Строй се, преброй се, отново Целта е да се придобие представа за мащабите на вечерята и да се запази ресторант с нужните на брой места Интересуват ме САМО броя посетители в ресторанта.Благодаря предварително!!!П.П.Важна тема
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Вечеря, след "ИТАЛФЕСТ 2008" - вече с МЕНЮ!!!
Collapse
X
-
Е как кой, за сега 2 места за нас, надявам се бебето да не го таксувате, че ще се откажа иначе .СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
-
Уважаеми колеги, тази вечер окончателно бе взето решение официалната вечеря след "ИТАЛФЕСТ 2008" да се проведе от 20ч. на 11.10.2008г. в бирария "Ale House" намираща се на адрес гр.София, ул."Христо Белчев" №42, на ъгъла с ул."Неофит Рилски", точно на мястото на някогашната "Ротисерия".Бирарии в София има много, но като тази няма друга в цяла България - само там предлагат жива бира, която всеки си налива сам. Да, точно така, правилно прочетохте - САМ Името на "Ale House", буквално се превежда "пивница", но точно тази пивница спокойно можем да наричаме "Дом на живото пиво", даже образцов, ако трябва да дадем оценка на обстановката и обзавеждането от масивно тъмно дърво и кожа.Знаете, че вече на много места сервират т.нар. жива бира - нефилтрирана, без допълнителна обработка и консерванти, но неудобството преди консумаията идва не от друго, а от постоянното чакане барманът или сервитьорът да ни я поднесе. Не и в "Ale House", където са внедрили уникална система, неизползвана досега в България - от огромни съдове за доферментация (видими още с влизането), живото пиво циркулира по тръби из цялото заведение и потича с едно натискане на кранчето директно в чашата ви!Брояч отмерва колко точно милилитра от благодатна течност сте си сипали и сякаш всеки път, когато го погледнете казва "Можеш още!" Масите, снабдени с такъв индивидуален кран, са цели 26, така че все ще успеете да се доредите под струята.Менюто на "Ale House" е богато, за всеки вкус и всяко питие, но мезетата и ястията, които вървят с бира, имат преднина. Приготвят се чудесни джолани, вурстове, картофки по различни рецепти, включително и домашен чипс, крилца и дори дивеч, например глиган и елен, които са винаги пресни. Имат също рибни специалитети, както и по-обикновено, но не по-малко вкусни гозби.Конкретна оферта за меню, както и точна цена на куверта очаквайте в най-близко бъдеще, буквално до ден-два.Надявам се предложението да ви допадне и да се повеселим заедно на 11.10.2008г. П.П.Прилагам и карта, за по-лесно намиране
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар