///// написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Есенна среща на форума Копринка 2008 - снимки и впечатления
Collapse
X
-
Колеги, с изпратените до тук снимки, АЛБУМЪТ със снимки от ЕСЕННАТА СРЕЩА НА "ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ" е факт Разгледайте и по старите албуми от ПРОЛЕТНАТА и ЛЯТНАТА срещи.АЛБУМЪТ може да се разгледжа и в режим на автоматична смяна на снимките (слайдшоу) като просто се натисне бутона Двойно кликване върху бутона дава възможност за избор на интервала през който се сменят снимките.Ето ЛИНК към слайдшоу с интервал 3 секунди.12345678901234567890
Коментар
-
Евала Илко! Илко като деликатен човек няма да ви направи забележка, та я аз - абре фотографите, сверете си датата и часа на фотоапаратите! Представете си какво е да се подреждат ръчно стотици снимки, защото са с грешна дата!Пък и като изпращате снимки за албума, попрегледайте ги преди това - има такива, които със сигурност не бихте искали да бъдат включени (нямам предвид художествени достойнства, има снимки на които направо не се разбира какво е снимано).ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
Коментар
-
Yavor написа:.......Предлагам шумно да аплодираме ju, NoName, Верчето и моята съпруга че изобщо ни направиха салата , щото иначе щахме да ръфаме цели краставици и домати - а при наличните условия това си беше цяло геройство......BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
Братко, ти защо не си взе стикерите от Живко, имаше надписани 2 бр. специално за тебе.Ако все още нямаш, поискай от Илко твоите са предплатени.Браво за снимките, много са готини, евала за търпението на подреждащия. Много ме е яд, че не можахме да дойдем, но поне на Италфеста ще присъстваме(надявам се де)СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
fihi
Здравейте и от мен!Ние сме доволни от срещата, макар че се появихме на 21.09. и много от колегите си бяха тръгнали.Разходката до Търново беше яка. Взехме си печатчета от Дряновския манастир и от Царевец. Хората които не останаха вечерта в Търново могат само да съжаляват. Зарята беше повече от яка.Илко, това със "7 коли, 7 модела, 7 града" много ме накефи, но как можа да снимаш баш огънатите ламарини на бравата - подсещаш ме че трябва да търся броня и врата за багажника.
Коментар
-
Pecho написа:Евала Илко! Илко като деликатен човек няма да ви направи забележка, та я аз - абре фотографите, сверете си датата и часа на фотоапаратите! Представете си какво е да се подреждат ръчно стотици снимки, защото са с грешна дата!Пък и като изпращате снимки за албума, попрегледайте ги преди това - има такива, които със сигурност не бихте искали да бъдат включени (нямам предвид художествени достойнства, има снимки на които направо не се разбира какво е снимано).
Коментар
-
phoenix написа:Братко, ти защо не си взе стикерите от Живко, имаше надписани 2 бр. специално за тебе.Ако все още нямаш, поискай от Илко твоите са предплатени.Браво за снимките, много са готини, евала за търпението на подреждащия. Много ме е яд, че не можахме да дойдем, но поне на Италфеста ще присъстваме(надявам се де)BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
Коментар
-
Браво, браво! Гледам не сте се посрамили.... много... хихихихи В последния момент изникнаха неприятности та вместо купон на Копринка - гърч...Ама нема начин - се ля ви... Ще се видим друг път - нема да се отървете току тъй от мене!VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
nikki_sixx_74 написа:blagun написа:Хайде, на Италфеста ще се видим 100%BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар