coupe 2000 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Есенна среща на форума Копринка 2008 - снимки и впечатления
Collapse
X
-
здравейте и от нас, най после в къщи :P Срещата беше страхотна адски ни хареса това ни беше първата но определено не и последната среща с вас. тези които не останаха за шоуто в търново могат само да съжаляват имам клипчета които за съжаление не мога да накарам да тръгнат на рс-то но снимките са хубави и още сега ще ги пратя на илко.поздрави от бургас и чакаме новата срещаFIAT uno 1.0Fire 45hp
Аск "Vromos"- Бургас
Коментар
-
///// написа:nikki_sixx_74 написа:blagun написа:Хайде, на Италфеста ще се видим 100%BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
bavareca написа:здравейте и от нас, най после в къщи :P Срещата беше страхотна адски ни хареса това ни беше първата но определено не и последната среща с вас. тези които не останаха за шоуто в търново могат само да съжаляват имам клипчета които за съжаление не мога да накарам да тръгнат на рс-то но снимките са хубави и още сега ще ги пратя на илко.поздрави от бургас и чакаме новата срещаfiat coupe 2.0 16V
Коментар
-
nikki_sixx_74 написа:coupe 2000 написа:Благуне ти маи щеше да ми показваш твоето купе .....ама добре че са снимките от албума Пък следващия път може и да ги преборимfiat coupe 2.0 16V
Коментар
-
coupe 2000 написа:bavareca написа:здравейте и от нас, най после в къщи :P Срещата беше страхотна адски ни хареса това ни беше първата но определено не и последната среща с вас. тези които не останаха за шоуто в търново могат само да съжаляват имам клипчета които за съжаление не мога да накарам да тръгнат на рс-то но снимките са хубави и още сега ще ги пратя на илко.поздрави от бургас и чакаме новата срещаFIAT uno 1.0Fire 45hp
Аск "Vromos"- Бургас
Коментар
-
bavareca написа:coupe 2000 написа:bavareca написа:здравейте и от нас, най после в къщи :P Срещата беше страхотна адски ни хареса това ни беше първата но определено не и последната среща с вас. тези които не останаха за шоуто в търново могат само да съжаляват имам клипчета които за съжаление не мога да накарам да тръгнат на рс-то но снимките са хубави и още сега ще ги пратя на илко.поздрави от бургас и чакаме новата срещаfiat coupe 2.0 16V
Коментар
-
coupe 2000 написа:Благуне ти маи щеше да ми показваш твоето купе .....ама добре че са снимките от албума Пък следващия път може и да ги преборимBMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
blagun написа:coupe 2000 написа:Благуне ти маи щеше да ми показваш твоето купе .....ама добре че са снимките от албума Пък следващия път може и да ги преборимfiat coupe 2.0 16V
Коментар
-
здравейте и от мен...от Копринка чак сега сядам пред компютър... съжалявам че се изстрелях толкова рано на 21-и сутринта, но лозето ме чакаше... в 12.00 ч. бях на полето и берях ракацител.... за по-напряко се прибрах в Бургас през София /ако околовръстното се смята за София / и Русе... направих едни кошмарни 400 километра от Пазарджишко до Русе в дъжд и мъгла... на магистрала Хемус към карал с 60-70 км.ч. .... за капак на средата на пътя между Русе и Бургас - на яз. Цонево - Чудните скали спряхме / бях с жената и децата / и после не можахме да тръгнем оказа се че няма ток като реших да тръгна... и какъвто съм специалист трима човека я гледаха фиятката като голям син камък... нищо... добре че има мобилни телефони и наблизо живее един колега на майка ми... закачиха ме на един бус Мерцедес Спринтер, който ме дръпна до Бургас... Синята птица буквално летеше след него... дърпаше ме като дърт циганин чугунен радиатор... п.п. в крайна сметка се оказа изгорял един бушон, през който минават токовете към свещите и инжекциона, който уж сменяхме...Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар