Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Есенна среща на форума Копринка 2008 - снимки и впечатления

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

///// написа:
    Inessita написа:
    Ето ме и мен. Регистрирах се вече, благодарение на nikki_sixx_74.Той ми измисли ника. Аз съм доволна от срещата на Копринка. Е в началото докато се поопознем беше малко по-кофти, но после се поотпуснахме и беше весело. Имам доста снимки, но трябва да се поровя малко из форума за да видя как се качват.
    Еееее, Инче, много се радвам да те видя и тук! Добре дошла в отбора!
    Мерси, добре заварили!!!!!!!И аз се радвам че сам вече тук.

Коментар

Колеги, с изпратените до тук снимки, АЛБУМЪТ със снимки от ЕСЕННАТА СРЕЩА НА "ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ" е факт Разгледайте и по старите албуми от ПРОЛЕТНАТА и ЛЯТНАТА срещи.АЛБУМЪТ може да се разгледжа и в режим на автоматична смяна на снимките (слайдшоу) като просто се натисне бутона Двойно кликване върху бутона дава възможност за избор на интервала през който се сменят снимките.Ето ЛИНК към слайдшоу с интервал 3 секунди.12345678901234567890

Коментар

Евала Илко! Илко като деликатен човек няма да ви направи забележка, та я аз - абре фотографите, сверете си датата и часа на фотоапаратите! Представете си какво е да се подреждат ръчно стотици снимки, защото са с грешна дата!Пък и като изпращате снимки за албума, попрегледайте ги преди това - има такива, които със сигурност не бихте искали да бъдат включени (нямам предвид художествени достойнства, има снимки на които направо не се разбира какво е снимано).
        ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Да, сложно е да се синхронизират снимките от различни фотоапарати няколко от които дават дати от примерно от 2006 година ... а броят на снимките 1200 ...Но вече му хванах цаката А за другата критика - снимките на луната която изглежда като малка точка са мои Yellow_Flash_Colorz_PDT_02

Коментар

Браво Ilkor !!! Страхотни снимки, всичко си отразил, доста изчерпателно.

Коментар

С Илко качихме снимките и от моя апарат
              BMW E90 320D
              ех. FIAT COUPE 2.0 16V
              ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
              ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

Yavor написа:
                .......Предлагам шумно да аплодираме ju, NoName, Верчето и моята съпруга че изобщо ни направиха салата , щото иначе щахме да ръфаме цели краставици и домати - а при наличните условия това си беше цяло геройство......
                Ето ги и нашите готвачки, браво
                BMW E90 320D
                ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                ex. FIAT BRAVO 1.6 16V

Коментар

Братко, ти защо не си взе стикерите от Живко, имаше надписани 2 бр. специално за тебе.Ако все още нямаш, поискай от Илко твоите са предплатени.Браво за снимките, много са готини, евала за търпението на подреждащия. Много ме е яд, че не можахме да дойдем, но поне на Италфеста ще присъстваме(надявам се де)
                  СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
                  бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
                  сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
                  ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

Здравейте и от мен!Ние сме доволни от срещата, макар че се появихме на 21.09. и много от колегите си бяха тръгнали.Разходката до Търново беше яка. Взехме си печатчета от Дряновския манастир и от Царевец. Хората които не останаха вечерта в Търново могат само да съжаляват. Зарята беше повече от яка.Илко, това със "7 коли, 7 модела, 7 града" много ме накефи, но как можа да снимаш баш огънатите ламарини на бравата - подсещаш ме че трябва да търся броня и врата за багажника.

Коментар

Pecho написа:
                      Евала Илко! Илко като деликатен човек няма да ви направи забележка, та я аз - абре фотографите, сверете си датата и часа на фотоапаратите! Представете си какво е да се подреждат ръчно стотици снимки, защото са с грешна дата!Пък и като изпращате снимки за албума, попрегледайте ги преди това - има такива, които със сигурност не бихте искали да бъдат включени (нямам предвид художествени достойнства, има снимки на които направо не се разбира какво е снимано).
                      Размества ми се батерийката, която осигурява запазването на датата и часа. При всяко стартиране на апарата ми иска да сверявам датата и часа... Мен естествено ме мързи, и вероятно критиката е отправена към моите снимки от ... 2006 година П.С. Проверих си снимките, не съм аз : ) Този път моите са с верна дата и час Олекна ми.

Коментар

phoenix написа:
                        Братко, ти защо не си взе стикерите от Живко, имаше надписани 2 бр. специално за тебе.Ако все още нямаш, поискай от Илко твоите са предплатени.Браво за снимките, много са готини, евала за търпението на подреждащия. Много ме е яд, че не можахме да дойдем, но поне на Италфеста ще присъстваме(надявам се де)
                        Илко ми даде, не се притеснявай Хайде, на Италфеста ще се видим 100%
                        BMW E90 320D
                        ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                        ex. FIAT BRAVO 1.6 16V

Коментар

Браво, браво! Гледам не сте се посрамили.... много... хихихихи В последния момент изникнаха неприятности та вместо купон на Копринка - гърч...Ама нема начин - се ля ви... Ще се видим друг път - нема да се отървете току тъй от мене!
                          VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                          VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                          VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                          VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                          Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

blagun написа:
                            Хайде, на Италфеста ще се видим 100%
                            Благуне, пламнала ти е главата бре! Русата къдравелка ли ти подпали чергата? Ми тъй ше е тя... кат ми забираш мацките.. скръндзльо такъФ!

Коментар

nikki_sixx_74 написа:
                              blagun написа:
                              Хайде, на Италфеста ще се видим 100%
                              Благуне, пламнала ти е главата бре! Русата къдравелка ли ти подпали чергата? Ми тъй ше е тя... кат ми забираш мацките.. скръндзльо такъФ!
                              Ники, аз и на Италфеста пак ще ти ги отмъкна
                              BMW E90 320D
                              ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                              ex. FIAT BRAVO 1.6 16V

Коментар

blagun написа:
                                Ники, аз и на Италфеста пак ще ти ги отмъкна
                                Аз ку доа на Феста хеФентуално... ш тръгна с вас бе следващия път никой не мож ме откачи от Ралка
                                Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

Working...
                                X