Шви доведа Сикса.., ако слушате..! ... ама ме тресе един въпрос!? - де ши стопирваме.., кът се изсипем тъдеве 10тина фтомобила! Аз не моа да ходя от... "две преки по-надоле"... :D .., шфана мускулна треска! Нещо.., паркингче да има наблизо..?
Не, няма паркинг наблизо, а аз лично не препоръчвам пристигането с лични автомобили Иначе може да се спира на синята зона, ако намериш място - в събота няма паяци
Ем... аз иам арахнофобия.., и обикновено си плащам с ес ем ес-ка..! ... а и в събота, кат нихт абрайтен "синята зона"... сигур ше е още по-паркирано... Ма невър майнд... - в резюме..: трима или четирима... ще сме! - ше стане ясно кат Никса каже с жена си ли ше дое... или самосиндикално!!? Обаче.., те ако не дойдат... и ние двамата шотпаднем... Брадър, ае кажи.., че скии веке е ърджънт поуожението.., кат да му се види края!!? :D (@ Sixx-a: п.с. аз си уреждам пцелютен фрии съботния ден...)
Абе вие ще се пръснете бе! Аз такъв маратон през живота си не съм правил! Внимавайте с преяждането!! Аз ще бъда само на итала, но вечерята ще я пропусна, защото имам срещи на стари класове и тн.
||El PasoPerformance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Колеги, с голямо прискърбие ви съобщавам, че няма да успея да присъствам нито на Феста, нито на очевидно обилното поливане с "жива" бира след това.Почерпете се и зарад мен, а ако нещо все пак се промени - ще се видим на място.
Коментар