Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Благотворителна инициатива - дом за сираци Кюстендил

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Kuku написа:
    Все още недоумявам, за какво са им климатици, като може да се отопляват с конверторни (или там както се наричат) радиатори?!Един радиатор е 200лв. - три радиатора са 600лв., а те искат да дадем 3-4 пъти повече пари за климатици Освен това, как ще отопляват бебета с климатици, като на втората минута бебетата ще са схванати?РАДИАТОРИ трябват!П.П.100лв. има от мен.
    Помещението за което става въпрос да облагороди е така да се каже занимална стая за децата - дето си играят - то е голямо - размерите ги даде по-нагоре Жоро, а освен това е с МНОГО прозорци, които предстои да се смени дограмата.Проблема е че зимата е студено, а лятото е горещо, предвид многото порзорци и загряването от слънцето - затова са нужни климатици за да се реши проблема И лятото. Дано се включим до 1500 лв. с тия климатици за да останат пари и за друго.Кики - ако имаш по-добро преложение - пиши.
    VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
    VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
    VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
    VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
    Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

1500лв. за два инверторни климатика е невъзможно просто, освен ако не са най-убитите марки, които пък може да се трошат през ден, щом ще се ползват постоянно.... скептично съм настроен

Коментар

Kuku написа:
        1500лв. за два инверторни климатика е невъзможно просто, освен ако не са най-убитите марки, които пък може да се трошат през ден, щом ще се ползват постоянно.... скептично съм настроен
        Ами няма да са инверторни - ще са обикновенни - тока се плаща от Общината, а не от нас все пак...

Коментар

Обикновените как ще топлят през зимата - ще замръзне маслото и няма подкарване... или ще се счупят Ни така, ни така....

Коментар

Kuku написа:
            Обикновените как ще топлят през зимата - ще замръзне маслото и няма подкарване... или ще се счупят Ни така, ни така....
            Бе не разберам хич от климатици, но в работата ми сложиха некви ментаци с марка Rolls или нещо такова - ами бачкат си и при -25 навън досега евче 3-та година без повреда...Сега какво да направим като само толкова пари сме събрали ...

Коментар

Аз съм на мнението на КИКИ,не виждам защо да се дават пари за скапана марка климатици като конверторни радиатори и то хубави са на цена 200-250лева и вършат перфектна работа ,а и така ще останат и пари за други неща.ако мога да помогна с нещо съм насреща.Илко ми има телафона,но го давам пак 0887723661 ,по цял ден съм в движени и ако мога да помогна с нещо на драго сърце ще го сторя.Утре и аз ще пусна още 50.
              MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
              "Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
              R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12

Коментар

kik73bg написа:
                Аз съм на мнението на КИКИ,не виждам защо да се дават пари за скапана марка климатици като конверторни радиатори и то хубави са на цена 200-250лева и вършат перфектна работа ,а и така ще останат и пари за други неща.ако мога да помогна с нещо съм насреща.Илко ми има телафона,но го давам пак 0887723661 ,по цял ден съм в движени и ако мога да помогна с нещо на драго сърце ще го сторя.Утре и аз ще пусна още 50.
                Абе мама му стара на китайски ли пиша - не знам....Лятото на жегата с конвекторни радиатори ли ще им направите хладно на децата!?!?!? Не е въпросът само да се затоплят тези помещения зимата - могат да ги стоплят и с пернишка печка и то - по резултатно. Въпросът е лятото да се охлади помещението защото вътре е АД! Вътре става по-топло отколкото вън - а в К-н са едни от най-големите сезонни температурни инверсиилятото е 38 градуса - зимата често стигат до - 28-29.Какво да направя, че от цял форум с 10 000 регистрирани потребители сме събрали няма и 2 000 лева!То и аз не съм дал много, но ако 1000 потребителя бяха дали по 20 лв. - не 2 климатика, ами 20 негъра за 5 години щяхме да наемем да им веят на децата лятото...

Коментар

Адаш, нема нужда да се нервиш - са, като нема пари - нема, кво да направим Заедно мислим варианти и пишем - по-добре така, отколкото да си траем и после някой да каже "ооо, ма не сте казали...." Един климатик, примерно 18-ка, няма ли да охлади помещението?Ей са гледах на мой познат сайта и виждам, че за 1712лв. можем да купим два обикновени климатика "Волтел" 12-ка и мисля, че мога да постигна 10% отстъпка, та станаха 1540лв., като това е цена с монтаж който ще извадим от цената, ако намерим някой в Кюстендил, който от добра воля да ги монтира по-евтино или поне да направи само това, което ние не можем сами - свързване на двете тела и свързване към електрическата мрежа, т.е. ние да пробиваме, да къртим и т.н., за да излезне по-евтин монтажа, така ще се вместим според мен в 1300лв. крайна цена!

Коментар

Ако ще е за Волтел - мога да уредя мисля че добра отстъпка от цената на тези климатици: http://sofclima.com/excel%20wall.htmСобствениците на фирмата са ми много близки.Ако не е късно - да пратя и аз някой лев, че досега бях в една криза...по-голяма от световната криза P.S. Пратих.

Коментар

Говорих с човека - каза ми 1200лв. за двата климатика "Волтел 12", без монтаж.Ако може да постигнем по-добра цена другаде - действаме

Коментар

Мой познат може да монтира 2 бр. OSAKA 12, с нагреватели на външното тяло, работят на -20, за 1320 с вкл. монтаж. Аз ще го настъпя да даде отстъпка, все едно е за мен - 7% и стават 1230, което е мисля добре. А VOLTEL са едни от най-скапаните машии на пазара - личен опит.
                        Fiat Bravo 1.9 JTD / Fiat Bravo II 2.0 Multijet
                        www.fiat-bg.org/forum

Коментар

Относно климатиците, говорих с моите хора, и те ме подсетиха за нещо важно.Климатиците е добре да се купят от Кюстнедил, каквито и да са те. За да важи гаранцията на уредите, трябва монтажът да се извърши от оторизиран за това екип. Евтините климатици (а и не само те) често правят различни проблеми, така че всяко едно ходене за проблем, ако е от София ще струва пари и никой няма да се наеме да ги монтира от София в Кюстендил.Най-добре е Киро (или някой друг от Кюстендил) да види какво има на пазара там.

Коментар

И според мен е най-добре да са от града.Имаше една фирма за климатици до книжарница Химера. Там са много добри - гледах във местния вестник, че продават 12" нискотемпературни Kyoro и Nippon на цена около 500-600лв с монтаж, а съм сигурен, че ще направят и отстъпка. Само че съм в града, иначе можеше да мина. Ако може kiro_of_the_day да отиде мисля, че ще се споразумеят.П.С Имам 3Nippon-a 9-ки и се топлят добре и при -20 миналата година. Ако е същия модел е мн.добър вариант. Момчетата са много точни и съм сигурен, че ще намерят подходящ модел.

Коментар

Immortal написа:
                              Относно климатиците, говорих с моите хора, и те ме подсетиха за нещо важно.Климатиците е добре да се купят от Кюстнедил, каквито и да са те. За да важи гаранцията на уредите, трябва монтажът да се извърши от оторизиран за това екип. Евтините климатици (а и не само те) често правят различни проблеми, така че всяко едно ходене за проблем, ако е от София ще струва пари и никой няма да се наеме да ги монтира от София в Кюстендил.Най-добре е Киро (или някой друг от Кюстендил) да види какво има на пазара там.
                              Точно така. Аз проучих и стигнах до същото заключение.Говорено е с Технополис - Кн, надяваме се на добра цена.Пуснете кампанията и във вашите фирми...погледнете че една часто то сумата е от мои колеги, в графата други.Аз като написах се оказа че хората искат да видят резултата и биха дали много, ако са сигурни за изхода.Очакват се и още постъпления, на св. Финикии Паричконосец, да се свети името му! :D
                              Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
                              Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

vital написа:
                                И според мен е най-добре да са от града.Имаше една фирма за климатици до книжарница Химера. Там са много добри - гледах във местния вестник, че продават 12" нискотемпературни Kyoro и Nippon на цена около 500-600лв с монтаж, а съм сигурен, че ще направят и отстъпка. Само че съм в града, иначе можеше да мина. Ако може kiro_of_the_day да отиде мисля, че ще се споразумеят.П.С Имам 3Nippon-a 9-ки и се топлят добре и при -20 миналата година. Ако е същия модел е мн.добър вариант. Момчетата са много точни и съм сигурен, че ще намерят подходящ модел.
                                Днес ми се обади Управителя на Технполис - пратил е хора да видят каква е хавата на место и чакам да ми звънне за ценово предложение за да видим какво е положението.Пичовете с климатиците до книжарница Химера ги познавам лично, стабилни хора, въртял съм бизнес с тях имисля, че също мога да договоря някакви отстъпки и т.н., но нека видим предложението на Технополис и ще преценим.Иначе и аз се сетих за гаранцията подръжката и т.н. - затова наистина най-добре е да са от града купени и монтирани.

Коментар

Working...
                                X