Съфорумци,имаме идея за дарителска кампания, за един дом за сираци в Кюстендил. Домът се намира в местността Хисарлъка. В дома има предимно деца от няколко месечна, до 3 годишна възраст. В тези трудни времена знаете че много родители изоставят децата си по различни причини, 80% от които са икономически. Тези деца имат право на живот както нашите собствени. В момента ти живеят в трудни условия, и всяка помощ би могла да им е от полза.До колкото разбрахме в момента имат нужда от: - Бебешки храни - Памперси - Лекарства - Средства за отопление и охлажданеДоста често чуваме за различни присвоявания на средства, и в този смисъл няма да даваме пари на ръка. Парите, които надявам се с ваша помощ ще съберем ще бъдат използвани за някои от тези жизненоважни за децата пособия.Можете да отделите колкото поискате, стига да е от сърце!Банковата сметка е:ЦКБПолучател: Георги Христов Беличански - сметката е лична щото в тази на клуба има разни пари и ще се объркат...в момента е празна.IBAN: BG74CECB97901093937400BIC: CECBBGSFВ описанието напишете:Д а р е н и е о т <_>Пр: Д а р е н и е о т GTipoили ако не сте от форума:Д а р е н и е о т <ИМЕ.ФАМИЛИЯ> Пр. Д а р е н и е о т И. ПетровДруг начин да помогнете е като ни предоставите отстъпки при закупуване на горните неща.Това означава при закупуване на лекарства, памперси, допълнителни харни.Идеята за отопление и охлаждане се състои в закупуването на два климатика, и четири конвекторни печки.Ако някои има достъп до фирма, монтираща климатици, и с възможност за добри отстъпки, ще сме благодарни.Осигурили сме една част храни за децата. Те са предоставени с любезното съдействие на персонала на Нестле, неофициално.Събитието ще бъде подкрепено то народния представител д-р Георги Георгиев, общински съветници от община Кюстендил, и ще бъде отразено медийно.Моля ви да се включите в тази инициатива!Крайна дата за събиране на средствата: 12 декември 2008г.МИНАЛОГОДИШНАТА ИНИЦИАТИВАОбобщение на миналогодишната инициативаСнимки от миналогодишната инициативаОще снимки от миналогодишната инициатива
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Благотворителна инициатива - дом за сираци Кюстендил
Collapse
X
-
fihi
Здравейте, много се радвам че отново започва такава инициатива, а именно да помогнем на деца изоставени от родителите си. Искрено се надявам възможно най-много хора да откликнат и наистина да успеем да съберем нужните средства за закупуването на нещата посочени от Жоро по-горе. Все пак си мисля, че ще има колеги които няма да могат да помогнат финансово, но биха могли да помогнат с дрехи и играчки останали от вече порасналите им деца. Това е лично мое мнение и ако бъде подкрепено с радост ще помагаме (Аз и жена ми)За сега от нас имате 30лв.Поздрави!!!Irka_fihi и fihi
-
Имаше проблем с IBAN-а, за което се извинявам...понеже е нова сметка, и не съм я пробвал...явно са ми объркали една буква на картончето.Колеги, включете се, вчера на срещата обсъждахме един екшън план, какво по-точно ще се прави.Опитвам се сега да уговоря медийната изява, да е по-широка.Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
И аз разбира се ще участвам с някаква сума.При толкова регнати потребители срамота е ако не се събере солидна сумичка.Прочетете какво правят колегите от оф-роуд форума.http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=42425Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Аз също ще подкрепя благотворителната акция. :D На една от срещите даже говорихме с Килър,ако има нужда от транспорт-насреща съм.MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
Коментар
-
fihi
GTipo написа:Имаше проблем с IBAN-а, за което се извинявам...понеже е нова сметка, и не съм я пробвал...явно са ми объркали една буква на картончето.Колеги, включете се, вчера на срещата обсъждахме един екшън план, какво по-точно ще се прави.Опитвам се сега да уговоря медийната изява, да е по-широка.
Коментар
-
fihi написа:GTipo написа:Имаше проблем с IBAN-а, за което се извинявам...понеже е нова сметка, и не съм я пробвал...явно са ми объркали една буква на картончето.Колеги, включете се, вчера на срещата обсъждахме един екшън план, какво по-точно ще се прави.Опитвам се сега да уговоря медийната изява, да е по-широка.Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
Поздравления на колегите, винаги съм подкрепял подобни инициативи особено след резултатите от миналата година .... доказахме че заедно можем да постигнем много стига да имаме желание. И тази година ще се включа с каквото мога, дано този път се присъединят двойно повече колеги към идеята.Поздрави.Fiat Punto '01, 1.8 16V HGT Abarth
Коментар
-
iee написа:...Честно казано, това с личните ми се струва прекалено агресивен ход и може да има обратен ефект...ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
Коментар
-
Миналата година ми направи впечатление, че доста хора казаха, че са разбрали за инициативата отизпратеният им мейл на пощата, с която са се регистрирали и затова са се вкключили.Никой мисля, че не се опрака от едно съобщение - така че и аз не виждам проблем.Все ще изтърпим 1 съобщение годишно... Толкова неща изтърпяваме всекидневно и това ще го преживеем...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Pecho написа:iee написа:...Честно казано, това с личните ми се струва прекалено агресивен ход и може да има обратен ефект...kiro_of_the_day написа:Миналата година ми направи впечатление, че доста хора казаха, че са разбрали за инициативата отизпратеният им мейл на пощата, с която са се регистрирали и затова са се вкключили.Никой мисля, че не се опрака от едно съобщение - така че и аз не виждам проблем.Все ще изтърпим 1 съобщение годишно... Толкова неща изтърпяваме всекидневно и това ще го преживеем...Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар