Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Есенна среща на форума Копринка 2008 - снимки и впечатления

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Immortal написа:
    Както и да е де, аз останах все пак с повече положителни впечатления... Най-важно беше да се срещнем в приятелска обстановка, да се запознаем с нови хора (аз досега лично не се познавах с колегите Kuku, coupe2000, blagun, donnna, Vercheto, niki_six,... и други)....
    Явно не съм разбрал кой е колегата donnna. Това да не е човекa, който в началото беше на скарата, а после седна в края на масата до ///// ? Със синьо пунто, паркирано до моята мареа ?
    Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

snake написа:
      Immortal написа:
      Както и да е де, аз останах все пак с повече положителни впечатления... Най-важно беше да се срещнем в приятелска обстановка, да се запознаем с нови хора (аз досега лично не се познавах с колегите Kuku, coupe2000, blagun, donnna, Vercheto, niki_six,... и други)....
      Явно не съм разбрал кой е колегата donnna. Това да не е човекa, който в началото беше на скарата, а после седна в края на масата до ///// ? Със синьо пунто, паркирано до моята мареа ?
      той е, да.

Коментар

nikki_sixx_74 написа:
        snake написа:
        Immortal написа:
        той е, да.
        Много приятен човек ! Даже и полафихме с него, нямах и представа, че е един от колоритните никове във форума. Съвсем друго си е запознанството на живо, от постовете във форума понякога си изграждаме неточна или непълна представа за някой, говоря по принцип.

Коментар

snake написа:
          Съвсем друго си е запознанството на живо, от постовете във форума понякога си изграждаме неточна или непълна представа за някой, говоря по принцип.
          Абсолютно е така. Аз най се радвах на мацките обаче...

Коментар

Immortal написа:
            Деозрганизацията беше повече на другия ден. Който си тръгна - тръгна си, всеки си е направил програмата. Но тези които останахме, трябваше да се организираме дружно да посетим околностите. И това може би трябваше още от вечерта да се уговори. А то - всеки се разпръсна поединично, кой по стената, кой в Казанлък, кой по могилите около Шипка, кой в Търново (като нас с Живко /////).
            Според мен дезорганизацията се получи ,защото повечето не се познавахме ,както и ти казваш че не се уточнихме от вечерта за следващия ден . Но като цяло на мен срещата ми хареса ,повече втората вечер след като се опознахме малко , както и пътешествието Казанлък - Търново.Абе най-лошото беше че свършиха тези три дни
            fiat coupe 2.0 16V

Коментар

nikki_sixx_74 написа:
              snake написа:
              Съвсем друго си е запознанството на живо, от постовете във форума понякога си изграждаме неточна или непълна представа за някой, говоря по принцип.
              Не знаем кой чете във форума, врагът не спи Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 . Аз затова и не споменавам нищо за колежките :D .

Коментар

snake написа:
                nikki_sixx_74 написа:
                snake написа:
                Не знаем кой чете във форума, врагът не спи Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 . Аз затова и не споменавам нищо за колежките :D .
                Той Ники и без това има бан за секс, по-лошо от това - няма. Затова и го е ударил през просото Ама като чета по-нагоре, някой колеги са по-напред с материала, по отношение на колежките Аз иначе се дистанцирам от такива прояви за да няма от страна на жената и накрая да ми остане едничка радост само

Коментар

Immortal написа:
                  snake написа:
                  nikki_sixx_74 написа:
                  snake написа:
                  Той Ники и без това има бан за секс, по-лошо от това - няма. Затова и го е ударил през просото Ама като чета по-нагоре, някой колеги са по-напред с материала, по отношение на колежките Аз иначе се дистанцирам от такива прояви за да няма от страна на жената и накрая да ми остане едничка радост само
                  агхахахахахахахахахахаахх това с бана е заради липсата на вана... благун кат си заминаваше ми предложи неговата стая... там обаче нема печки... абе все бях от кофтито страна! Пък за матриала... Илко казва, че няма спомен.. .тъй, че не мой да се вярва на догадки. :D Дидо, що съ жалваш от жена си бе? ...на мен ми се стори доста добричка.., и в тоя ред на мисли - ше взема да й споделя ко си написал, че няма само аз да страдам я...

Коментар

nikki_sixx_74 написа:
                    Immortal написа:
                    snake написа:
                    nikki_sixx_74 написа:
                    snake написа:
                    агхахахахахахахахахахаахх това с бана е заради липсата на вана... благун кат си заминаваше ми предложи неговата стая... там обаче нема печки... абе все бях от кофтито страна! Пък за матриала... Илко казва, че няма спомен.. .тъй, че не мой да се вярва на догадки. :D Дидо, що съ жалваш от жена си бе? ...на мен ми се стори доста добричка.., и в тоя ред на мисли - ше взема да й споделя ко си написал, че няма само аз да страдам я...
                    Ники надявам се да са ти премахнали бана ,но мислех че мъжете сме по солидарни от жените п.с. знаеш ли го оня виц за мъжката и женската солидарност
                    fiat coupe 2.0 16V

Коментар

coupe 2000 написа:
                      Ники надявам се да са ти премахнали бана
                      за БАНА... и аз се надявах да е махнат, ама не би! И нали надеждата умирала последна...

Коментар

nikki_sixx_74 написа:
                        coupe 2000 написа:
                        Ники надявам се да са ти премахнали бана
                        за БАНА... и аз се надявах да е махнат, ама не би! И нали надеждата умирала последна...
                        ... ма след кат е изтрепала сички..! ... и искам да вметна.., че мноу мъ е яд, дет не успех да доа! Мноу ииияко сте си изкарали.... (- тъй изглежда...) и другия път неа гу прупусна за нищо на света!!!
                        FIAT PUNTO 6 SPEED
                        FIAT MAREA 1.9 TD

Защо идиотите са толкова много, а куршумите толкова малко?!

Коментар

Всяка среща носи нови потребители.http://forum.fiat-bg.org/profile.php...profile&u=9855
                          Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                          Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Ето ме и мен. Регистрирах се вече, благодарение на nikki_sixx_74.Той ми измисли ника. Аз съм доволна от срещата на Копринка. Е в началото докато се поопознем беше малко по-кофти, но после се поотпуснахме и беше весело. Имам доста снимки, но трябва да се поровя малко из форума за да видя как се качват.

Коментар

Inessita написа:
                              Ето ме и мен. Регистрирах се вече, благодарение на nikki_sixx_74.Той ми измисли ника. Аз съм доволна от срещата на Копринка. Е в началото докато се поопознем беше малко по-кофти, но после се поотпуснахме и беше весело. Имам доста снимки, но трябва да се поровя малко из форума за да видя как се качват.
                              Еееее, Инче, много се радвам да те видя и тук! Добре дошла в отбора!

Коментар

Inessita написа:
                                Имам доста снимки, но трябва да се поровя малко из форума за да видя как се качват.
                                ку дадеш 5 кинта и снимка по комбинезон - ш ти кажа!
                                Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

Working...
                                X