Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
ухааааааааааааа, кой с таз 159-ка бря? Ами кое е гаджето дет се вижда зад нея? А на кръчма що не сте одили бря? Оооооооооо и "килерчо" бил на срещата, а ?! Брао, брао...Пък мен снощи некой църул ме е нацелил отзаде... неам думи да опиша колко ми е свинско и...даже и такова не ми е...
ухааааааааааааа, кой с таз 159-ка бря? Ами кое е гаджето дет се вижда зад нея? А на кръчма що не сте одили бря? Оооооооооо и "килерчо" бил на срещата, а ?! Брао, брао...Пък мен снощи некой църул ме е нацелил отзаде... неам думи да опиша колко ми е свинско и...даже и такова не ми е...
Мен пък Ники са ме нацелили отстрани на задния калник и естествено никой нищо не е видял. Нещастието е станало пред нас долу където я държа ти знеш. Ма...му
Ееее, вас са ви накъсали бе И аз вчера се спрях в задницата на един бакшиш.ама понеже съм с ниска предница влязох под него. И НИЩО няма на колата ми Разминах се, ама вие.... Дано имате каско Че иначе......
EX: Fiat Bravo 1.6 103++hp/ Fiat Coupe 131hp/ AR 156 2.4jtd 1??hp
Alfa Romeo 147 1.6 16v 2005г. 120hp
ВАЗ 2107 project. SUZUKI GSXR 600 SRAD
Не са важни конете в колата, а лимките в главата!!!
Ееее, вас са ви накъсали бе И аз вчера се спрях в задницата на един бакшиш.ама понеже съм с ниска предница влязох под него. И НИЩО няма на колата ми Разминах се, ама вие.... Дано имате каско Че иначе......
То мойто не е много сериозно ама едни 100-тина лева ще заминат. А каското ми беше изтекло преди няколко дена и уви сега от джобчето ми.
...нямам каско баси... хубавото е, че бронята е пластмасова.. и като е поела удара се е огънала...иначе не ми се мисли на какво щеше да прилича задницата в момента!
...нямам каско баси... хубавото е, че бронята е пластмасова.. и като е поела удара се е огънала...иначе не ми се мисли на какво щеше да прилича задницата в момента!
ти па как може да нямаш каско?? Дай ще ти направя А като говорим за щети, бащата днеска иде с 407мицата и я гледам цялата шофьорска страна надрана ама хубаво и надълбоко с ключ !! Викам кой е тоя нещастник ... каза че е станало в общото помещение на подземния гараж.. представете си колко са зле .. ://
Renault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp
Коментар