iee написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Благотворителна инициатива - дом за сираци Кюстендил
Collapse
X
-
Благородна инициатива и дано получи реална подкрепа, а не само на думи.А за да разберат повече хора, защо не пляснете един малък баннер горе в ъгъла и там да пише:От FIAT-BG.ORGза сираците от дома в Кюстендил- набрана до сега сума: ххххх.хх- от ХХХ дарителяЗа повече инфо - кликнете върху банераТака че всеки който влеза във форума, да види и се засрами от малката сума и от малко дарители ... защото колкото и да съберем, няма да им решим проблемите, но поне да се зарадват децата от вниманието и подаръците ...Renault Clio 1.5 dci / Fiat Brava 105JTD / 1999 год.
http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=43195
Коментар
-
Приветстнам начинанието и макар, че вече не карам ФИАТ, ще се включа с най-голямо удоволствие. Имам само едно предложение: Нека тази добра идея да няма само кампаниен характер и да се случва само веднъж годишно, а да се поеме постоянен патронаж над съответното заведение, макар и за по-дребни неща.
Коментар
-
Приветствам идеята на 101%.Кюстендил е родният ми град, вуйна ми работеше в този дом преди 10-тина години. Тогава съм бил свидетел на много "подли" постъпки от част от възпитателният персонал, крадяха се дрехи, храна, оставяха се деца с "нацапани" гащи. Ще се включа в кампанията с възможно най-голямата сума, която мога да си позволя в момента, ще се радвам повече хора да се присъединят към каузата. Ако ви трябва някаква помощ от "Кюстендилец"- насреща съм.Кога ще се купуват дрехите/храната/останалите неща, за съжаление нямам познати в тези сфери, но мога да помогна с превозването. Също бих искал да присъствам в деня на дарението. Благодаря.Ограденото с червено е домът, а в синьото е доста кичозна вила в непосредствена близост до него.Ако ви интересува как се стига до домът, ето и линк към GMaps: Точка ’А’ е входа на Кюстендил от към София, точка ’В’ е домът. Внимавайте да не влезете в някоя от еднопосочните улици.Винаги се цели в луната, така и да не уцелиш, пак ще си сред звездите!
Коментар
-
GTipo написа:Ок, пуснах лс-то.Гледах го доста, ако има грешка вече ще си бия един шамар с крак....what goes around comes around
Fiat Stilo 1.9 JTD 115hp -my precious
Fiat Stilo 1.9 JTD 80hp - in the family
Fiat Bravo 1.6 16V
Коментар
-
В края на седмицата ще пусна един отчет как се движим до момента.Благодаря на всички, които се отзоваха!Имам една идея за нещата, които ще купим като памперси и храни...Какво им трябва за да се продадат? Само добър външен вид и незнание че са от дарения.Да кажем че седнем за два дена и всяко парче надпишем с едно черно маркерче че е дарение... :D Бихте ли си купили за детето нещо на което пише дарение с черен маркер?!Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
GTipo написа:В края на седмицата ще пусна един отчет как се движим до момента.Благодаря на всички, които се отзоваха!Имам една идея за нещата, които ще купим като памперси и храни...Какво им трябва за да се продадат? Само добър външен вид и незнание че са от дарения.Да кажем че седнем за два дена и всяко парче надпишем с едно черно маркерче че е дарение... :D Бихте ли си купили за детето нещо на което пише дарение с черен маркер?!Bravo 2.0/20V 1996 г.
Коментар
-
GTipo написа:В края на седмицата ще пусна един отчет как се движим до момента.Благодаря на всички, които се отзоваха!Имам една идея за нещата, които ще купим като памперси и храни...Какво им трябва за да се продадат? Само добър външен вид и незнание че са от дарения.Да кажем че седнем за два дена и всяко парче надпишем с едно черно маркерче че е дарение... :D Бихте ли си купили за детето нещо на което пише дарение с черен маркер?!like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Много голяма похвала както за инициативата, така и за грижата да се пуснат ЛС на всички Indeed, нямам много време да се ровя напоследък, а в тази част на форума ходя относително рядко.Със сигурност ще се включа - ще видим кога ще имам време да избягам от работа за 15 мин. отскоча до клона ЦКБ, който е съвсем на близо. Предполагам, че до 10-ина дни ще успея. Друг важен момент е доверието, каквото нямам на кой да е - в този ред от мисли, все пак винаги бих се доверил на колегите от форума, а не на разни улични шарлатани.She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар