Абре.., никой не казва кой фиат беше НАЙ-ЛЪСКАВИЯТ и участваше в конкурса Никой не чух да казва за 15.15 времето на Наско - НСО с уното
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ИТАЛФЕСТ 2008 снимки и клипове
Collapse
X
-
sUkI
blagun написа:Абре.., никой не казва кой фиат беше НАЙ-ЛЪСКАВИЯТ и участваше в конкурса Никой не чух да казва за 15.15 времето на Наско - НСО с уното
Коментар
-
Kuku написа:Колеги, има ли някакъв начин снимките да се качват в архив, примерно ЗИП или РАР, защото общо сигурно са стотици и е малко трудно да се преглеждат една по еднаilkor написа:...Всички които искат снимките им да са качени на сървъра и включени в албума на Италфест 2008 да ми ги пращат.В профила ми има скайп и кю ...ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
Коментар
-
deadairplane
-
Италфеста беше много добър.Безмислено е да създаваме интриги. Иванко, абе човек защо не дойдохте - миналата година не ви обърнах много внимание, защото помагах на Еньо, но тази специално не се занимавах с нищо за да видя повече приятели.КАРБ не са виновни за това с нова, а и не съм гледал репортажа и не ми се вярва да са давали само Алфи.Колегата Ники не го познавам, но вие от Русе сте пичове и нямам идея защо така се дразните.
Коментар
-
ivanko_rs написа:val_mcrae написа:Общо взето тазгодишния фест беше както обикновено алфа фест, но май сме си ние виновни за това
Коментар
-
На мен този Италфест ми беше първият на който съм бил и не мога да правя сравнения. Според мен трябва да се адмирира всеки повод за срещи на живо.А дали било алфа или италфест ... ами докато се чуват призиви от фиатаджии да не го посещаваме ще е алфа ... истината е че фиат е значително по масова марка но алфите бяха много повече от нас. И трите клуба организирали мероприятието са за италиански атомобили и не виждам какво има да делим между нас. Тези които са недоволни от нещо - следващата година да заповядат и да го организират по добре.Ако догодина да се изтърсят най много фиати може да го наречем и фиатфестKuku написа:Колеги, има ли някакъв начин снимките да се качват в архив, примерно ЗИП или РАР, защото общо сигурно са стотици и е малко трудно да се преглеждат една по една
Коментар
-
pr_00f написа:Архива нещо не е наред.2пъти свалям, с зипа- не може да се разархивира, рар-а уж не дава грешки но нищо не разархивира.И аз искам снимки от кулата.
Коментар
-
Веднага ще погледна ...Разбрах къде е проблема:Бях преименувал всички снимки с часът им на снимане но понеже работя под МАК ОС, разделител между цифрите беше символът "/"А този символ под Уиндоус е забранен за ползване във име на файл.Обновеният файл е вече качен. Вдигнах малко размера на снимките вътре и затова размерът му е малко по голям.Изчаквам още снимки за да направя албум и разглеждането на снимките да става наистина приятно.Съжалявам за проявената несъобразителност
Коментар
-
Филмчето вече го има Youtube, както и в публикацията на заглавната страница на нашия сайт.ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар