Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Есенна среща на форума Копринка 2008 - снимки и впечатления

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

coupe 2000 написа:
    Ники браво за снимките , но какво държиш в ръката която е до устата ти и е под косата .......... какво си правил ........
    ...пустите папараци са ме хванали в крачка... :D

Коментар

здравейте и от нас, най после в къщи :P Срещата беше страхотна адски ни хареса това ни беше първата но определено не и последната среща с вас. тези които не останаха за шоуто в търново могат само да съжаляват имам клипчета които за съжаление не мога да накарам да тръгнат на рс-то но снимките са хубави и още сега ще ги пратя на илко.поздрави от бургас и чакаме новата среща
      FIAT uno 1.0Fire 45hp

Аск "Vromos"- Бургас

Коментар

///// написа:
        nikki_sixx_74 написа:
        blagun написа:
        Хайде, на Италфеста ще се видим 100%
        Благуне, пламнала ти е главата бре! Русата къдравелка ли ти подпали чергата? Ми тъй ше е тя... кат ми забираш мацките.. скръндзльо такъФ!
        От тука му е пламнала главата - http://www.zazz.bg/play:31845be0
        хахаха, много на място казано
        BMW E90 320D
        ех. FIAT COUPE 2.0 16V
        ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
        ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

Благуне, ти май щеше да ми показваш твоето купе .....ама добре, че са снимките от албума Пък следващия път може и да ги преборим
          fiat coupe 2.0 16V

Коментар

bavareca написа:
            здравейте и от нас, най после в къщи :P Срещата беше страхотна адски ни хареса това ни беше първата но определено не и последната среща с вас. тези които не останаха за шоуто в търново могат само да съжаляват имам клипчета които за съжаление не мога да накарам да тръгнат на рс-то но снимките са хубави и още сега ще ги пратя на илко.поздрави от бургас и чакаме новата среща
            Не се притеснявай и ние я гледахме отгоре, не можахме да се измъкнем от задръстването тръгнахме си след зарята :D
            fiat coupe 2.0 16V

Коментар

coupe 2000 написа:
              Благуне ти маи щеше да ми показваш твоето купе .....ама добре че са снимките от албума Пък следващия път може и да ги преборим
              Да отварям ли тема за залагания?

Коментар

nikki_sixx_74 написа:
                coupe 2000 написа:
                Благуне ти маи щеше да ми показваш твоето купе .....ама добре че са снимките от албума Пък следващия път може и да ги преборим
                Да отварям ли тема за залагания?
                Не съм комарджия :D освен ако залаганията не са в бири.А представяш ли си ако Благун спечели колко бири трябва да изпие ,щот доколкото знам маи и от теб има няколко бири да пие
                fiat coupe 2.0 16V

Коментар

coupe 2000 написа:
                  bavareca написа:
                  Не се притесняваи и ние я гледахме отгоре , неможахме да се измъкнем от задръстването тръгнахме си след зарята :D
                  не трябваше да бързате да тръгвате.на 5-тата минута след зарята вече бяхме на детелината.
                  FIAT uno 1.0Fire 45hp

Аск "Vromos"- Бургас

Коментар

bavareca написа:
                    coupe 2000 написа:
                    bavareca написа:
                    Не се притесняваи и ние я гледахме отгоре , неможахме да се измъкнем от задръстването тръгнахме си след зарята :D
                    не трябваше да бързате да тръгвате.на 5-тата минута след зарята вече бяхме на детелината.
                    Ми нали ние помагнахме за местенето на колите да може автобуса да мине . :D
                    fiat coupe 2.0 16V

Коментар

FIAT uno 1.0Fire 45hp

Аск "Vromos"- Бургас

Коментар

И ... разбира се вече е време отрано да помислим и за зимната среща на форума :D .
                        Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

snake написа:
                          И ... разбира се вече е време отрано да помислим и за зимната среща на форума :D .
                          Ееее, записвам се нумеро уно! Аз и Живка он дъ роуд агейн! То сега италфест ще има!

Коментар

coupe 2000 написа:
                            Ше ги бориме нямаш грижи Ела на Италфеста и ще се види кой къде е Иначе се очертава яко пиене на бира
                            BMW E90 320D
                            ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                            ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
                            ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

blagun написа:
                              coupe 2000 написа:
                              Ше ги бориме нямаш грижи Ела на Италфеста и ще се види кой къде е Иначе се очертава яко пиене на бира
                              Съжалявам ,но аз там няма да мога да присъствам имам други ангажименти по това време
                              fiat coupe 2.0 16V

Коментар

здравейте и от мен...от Копринка чак сега сядам пред компютър... съжалявам че се изстрелях толкова рано на 21-и сутринта, но лозето ме чакаше... в 12.00 ч. бях на полето и берях ракацител.... за по-напряко се прибрах в Бургас през София /ако околовръстното се смята за София / и Русе... направих едни кошмарни 400 километра от Пазарджишко до Русе в дъжд и мъгла... на магистрала Хемус към карал с 60-70 км.ч. .... за капак на средата на пътя между Русе и Бургас - на яз. Цонево - Чудните скали спряхме / бях с жената и децата / и после не можахме да тръгнем оказа се че няма ток като реших да тръгна... и какъвто съм специалист трима човека я гледаха фиятката като голям син камък... нищо... добре че има мобилни телефони и наблизо живее един колега на майка ми... закачиха ме на един бус Мерцедес Спринтер, който ме дръпна до Бургас... Синята птица буквално летеше след него... дърпаше ме като дърт циганин чугунен радиатор... п.п. в крайна сметка се оказа изгорял един бушон, през който минават токовете към свещите и инжекциона, който уж сменяхме...
                                Fiat Punto 1.1-Синята птица
                                Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                                Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Working...
                                X