Здравейте ,колеги!!!Понеже търсих тема за срещи в Смолян и не намерих ,пускам тази!!!Приканвам всички колеги от Смолян идната седмица да се съберем поне да се запознаем!!!Аз ще идвам с колата натам и ако има навити може да се видим за по кафе и малко мохабет!!!Ще съм в Смолян от понеделник до петък ,на мен лично всеки ден ми е удобен за срещичката ,но да е след 17 часа ,че до тогава съм на лекции!За мястото - не познавам добре града и не му знам лагъмчетата и е добре да се срещнем някъде в района на Техническия Колеж ,пък после може да идем някъде ,където кажете!!!Много ще се радвам да се запознаем ,колеги!!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Среща в гр.Смолян
Collapse
X
-
Аз го знам ОМВ - нали това дето е в началото на града ,като идваш от Пампорово?Ако е там само пишете кога ще е срещата!Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
Ами ок!Значи може там да се видим!Само трябва да се разберем за деня и часа - аз мога от понеделник до четвъртък вкл. ,понеже петък си заминавам!След 17 часа мисля че ще е ок ,понеже аз - лекции ,вие може да си имате някаква работа и така!Вече със сигурност се разберете с колегата и да се видим!Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
ех колеги и от смолян ли е имало бе ....аз началото на лятото идвах с фиатката до там малко на екскурзийка че преспахме там в 1 хотелче и долу механичка...добро си беше градчето спокойничко...само дето хотела беше баш над пътя ама дограмата...аз, ако знаех щях да пиша, като бях там и да се видиме
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар