Едно е да кажеш, друго е да го направиш явно... ако позволите да перефразирам познатата фраза...Аз пък предлагам на отличилите се в инициативата - да им се изпратят по няколко форумни стикера поне - безплатно от клуба...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Благотворителна инициатива - дом за сираци Кюстендил
Collapse
X
-
Чакайте малко, нали срокът не е изтекъл? Всеки си планира разходите по някакъв начин, а и извинявайте, но колегите които не живеят в София, не пътуват по 1:15 минути за работа в едната посока, нека малко ни влязат в положението.За мен в момента е по-трудно да отделя 20 минути да отида до банката отколкото да речем 20 лева. Втора седмица не мога да отида да си взема новата кредитна карта, нито пък новата дебитна, която вече може да се регистрира в Epay ( И аз мразя ОББ ).Аз съм си отделил този четвъртък за някои лични работи сред които и включването в инициативата.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Киро, много хубаво си го казал в подписа. Не че имам против идеята за стикера, но безплатен - няма да стопли никой. По скоро ще натовари някой, защото все някой нещо е платил за него. А ако безплатен стикер се окаже стимул за други да се включат в дарението е направо срамота. То в тази посока може и за данъчни облекчения да се помисли. Например 10% отстъпка от членски внос Нали ако някой участва за да получи награда или благодарности и слава от такова участие - то е по-добре да не участва изобщо.И понеже май звучи твърде критично искам да подчертая, че по никакъв начин не осъждам хората които не са се вкючили. Всеки сам решава дали иска и ако иска дали и с колко има възможност да се включи. Аз например ако нямах интернет банкиране наистина нямаше да съм намерил време да ида до банка в работно време. Сигурен съм че ако имаше и други лесни начини да се преведат пари - щеше да има и още. Много повече са хората които ползват e-pay за плащане на разните месечни сметки. Може някой да не е обърнал внимание и ако кажем че и от там може да се изпратят пари( на Преводи / Изпратете вносна бележка по банкова сметка... ) може още хора да се включат. Освен това и някои банкомати могат да правят платежни към банкови сметки. Мисълта ми е че ако човек има възможност и желание да помогне, но е затруднен от работното време на банката например - то при мисълта че сме много и като засилим едни пари, то неговото ще е незначително... много лесно е този човек да намери за излишно да си дава зор. Да ама първо явно не сме чак толкова много и второ и 5 лева са си 5 лева за тия дечица независимо дали сме събрали 1000 или 10 000 лева. Нека да не гледаме в тяхното канче. Всеки да си гледа в своето и да даде колкото може. Тяхното няма да го препълним.
Коментар
-
Такааа, положението е следнотo...Предпочитам да нарека категорииката "Други", защото ще издам и малко фирмена тайна, пък не е прието.Благодарим на всички за даренията!Една бележка - и на форумци парите трябва да са повече, и тези в Други също се очакват да станат, за първите не съм ходил до банката, за вторите - на заплата Мисля че дойде ред да се започни с закупуването на продукти и тн.Този уиииикенд, мисля да отскоча до дома за да видя какво е положението, и да потвърдя нашата кампания пред тях.Трябва ни помощ за: - преговори от наше име с Техномаркет и Технополис - контакти за преговор за закупуване на памперси - контакти за закупуване на лекарстваЗа всички тези имаме вече някакви контакти, и по-важното може би е хора с време и възможност да направят срещите.За сега ще се опитам да се справя сам. Ако желаете да участвате в тази част, оставям си телефон, по-долу.На този телефон можете да ме намерите, и смятам да си нося бележник и да приемам суми, да ги вписвам в него там и тук, така че вместо да отделяте време за банката, звъннете ми и ще видим как ще се уговорим. За други инициативи са ме гонили и по улицата :D 0898 45 12 68 ЖороСега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
Здравейте,днес ходих до дома.С директорката поговорихме и имат нужда от следните неща: 2 климатика, за едно помещение 15/6/3. - помещението е където децата които могат да ходят играят; има локално парно, но то не може да затопли помещението, въпреки че беше пуснато си беше студено. Проблема е от дограмата, която ще се поставя по-късно ако одобрят техен проект за пари от фондове. По-долу съм дал снимки на помещението. Извинявам се за качеството, снимах с телефона, колкото може.За климатиците ми трябва човек от кюстендил да говори с Технополис, томошният мениджър е давал и е възможно да даде добри цени. Техномаркет София също са заентересоване, аз ще говоря с тях, ако желаят. Детски храни за деца 2м-2 години и 3-5. Първите трябва да закупим, ще уредя добра цена. Вторите се надявам да ни ги дарят. Памперси. Фирмата трябва да е памперс, имам размерите;Няколко лекарства, най-често използваните:MakropenZinatBioxtimiProspanNurofenEf eralganЗа тях също ще се погрижа, ако има някой с връзки за добри цени за тях, нека се свърже с мен.Забравих най-важното:Акцията трябва да се проведе на 21-ви20-ти е работен ден, за 13-ти няма да успеем организационно...И още нещо...трябва им компютър за счетоводството. Казаха че им се скапал стария и нямат пари за нов.Възможно ли е да съберем една машинка като за счетоводство?Аз мога да дам една кутия miniATX и захранване, в краен случай имам един P2...но ми се ще да им дадем нещо дето ще се справи с поне Win2000...Малко кофти по качество снимки но със съдържание:Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Коментар
-
Аз мога да говоря с шефа на местния Технопоис - ще питам и едни познати с фирма за климатици и те какви цени могат да дадат за подходящ климатик. 1 климатик ли ще се купува? За памперсите... - който преговаря - нека ми каже какви цени му предлагат на бройка, за да сравним и да видим дали не мога да уредя и аз нещо по-евтино.Защо марката ТРЯБВА да е "Памперс" - или грешно съм разбрал!?От опит съм разбрал, че те далеч не са нито най-хубавите нито най-качествените ....VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
2 климатика, за едно помещение 15/6/3 - защо трябва да са 2 климатиците - помещението ли е голямо?Сега се сещам и друго - съпругата искаше около коледа да съберем непотребните, но хубави, запазени и използваеми дрешки от малката и да ги занесем в Дома на децата...Това може да стане и на 21-ви, а и дрги колеги може да се включат със същото - децата там имат нужда от всичко.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
Имам един пентиум 2 на 366, ама без хард, а монитора го подарих на колегата бубачко! Иначе си е със цд-записвачка и си вървеше под икспи без проблем! Абе няма хард, монитор и клавиатура!Накраткоинтел пентиум селерон - 2рам 125видео - рива тиенти2 про - 32 мбаудиоцд записвачка - елджи - 52х32х52Лан-картаЖоро, само ми прати адрес и пращам по еконт за моя сметка! Абе предполагам, че харда,клавиатурата и монитора са им здрави!
Коментар
-
///// написа:Имам един пентиум 2 на 366, ама без хард, а монитора го подарих на колегата бубачко! Иначе си е със цд-записвачка и си вървеше под икспи без проблем! Абе няма хард, монитор и клавиатура!Накраткоинтел пентиум селерон - 2рам 125видео - рива тиенти2 про - 32 мбаудиоцд записвачка - елджи - 52х32х52Лан-картаЖоро, само ми прати адрес и пращам по еконт за моя сметка! Абе предполагам, че харда,клавиатурата и монитора са им здрави!Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Коментар
-
Хора - време не остана! Който има намерение да се включи - да се включва, защото днес или утре ще е ясно какви парище ни излязат климатиците дето трябва да се купят - и какви пари съответно ще останат за другите неща.До 21-ви хем има - хем няма време - а и трябва да се пазарува с тези оставащи пари, така че и това изисква време.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
Все още недоумявам, за какво са им климатици, като може да се отопляват с конверторни (или там както се наричат) радиатори?!Един радиатор е 200лв. - три радиатора са 600лв., а те искат да дадем 3-4 пъти повече пари за климатици Освен това, как ще отопляват бебета с климатици, като на втората минута бебетата ще са схванати?РАДИАТОРИ трябват!П.П.100лв. има от мен.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар