Kuku написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Благотворителна инициатива - дом за сираци Кюстендил
Collapse
X
-
Току що се връщам от Технополис - климатиците са платени (ако се справя да сканирам касовата бележка - ще я прикача после) и ще бъдат монтирани на 18-ти в четвъртък. Платил съм 1635. 04 лева. Останаха 65лв., с които ще купя нещо на место и също ще представя касова бележка. Или пък - който ще пазарува - да пазарува с 65 лева отгоре и после на 21-ви ще му ги дам, но ми кажете за да знам. Жоро - звънни на шефката на дома за да знае за монтажа на 18-ти.fihi - ами мойта мацка е приготвила дрешки - не е проблем да се дадат на место, който има желание.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
На толкова малки деца не се дават сладки работи...Последни новини - в помещението една фирма ни е изпреварила и е монтирала някакви климатици.С директорката се разбрахме да се монтират в спалните помещения - по групите.Помещенията са за по един климатик от такъв тип.Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
Kuku написа:Е, адаш, аз за това мислех, че е нормално "Молфикс" да са двойно по-скъпи!Получих офертата за "Молфикс" от другия дистрибутор:"ДЖЕНТО" - 0888601320 - Геоги Матев3-6кг. - 25ст./бр. 4-9кг. - 30ст./бр. 7-18кг. - 34ст./бр. Средна цена 30ст. - 500лв. за 1650бр.Намерих телефони и на фирма "Паломита", но мои колежки ми казаха, че от техните пеленки бебенцата се изприщвали Значи какво остава, първата оферта ли - 500лв. за 2000бр.?"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Аз днес ще взимам храните.Направил съм снимки но не знам кога ще ги кача...Искам да благодаря на отдела Infant Nutrition на Nestle за дарението в храни, което направиха!Предварително също искам да благодаря за компютъра, който ще осигури колегата 1115.До неделя ще се опитам да мина през банката и да направя справка за парите. Ще ги изтегля предварително днес,защото ще трябват за храни.550 са към Кики за памперси, 600 с негови.630 са в мен, трябва да има в банката още.Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Коментар
-
Отново Ви напомням за 65-те лева дето останаха ресто от климатиците - пазарувайте и за тях, и аз ще ги върна на 21-ви в дома.Защото цените на дребно са по-високи и не си заслужава да пазаруванм оттук.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
fihi
Kuku написа:Платил съм пеленките - 625,36лв. за 2442бр.Сега остава само някой да мине да ги вземе утре
Коментар
-
Сега се връщаме.Ще кача моите снимки директно.Ще се опитам да дам данни кой е дал пари и за какво тази вечер, но не съм ходил да взема разпечатка от банката,само изтеглих парите чрез банкомат.И така грубо:1700 за климатици600 за памперси600 за местни и зеленчукови бурканчета с храна30 за мишка и клавиатура20 за монитор120 за лекарства3070лвДарени още:Млека NaN1 19NaN sensitive 3All 110 1Junior 1NaN2 8 + 25 NaN HA 1 +30Биберони 3 кашона - 48Няколко кутии с детски играчки - новиДва плика с дрехиЕдин кашон с сироп за кашлица.Грубо описано.Когато получим целия опис ще го публикуваме.Това са снимките от днес:http://fiat-bg.org/Downloads/Snimki_...stendil/GTipo/Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар