Здравейте, отностно поетата инициятива бих желал да Ви уведомя, че имам позиции във фирма вносителка на климатични системи от Италия. Моля ако имате параметри на климатиците които желаете да бъдат закупени да ми ги дадете за да преговарям за цена и отстъпка.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Благотворителна инициатива - дом за сираци Кюстендил
Collapse
X
-
Ок, пуснах лс-то.Гледах го доста, ако има грешка вече ще си бия един шамар с крак....Ще имаме в предвид предложението за климатиците, още не сме уточнили какви ще трябват, то е и според парите.Веднага щом имаме яснота по въпроса, ще пишем.Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
Искам само да попитам , каде в местността "Хисарлъка" се намира домът ?ППВсъщност имам и въптос ,който ще се стори доста глуповат на доста , но като отида в банката и трите данни ли ми трябват ?Получател: Георги Христов БеличанскиIBAN: BG74CECB97901093937400BIC: CECBBGSF"ШОФИРАЙ РАЗУМНО - СПАСИ ЖИВОТ !!!"
"What do you do to help save the world?"
Коментар
-
Домът се намира в страни от пътя за ресторант " Чешмето ". Вижда се голяма бяла сграда. След като се завие в дясно от пътя за "Трите буки", втората пряка в дясно мисля, че се пада . Ако някой има желание да се качва, аз ще ходя в четвъртък или петък.тел. 0884/680146qvkata-dcs : Да и трите данни ти трябват.Обичта е по - силна от омразата. Сърцето е по - силно от огорчението. Усмивката на душата е по - силна от мрака. Великодушието надмогва мъстта.
Трезвен ТУК не пиша!
Un Italiano Vero
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Миналата година ми направи впечатление, че доста хора казаха, че са разбрали за инициативата отизпратеният им мейл на пощата, с която са се регистрирали и затова са се вкключили.Никой мисля, че не се опрака от едно съобщение - така че и аз не виждам проблем.Все ще изтърпим 1 съобщение годишно... Толкова неща изтърпяваме всекидневно и това ще го преживеем...
Коментар
-
Явор Митев
-
vital написа:Я кажете към коя банка е сметката...ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар