Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ИТАЛФЕСТ 2008 снимки и клипове

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Абре.., никой не казва кой фиат беше НАЙ-ЛЪСКАВИЯТ и участваше в конкурса Никой не чух да казва за 15.15 времето на Наско - НСО с уното
    Прикачени файлове
    BMW E90 320D
    ех. FIAT COUPE 2.0 16V
    ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
    ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

А защо никои нищо неказва за Плевенското купе>Знам че беше много добре подготвено за феста а щеше и още по добре да бъде ако момчето беше разбрало по от рано за Италфеста
      кола без турбо е като жена с малки цици, върши ти работа ама не ти праи кеф

Коментар

Колеги, има ли някакъв начин снимките да се качват в архив, примерно ЗИП или РАР, защото общо сигурно са стотици и е малко трудно да се преглеждат една по една

Коментар

blagun написа:
          Абре.., никой не казва кой фиат беше НАЙ-ЛЪСКАВИЯТ и участваше в конкурса Никой не чух да казва за 15.15 времето на Наско - НСО с уното
          Моя беше най-лъскав трябваше и на музиката да отидя ей така за шоуто да видим дали и там щях да грабна нещо :P

Коментар

Kuku написа:
            Колеги, има ли някакъв начин снимките да се качват в архив, примерно ЗИП или РАР, защото общо сигурно са стотици и е малко трудно да се преглеждат една по една
            ilkor написа:
            ...Всички които искат снимките им да са качени на сървъра и включени в албума на Италфест 2008 да ми ги пращат.В профила ми има скайп и кю ...
            Нали Илко пак ще прави албум. Хайде, който ще дава снимки, да дава!
            ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Коментар

Италфеста беше много добър.Безмислено е да създаваме интриги. Иванко, абе човек защо не дойдохте - миналата година не ви обърнах много внимание, защото помагах на Еньо, но тази специално не се занимавах с нищо за да видя повече приятели.КАРБ не са виновни за това с нова, а и не съм гледал репортажа и не ми се вярва да са давали само Алфи.Колегата Ники не го познавам, но вие от Русе сте пичове и нямам идея защо така се дразните.

Коментар

ivanko_rs написа:
                  val_mcrae написа:
                  Общо взето тазгодишния фест беше както обикновено алфа фест, но май сме си ние виновни за това
                  Аз само ще споделя какво видях и с това ще подкрепя колегата,та именно днес съвсем случайно по Нова ТВ хванах репортажа за Италфест-а (от началото до края,нищо не съм изтървал) и въобще не се учудих,когато видях САМО Алфи и НИТО един Фиат или Ланча,може ли да не хванат в кадър и някои индивиди от другите марки?.Това е поредната наглост демонстрирана от КАРБ,която се очакваше де,то и затова и по други наши си причини русенската турбо секта не присъстваше.Ако и другата година се очертае пак същата глупава програма , пак ще мине без нас.
                  Ванка, излагаш се батка.... недей говори глупости
                  Fiat Brava 1.9 TD 75hp `97
                  75 2.0 TS
                  Alfa 165 2.5 TD 125hp (VM32B)

Коментар

На мен този Италфест ми беше първият на който съм бил и не мога да правя сравнения. Според мен трябва да се адмирира всеки повод за срещи на живо.А дали било алфа или италфест ... ами докато се чуват призиви от фиатаджии да не го посещаваме ще е алфа ... истината е че фиат е значително по масова марка но алфите бяха много повече от нас. И трите клуба организирали мероприятието са за италиански атомобили и не виждам какво има да делим между нас. Тези които са недоволни от нещо - следващата година да заповядат и да го организират по добре.Ако догодина да се изтърсят най много фиати може да го наречем и фиатфест
                    Kuku написа:
                    Ето всички снимки с които разполагаме до момента намалени по размер и зипнати в един ФАЙЛНякой знае ли как можем да се сдобием със снимките правени от кулата ?http://fiat-bg.org/Downloads/Snimki_...Italfest_2008/

Коментар

Архива нещо не е наред.2пъти свалям, с зипа- не може да се разархивира, рар-а уж не дава грешки но нищо не разархивира.И аз искам снимки от кулата.
                      Alfa 147 1.9 JTDm '07 Q2 - хем червена, хем пуши черно;Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                      ex. Alfa 155 1.7 '93 ### ex, Alfa 147 1.9 JTDm '03 R.I.P. ###Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001,

Коментар

pr_00f написа:
                        Архива нещо не е наред.2пъти свалям, с зипа- не може да се разархивира, рар-а уж не дава грешки но нищо не разархивира.И аз искам снимки от кулата.
                        Потвърждавам! При мен е същото.Ако така и така се свалят снимките, и не могат да се гледат без сваляне, то всеки download manager може да свали цялата директория, и после си ги гледайте с квото си искате в слайд. Аз например се справих с флашгет, и после с ейсидиси Така няма нужда от такъв архивиран файл.

Коментар

pr_00f написа:
                          разархивира се ама ... в папката има 2 файла с 0кб...нещо не е в час ... цялата раута
                          Fiat Brava 1.9 TD 75hp `97
                          75 2.0 TS
                          Alfa 165 2.5 TD 125hp (VM32B)

Коментар

Веднага ще погледна ...Разбрах къде е проблема:Бях преименувал всички снимки с часът им на снимане но понеже работя под МАК ОС, разделител между цифрите беше символът "/"А този символ под Уиндоус е забранен за ползване във име на файл.Обновеният файл е вече качен. Вдигнах малко размера на снимките вътре и затова размерът му е малко по голям.Изчаквам още снимки за да направя албум и разглеждането на снимките да става наистина приятно.Съжалявам за проявената несъобразителност

Коментар

Филмчето вече го има Youtube, както и в публикацията на заглавната страница на нашия сайт.
                              ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Супер яко е станало!Благодаря Пешо!
                                Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
                                Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

Working...
                                X