Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Благотворителна инициатива - дом за сираци Кюстендил

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аз благодаря още веднъж.Предлагам в тази тема да обсъдим също възможните начини за по-добро усвояване на парите.Видях например конвекторни печки...на много добра цена. Около 80лв.Също, по непотвърдена за сега информация, в сградата има парно, което работи идеално, което е далеч от това, което първоначално ни бе казано.Знаем със сигурност че лятото е страшна жега заради една стъклена стена.В близките дни ще направим проверка, за реалното състояние на нещата...Освен това ни трябва идея, ако купим печки, как да направим така че да не се продадат или изчезнат...
    Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
    Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

GTipo написа:
      Колеги,поради проблеми с картата и времето, днес пиша,до тук, днешна дата, сигуацията е следната...Благодарим на всички отзовали се и се надяваме на още активност!
      Айде колеги - 500 редовни потребители да дадат по 10-15-20 лева - ще е отлично...
      VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
      VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
      VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
      VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
      Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

колеги и аз се включвам

Коментар

Колеги,в момента започваме преговори с Техномаркет за подкрепа.Получих и следното предложение в BMW:Колега здравей! Ние сме един риболовен клуб и форум: www.fishbg.org По принцип имаме идея да ви подкрепиме. Ще събера средствата от хората които искат да помогнат и ще ви ги преведем. Искам да те питам, дали пари да ви превеждаме или да ни кажете точно от какви продукти децата имат нужда и ние да ги купиме? поздравиПисал съм им че е все едно.

Коментар

Здравейте пичове, ще гледаме да направим каквото можем. Но колкото и да е малко се надявам да свърши работа. Кажете кога възнамерявате да се носят, закупените неща в дома? И още нещо, има ли изисквания към марките на храните и памперсите и за каква възраст да бъдат?Поздравиwww.fishbg.org

Коментар

Днес пуснах, ще опитам да направя още едно ключване до декември.Отнема не повече от 10мин, даже имаше човек пред мен. Няма да загубите много време, но ще помогнете.П.С Задължително да обявите, ако ходите по-рано. Искам да дойда.

Коментар

Здравейте,Нищо ново ли няма тези дни?Аз също се включих.

Коментар

Току що преведох сума и аз.

Коментар

Здравейте,има нови неща...Нестле ще помогне вероятно,ще преговаряме и с технополис.В края на седмицата, или най-късно понеделник ще изкарам репортче до къде сме стигнали

Коментар

Здравейте колеги! И аз се включвам. С малко, но от сърце!Поздрави!
                      Fiat Tipo 1,6 ie; '93; engine 159А3048; clima.

Коментар

Здравейте,бях известно време извън страната, съвсем неочаквано и за мен.Ще се опитам днес да отскоча за един отчет до банката, за да видя как се движим с парите.Дори не знам до къде стигнахме с преговорите?

Коментар

Колеги, поздравления за наистина благородната инициатива!Тези дни и аз ще се включа!Поздрави!
                          Fiat Coupe 2.0 16V

Коментар

Здравейте и благодаря на всички, които се включиха!Тези, които нямат време и нерви да се занимават с банки, можете да ме намерите по всяко време до 5-6 декември на 0898 45 12 68Ще ги внеса лично. Сега ще изпратя в службата, който иска да помага да ми носи директно, пари, дрехи, кой каквото може.В тази тема можем да направим списък и кой ще идва на Кюстендил.Това е ситуацията до 21.11
                            Прикачени файлове

Коментар

Нали няма да изненадам никой ако си призная, че очаквах доста повече хора да са се вкючили за толкова време.Евала на всички в списъка. Нали още не е късно и за още ентусиасти?

Коментар

emiraj написа:
                                Нали няма да изненадам никой ако си призная, че очаквах доста повече хора да са се вкючили за толкова време.Евала на всички в списъка. Нали още не е късно и за още ентусиасти?
                                И аз да си призная очаквах доста повече хора да се включат, но уви. Даже ми прави впечатление, че има колеги които пишат "участвам, утре ще отида до банката и т.н.", а всъщност и до сега не са намерили време да отскочат до "банката". САМО ПРИКАЗКИ. Не знам защо но на думи сме много силни, а дойде ли момента за действие подвиваме опашки и се чудим къде да се скрием.Надявам се да не съм бил много рязък в изказването си, но каквото си е така - така си е.

Коментар

Working...
                                X