Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Благотворителна инициатива - дом за сираци Кюстендил

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

iee написа:
    Днес пуснах от името на ///// парички, надявам се да са дошли.
    Голямо благодарско Ваньо!

Коментар

Благородна инициатива и дано получи реална подкрепа, а не само на думи.А за да разберат повече хора, защо не пляснете един малък баннер горе в ъгъла и там да пише:От FIAT-BG.ORGза сираците от дома в Кюстендил- набрана до сега сума: ххххх.хх- от ХХХ дарителяЗа повече инфо - кликнете върху банераТака че всеки който влеза във форума, да види и се засрами от малката сума и от малко дарители ... защото колкото и да съберем, няма да им решим проблемите, но поне да се зарадват децата от вниманието и подаръците ...
      Renault Clio 1.5 dci / Fiat Brava 105JTD / 1999 год.
      http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=43195

Коментар

добре че имаше майл на пощата иначе щях да пропусна да се включамного добра инициатива

Коментар

Приветстнам начинанието и макар, че вече не карам ФИАТ, ще се включа с най-голямо удоволствие. Имам само едно предложение: Нека тази добра идея да няма само кампаниен характер и да се случва само веднъж годишно, а да се поеме постоянен патронаж над съответното заведение, макар и за по-дребни неща.

Коментар

Приветствам идеята на 101%.Кюстендил е родният ми град, вуйна ми работеше в този дом преди 10-тина години. Тогава съм бил свидетел на много "подли" постъпки от част от възпитателният персонал, крадяха се дрехи, храна, оставяха се деца с "нацапани" гащи. Ще се включа в кампанията с възможно най-голямата сума, която мога да си позволя в момента, ще се радвам повече хора да се присъединят към каузата. Ако ви трябва някаква помощ от "Кюстендилец"- насреща съм.Кога ще се купуват дрехите/храната/останалите неща, за съжаление нямам познати в тези сфери, но мога да помогна с превозването. Също бих искал да присъствам в деня на дарението. Благодаря.Ограденото с червено е домът, а в синьото е доста кичозна вила в непосредствена близост до него.Ако ви интересува как се стига до домът, ето и линк към GMaps: Точка ’А’ е входа на Кюстендил от към София, точка ’В’ е домът. Внимавайте да не влезете в някоя от еднопосочните улици.
            Прикачени файлове
            Винаги се цели в луната, така и да не уцелиш, пак ще си сред звездите!

Коментар

Страхотно колеги, благодаря за уводомяването.Аз бях миналата година с баща ми, и тази ще участваме Само можете ли да кажете долу горе на коя дата ще се ходи, да си правя сметки от сега
              Истината е някъде там...

Коментар

Ако може дпак да получа съобщение в пощата си няма да се противя, дори ще се радвам отново да ми напомните за тази инициатива, с удоволствие ще се включано в началото на следващия месец, че сега сметката ми е най празна на света... рецесията е обхванала и моята сметка

Коментар

Ето отново сметката по която се събират средствата за децата:Получател: Георги Христов Беличански IBAN: BG74CECB97901093937400 BIC: CECBBGSFМоля, пишете в полето основание за плащането Вашия ник от форума.

Коментар

GTipo написа:
                    Ок, пуснах лс-то.Гледах го доста, ако има грешка вече ще си бия един шамар с крак....
                    Добре че пуснахте ЛС до всички иначе най-вероятно нямаше да разбера за хубавото начинание.И аз да се включа направих превод преди малко :D надявам се да е получен където трябва!
                    what goes around comes around
                    Fiat Stilo 1.9 JTD 115hp -my precious
                    Fiat Stilo 1.9 JTD 80hp - in the family
                    Fiat Bravo 1.6 16V

Коментар

В края на седмицата ще пусна един отчет как се движим до момента.Благодаря на всички, които се отзоваха!Имам една идея за нещата, които ще купим като памперси и храни...Какво им трябва за да се продадат? Само добър външен вид и незнание че са от дарения.Да кажем че седнем за два дена и всяко парче надпишем с едно черно маркерче че е дарение... :D Бихте ли си купили за детето нещо на което пише дарение с черен маркер?!
                      Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
                      Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

GTipo написа:
                        В края на седмицата ще пусна един отчет как се движим до момента.Благодаря на всички, които се отзоваха!Имам една идея за нещата, които ще купим като памперси и храни...Какво им трябва за да се продадат? Само добър външен вид и незнание че са от дарения.Да кажем че седнем за два дена и всяко парче надпишем с едно черно маркерче че е дарение... :D Бихте ли си купили за детето нещо на което пише дарение с черен маркер?!
                        Не е ли по- добре, на всеки пакет залепен по един стикер с емблема на фиат?
                        Bravo 2.0/20V 1996 г.

Коментар

Участваме!
                          VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                          VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                          VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                          VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                          Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

GTipo написа:
                            Много хитро. С един печат и подходящо мастило ще си спестим писане. Очаквах инициативата и вън от съмнение, че ще се включа.За съжаление компютъра който мислех евентуално да дам като дарение не работи Не знам какво му има - не съм го включвал два месеца и като видях съобщението реших да го включа за да си разчистя нещата, но.... Само бръмчи, а на монитора нищо. Както и да е, децата там така или иначе са малки за компютър.
                            like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Много голяма похвала както за инициативата, така и за грижата да се пуснат ЛС на всички Indeed, нямам много време да се ровя напоследък, а в тази част на форума ходя относително рядко.Със сигурност ще се включа - ще видим кога ще имам време да избягам от работа за 15 мин. отскоча до клона ЦКБ, който е съвсем на близо. Предполагам, че до 10-ина дни ще успея. Друг важен момент е доверието, каквото нямам на кой да е - в този ред от мисли, все пак винаги бих се доверил на колегите от форума, а не на разни улични шарлатани.
                              She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

пишете ме и мене!Кирилицата!Модераторски екип на fiat-bg.org
                                Бързай бавно,за да стигнеш на време,или ако не на време,то поне да стигнеш!!!
                                Fiat Brava 1.4 12V
                                Fiat Punto 1.2i

Коментар

Working...
                                X