Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Среща в гр.Смолян

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Среща в гр.Смолян

Здравейте ,колеги!!!Понеже търсих тема за срещи в Смолян и не намерих ,пускам тази!!!Приканвам всички колеги от Смолян идната седмица да се съберем поне да се запознаем!!!Аз ще идвам с колата натам и ако има навити може да се видим за по кафе и малко мохабет!!!Ще съм в Смолян от понеделник до петък ,на мен лично всеки ден ми е удобен за срещичката ,но да е след 17 часа ,че до тогава съм на лекции!За мястото - не познавам добре града и не му знам лагъмчетата и е добре да се срещнем някъде в района на Техническия Колеж ,пък после може да идем някъде ,където кажете!!!Много ще се радвам да се запознаем ,колеги!!!
    Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
    Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
    EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Ееее никой ли не иска да се съберем???
    EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Predatorsi написа:
      Ееее никой ли не иска да се съберем???
      Ако несъм на работа ши дойда

Коментар

Само казваш мястото и часа ,колега ,и идвам!!!

Коментар

Ще се разберем със Стевчо и ще пишем , кога и къде , по добре да е на ОМВ , че до 24-ти съм без книжка , а до там няма каде да ме гепнат
          FIAT Bravo_GT

Коментар

Аз го знам ОМВ - нали това дето е в началото на града ,като идваш от Пампорово?Ако е там само пишете кога ще е срещата!

Коментар

Predatorsi написа:
              Аз го знам ОМВ - нали това дето е в началото на града ,като идваш от Пампорово?Ако е там само пишете кога ще е срещата!
              То е само едно в Смолян и е точно там
              FIAT Bravo_GT

Коментар

Ами ок!Значи може там да се видим!Само трябва да се разберем за деня и часа - аз мога от понеделник до четвъртък вкл. ,понеже петък си заминавам!След 17 часа мисля че ще е ок ,понеже аз - лекции ,вие може да си имате някаква работа и така!Вече със сигурност се разберете с колегата и да се видим!

Коментар

ех колеги и от смолян ли е имало бе ....аз началото на лятото идвах с фиатката до там малко на екскурзийка че преспахме там в 1 хотелче и долу механичка...добро си беше градчето спокойничко...само дето хотела беше баш над пътя ама дограмата...аз, ако знаех щях да пиша, като бях там и да се видиме
                  Fiat Brava 1.6 16V 2001

Не на войната по пътищата !
                  http://media.causes.com/ribbon/478500

Коментар

среща в град смолян

е колеги няма ли най- после да се видим де?гледам кражат италианки в града но от вас никаква вест!айде чакам да организираме нещо за неделя поне на шел или омв!

Коментар

Пишете кога и къде се събирате. Аз често идвам до смолян, че приятелката ми е от ващия град. Сега по НГ даже стояхме 10 дена.
                      Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                      Ex.Opel Astra

Коментар

колеги за срещата

колеги имали фиати в смолян?ми да направим една срещичка какво ще кажете да направим една сбирка,ако има нещо желаещи свиркайте.

Коментар

Пичове, ще се събирате ли някъде сега по тея почивни дни от 28.02 до 03.03 , че мисля да идвам към Смолян малко на гости и малко на ски? На колегата "pkozarev" мисля да му звънна и поне с него да се запознаем.Така и така редовно идвам към Смолян.
                          Ex.Opel Astra

Коментар

аз ще се прибирам ако има желаещи с удоволствие ще спретнем нещо,ако има срещичка ще чакам айде колега от стара загора чакам те!

Коментар

Какво става със срещите в Смолян? Събирате ли се?
                              Ex.Opel Astra

Коментар

Working...
                              X