Снимките са производство на бат`Живко http://www.dorotea.snimka.bg/album.php?album_id=290752
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Снимки - Варна: 28.09.2008 г.
Collapse
X
-
nikki_sixx_74 написа:ухааааааааааааа, кой с таз 159-ка бря? Ами кое е гаджето дет се вижда зад нея? А на кръчма що не сте одили бря? Оооооооооо и "килерчо" бил на срещата, а ?! Брао, брао...Пък мен снощи некой църул ме е нацелил отзаде... неам думи да опиша колко ми е свинско и...даже и такова не ми е...
Коментар
-
!
Ееее, вас са ви накъсали бе И аз вчера се спрях в задницата на един бакшиш.ама понеже съм с ниска предница влязох под него. И НИЩО няма на колата ми Разминах се, ама вие.... Дано имате каско Че иначе......EX: Fiat Bravo 1.6 103++hp/ Fiat Coupe 131hp/ AR 156 2.4jtd 1??hp
Alfa Romeo 147 1.6 16v 2005г. 120hp
ВАЗ 2107 project. SUZUKI GSXR 600 SRAD
Не са важни конете в колата, а лимките в главата!!!
Коментар
-
Re: !
Fiat_Alfa_Fen написа:Ееее, вас са ви накъсали бе И аз вчера се спрях в задницата на един бакшиш.ама понеже съм с ниска предница влязох под него. И НИЩО няма на колата ми Разминах се, ама вие.... Дано имате каско Че иначе......
Коментар
-
Fiat_Alfa_Fen написа:Ееее, вас са ви накъсали бе И аз вчера се спрях в задницата на един бакшиш.ама понеже съм с ниска предница влязох под него. И НИЩО няма на колата ми Разминах се, ама вие.... Дано имате каско Че иначе......
Коментар
-
nikki_sixx_74 написа:Пък мен снощи некой църул ме е нацелил отзаде... неам думи да опиша колко ми е свинско и...даже и такова не ми е...Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
nikki_sixx_74 написа:Fiat_Alfa_Fen написа:Ееее, вас са ви накъсали бе И аз вчера се спрях в задницата на един бакшиш.ама понеже съм с ниска предница влязох под него. И НИЩО няма на колата ми Разминах се, ама вие.... Дано имате каско Че иначе......Renault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар