Ново 20 - лекарствата Фирми, търговци на лекарства, някои трябва да са и вносители, но не съм сигурен...Утре ще ги прозвъня и ще пиша "Маримпекс" - 953-25-61"Либра" - 0800-111-77"Цито Къмпани" - 931-08-64, 931-08-93"Хигия" - 942-17-90"Глория Интернешънъл" - 983-24-02, 983-22-81, 983-25-67, 983-52-28, 983-79-52
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Благотворителна инициатива - дом за сираци Кюстендил
Collapse
X
-
Такааа... 3 часа нямам нет та чак сега пиша...Говорих с управителя на технополис и офертата е следната, след като хората му са ходили на място и са огледали каква е хавата: Два климатика марка Beko с цена 817 лв. за всеки един или общо 1634 лв. Човека каза, че за тези климатици такава изгодна цена не е дал и не може да даде на никой друг.Забравих да го питам за вида на климатиците и за параметрите им - но понеже не разбирам от това сигурно нямаше да мога да го направя компетентно - едно е сигурно - не са конверторни. Но техниците, които са ходили са преценили, че такива щели да свършат работа.За монтажа - нормалната цена на сервиза с който работят е по 180 лв. на климатик - общо 360лв.Човека каза, че ще говори с шефа на сервиза и те да дадат някаква отстъпка, но не вярвам да е повече от 50 лв. общо.И така общо с монтажа офертата е 1994лв. или 40-50 лв. по малко с отстъпката в монтажа. Сумата е равна на всички събрани от нас пари и ако я дадем за климатиците - няма да остане за нищо друго Мислете го и Вие, но аз утре ще говоря и с другата фирма за климатици, дето я спомена и колегата vital за да видя и те дали ще се ангажират и евентуално каква оферта ще дадат и мисля - след това чак дасе търсят и други варианти. Надявам се на мааалко по-добри условия, но ще видим...По една случайност знам, че те в момента са много ангажирани с голяма поръчка за поставяне на климатици и не знам как ще отидем във времето...Искам да благодаря на Управителя на Технополис Кюстендил за отзивчивостта и за ангажирането му с проблема - сигурен съм, че е направил всичко, което е според въможностите му, но може би ще трябва да се откажем от тази оферта засега, поради липса на достатъчно събрани средства.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Не ги знам тези Beko, но цената за монтажа ме уби. В София не са ми взимали по толкова.Ако имаш възможност звънни на фирмата за климатиците, сигурен съм че има по-евтино решение. Те по принцип си казват кои стават и кои не, а щом ги познаваш...Ако мога с нещо да съдействам - казвай - след петък следобед съм на линия в града.
Коментар
-
GTipo написа:Утре звъня на контакта които имам в Техномаркет, отделно, на всяка фирма, където видя добра цена.Парите в момента са със около 500лв повече, след днес! До края на седмицата ще имам точните цифри!VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
Говорих и с другата фирма. Разпитах човека на дълго и на широко и той каза, че за помещение от 15/6/3 метра се получава отопляем обем от 270 куб.м., за което ще са необходими 2 климатика - 24-ки, могло и 18-ки да свършат работа - но работата била на кантар така да се каже.Конкретните ценови оферти са следните: Два климатика марка Sang 18-ки с крайна цена с монтажа - по 800лв. бройката или общо 1600лв. - с монтажа.Sang -24-ка 1 010 лв. бройката с монтажа или общо за двата 2 020 лв. с монтажа.Климатици Osaka 18-ки 950лв бройката с монтажа или общо 1900лв двата са монтажа. Климатици Voltel - на цената на Осака - но за предпочитане бели последните. Ако се монтира Колона - Мидея 48-ца 2400лв - но трябва да има трифазен ток.Цената на Осака колона но 52-ка е също 2400лв. Значи на тези цени може да дадат отстъпка 5%.Казвайте какво правим - иска ми се да изкажат мнение най-вече хора, които имат опит и база за сравнение!VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
Нещо допълнително...Говорих с човек навътре в този бизнес в К-н, като го питах от кого можем да получим най-добра оферта и т.н.Отговора беше еднозначен - Румен Хаджийски - именно фирмата с последната оферта, катоизрично подчерта, че те са най-съвестни, бързи и коректни и след това със сервизната подръжка.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
Така... Пак ново развитие... Току що ми звънна Управителя на Технополис и ми каза, че монтажа ще го направят безплатно! Така значи остава цената от 817 лв. за бройка климатик марка "Beko" или общо 1634лв. с безплатен монтаж, като уточнихме, че климатиците са 24-ки, каквото и да означава това.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Така... Пак ново развитие... Току що ми звънна Управителя на Технополис и ми каза, че монтажа ще го направят безплатно! Така значи остава цената от 817 лв. за бройка климатик марка "Beko" или общо 1634лв. с безплатен монтаж, като уточнихме, че климатиците са 24-ки, каквото и да означава това.
Коментар
-
Моля отговорните факстори и разбиращите фактори да се произнесат какво правим - все пак21-ви наближава, а е хубаво като отидем климатиците да са монтирани за да видим все пак резултата от инициативата.Пак напомням за и за идеята да се съберат непотребни дрешки за малки деца - освен от мен съм навил иняклко колежки от бачкането и те ще си преровят гардеробите и ще изперат и ще приготвят каквото става за ползване от децата им.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
Колеги, включвам малко късно, но .... . Та конкретно - мога да осигуря 10% отстъпка при покупка от "ТЕХНОМАРКЕТ". Всеки може да погледне в сайта им какви климатици предлагат. Аз конкретно гледах HITACHI RAS/RAC-25JX5 - инверторен, 1159 лв. бройката. В цената не влиза монтажа - казаха ми, че е 180 лв. за бройка. В кюстендил имали 3 фирми, които извършвали монтажа и поемали гаранцията (24 месеца за този модел). Нямам конкретни впечатления от тези климатици. Иначе като марка горещо ми препоръчват DAIKIN, но май са доста скъпички...2001 Marea 1.9 JTD
Коментар
-
Проучих въпроса с лекарствата - с две от фирмите не можах да се свържа, а най-изгодно от другите три фирмите е в тази:"Глория Интернешънъл"Makropen - 8,82лв.Zinat - 12,58лв.Bioxtimi - 2,03лв.Prospan - 6,92лв.Nurofen - 4,55лв.Eferalgan - 3,29лв.Поръчваме два-три дни преди покупката и може да получим лекарствата на 20-ти Декември, за да не се чудим къде да ги държим и как да ги съхраняваме. Цената е на едро за аптеки и ще ни бъде издаден документ. Не съм питал само, без документ дали ще намалят цената, но ще попитам в последствие Интересуват ме количества за лекарствата?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар