пазаруванм оттук.

Коментар

Платил съм пеленките - 625,36лв. за 2442бр.Сега остава само някой да мине да ги вземе утре

Коментар

Kuku написа:
                        Платил съм пеленките - 625,36лв. за 2442бр.Сега остава само някой да мине да ги вземе утре
                        Кажи къде и кога трябва да се вземат, да паля бравата и да ги товаря.

Коментар

Колеги, утре среща в 9 пред нас,това е бирария
                          Прикачени файлове

Коментар

Кога се очаква да стигнете в Кюстендил, че май ще съм на курс по това време, а не е удобно да отсъствам

Коментар

Едно благодаря за Иван (1115) който осигури компютъра. Днес минах да го взема от него.

Коментар

Сега се връщаме.Ще кача моите снимки директно.Ще се опитам да дам данни кой е дал пари и за какво тази вечер, но не съм ходил да взема разпечатка от банката,само изтеглих парите чрез банкомат.И така грубо:1700 за климатици600 за памперси600 за местни и зеленчукови бурканчета с храна30 за мишка и клавиатура20 за монитор120 за лекарства3070лвДарени още:Млека NaN1 19NaN sensitive 3All 110 1Junior 1NaN2 8 + 25 NaN HA 1 +30Биберони 3 кашона - 48Няколко кутии с детски играчки - новиДва плика с дрехиЕдин кашон с сироп за кашлица.Грубо описано.Когато получим целия опис ще го публикуваме.Това са снимките от днес:http://fiat-bg.org/Downloads/Snimki_...stendil/GTipo/

Коментар

Working...
                                X