Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Благотворителна инициатива - дом за сираци Кюстендил

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

GTipo написа:
    Кире, ти вече знаеш, но и останалите трябва да знаят...захапваме плувката!Ще уточним подробностите...и започваме с лова на памперси и храни.
    По-ясна и точна информация - здраве му кажи.
    VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
    VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
    VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
    VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
    Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Изпуснал съм вчерашните събития, щото бях по пътищата и вечерта се върнах доста уморен.На мен също ми се стори, че 2 12-ки няма да свършат работа, щото по груби сметки на това помещение му трябват поне 10 кВт. От друга страна си помислих, че все пак те отопление си имат, (което както се оказа работи нормално), следователно само за охлаждане може и да свършат работа. Що се отнася за 18-ки - на климатици Excel цената е 850 лв на бройка без монтаж, като върху тая цена ще ползваме 3% отстъпка или крайна цена - 824,50. За 2 броя - 1649 лв без монтаж.Другия вариант - 2 бр 18-ки марка ТРЕО на цена от 890 лв - всеки, минус 8% отстъпка или общо 1637.60 лв (което е пак в този диапазон). ТУк вероятно ще трябва обаче и транспорт от Пловдив, защото фирмата вносител е от там. Т.е. не може да се слезе под цената на Технополиса.Остава да посъберем още малко пари, друго решение не виждам, или да се ограничим само с климатиците и да заебем лекарствата - незнам кое е по-важно за децата, но си мисля че лекарства по-лесно ще им отпуснат от държавата като изреват, отколкото пари за климатици.Между другото. ВЕКО е една от малкото "евтини" фирми, зад които стои реална фирма с огромни заводи-производители. Не е само марка като НЕО и останалите, които не се знае къде и от кого се произвеждат.

Коментар

Говорих с два дистрибутора на фирма "ХАЯТ" - вносител на пелени за еднократна употреба "Молфикс"."ВЕЛИЗАРА" - 0887940067 - Захари Донков3-6кг. - 20ст./бр.4-9кг. - 25ст./бр.7-18кг. - 30ст./бр.Средна цена 25ст. - 500лв. за 2000бр."ДЖЕНТО" - 0888601320 - Геоги МатевОчаквам оферта....

Коментар

Kuku написа:
          Говорих с два дистрибутора на фирма "ХАЯТ" - вносител на пелени за еднократна употреба "Молфикс"."ВЕЛИЗАРА" - 0887940067 - Захари Донков3-6кг. - 20ст./бр.4-9кг. - 25ст./бр.7-18кг. - 30ст./бр.Средна цена 25ст. - 500лв. за 2000бр."ДЖЕНТО" - 0888601320 - Геоги МатевОчаквам оферта....
          Баси какви са тия цени за Молфикс бре... Ще взема да питам моя човек тогава на колко може да ги даде... Все ми се върти че за малкота взимахме от тая марка на по 17-18 ст бройката и то на дребно, но може и да са били за по-малки деца и да съм се заблудил...

Коментар

Адаш, това е цена !!!ВНИМАНИЕ!!! от дистрибутор "ХАЯТ" е вносител, а това е техен дистрибутор, т.е. веригата е възможно най-късата (вносител-дистрибутор-клуб) и цената е такава Жоро вчера каза за цени на пеленки от порядъка на 12ст./бр., ама аз реших, че може да са някакви нискокачествени и за това "Молфикс" да са ДВОЙНО по-скъпи Не вярвам обаче другият дистрибутор да ми даде много по-ниска цена Всеки гледа да те изклати..... а уж казвам, че ми трябват за благотворителност.... баси

Коментар

Kuku написа:
              Адаш, това е цена !!!ВНИМАНИЕ!!! от дистрибутор "ХАЯТ" е вносител, а това е техен дистрибутор, т.е. веригата е възможно най-късата (вносител-дистрибутор-клуб) и цената е такава Жоро вчера каза за цени на пеленки от порядъка на 12ст./бр., ама аз реших, че може да са някакви нискокачествени и за това "Молфикс" да са ДВОЙНО по-скъпи Не вярвам обаче другият дистрибутор да ми даде много по-ниска цена Всеки гледа да те изклати..... а уж казвам, че ми трябват за благотворителност.... баси
              Абе може да съм се заблудил - щото те нали са различни големини според килограмите и колкото по-големи - съответно по-скъпи. 12ст. на бройка - това са пеленки дето за нищо не стават - 99.99% съм сигурен.Има няколко марки които стават и те се знаят - Молфикс, Либеро, Памперс и Хъджис ли бяха ама последните са доста скъпи.Молфикс са много добро решение.п.п. Баси преди разбирах само от пиене и от едене... ся за пелени ръсим мозъци...

Коментар

Еденье и пиенье трябва ли ви бре!?

Коментар

Е, адаш, аз за това мислех, че е нормално "Молфикс" да са двойно по-скъпи!Получих офертата за "Молфикс" от другия дистрибутор:"ДЖЕНТО" - 0888601320 - Геоги Матев3-6кг. - 25ст./бр. 4-9кг. - 30ст./бр. 7-18кг. - 34ст./бр. Средна цена 30ст. - 500лв. за 1650бр.Намерих телефони и на фирма "Паломита", но мои колежки ми казаха, че от техните пеленки бебенцата се изприщвали Значи какво остава, първата оферта ли - 500лв. за 2000бр.?

Коментар

Пак питам - нещо за ядене ще се дава ли? Ако да - да мисля нещо?

Коментар

PASSARELLA.......:Ми кат ше даваш...ДАВАЙ......
                      Обичта е по - силна от омразата. Сърцето е по - силно от огорчението. Усмивката на душата е по - силна от мрака. Великодушието надмогва мъстта.
                      Трезвен ТУК не пиша!
                      Un Italiano Vero

Коментар

Аз се сетих (надявам се да не е късно) че мога да попитам за лекарствата, но ще мога чак във понеделник. Дано не е късно.
                        FIAT Nuova Punto 1.2 8V
                        FIAT Grande Punto EVO 1.4 8V
                        ...and justice for all

Коментар

Колеги, благодаря от все сърце за пожертваните пари за децата!Ако е възможно, моля да ми кажете кой ми е дал чат или целите 40 лв на ръка, щото не съм записал и...ето.В момента 1700 са при kiro_of_the_day за климатиците, останалите, според сметката.След като се знаят, половината утре ще попитам как може да ги обърнем в храни, другата половина - в памперси.По повод на компютъра, утре също ще се знае до къде сме...
                          Прикачени файлове
                          Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
                          Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

Чеки, чеки малко!На коя оферта за пеленки се спираме, та тръгна да обръщаш парите?За храните някаква оферта?Лекарства няма ли да купуваме?

Коментар

Значи, 1634 лева са климатиците - след малко ще отида да ги платя за да ги сложат до прояваа. С останалата сума до 1700лв. ще купя нещо на местна почва.

Коментар

Искам да попитам, възможно ли е на място да се носят играчки, дрешки. Имаше такова предложение от Киро но остана до там(може и да не съм видял, за което се извинявам). Та ако може да видим с жена ми какво можем да вземем от къщи.Също така искам да попитам до къде стигнахте с компютъра, защото имам един хард 80-ка който е на юсб, но мога да го извадя от кутията и да го дам за каузата.П.С. Ако мога с нещо да помогна - насреща съм.

Коментар

Working...
                                X