Immortal написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Есенна среща на форума Копринка 2008 - снимки и впечатления
Collapse
X
-
snake написа:Immortal написа:Както и да е де, аз останах все пак с повече положителни впечатления... Най-важно беше да се срещнем в приятелска обстановка, да се запознаем с нови хора (аз досега лично не се познавах с колегите Kuku, coupe2000, blagun, donnna, Vercheto, niki_six,... и други)....
Коментар
-
nikki_sixx_74 написа:snake написа:Immortal написа:Както и да е де, аз останах все пак с повече положителни впечатления... Най-важно беше да се срещнем в приятелска обстановка, да се запознаем с нови хора (аз досега лично не се познавах с колегите Kuku, coupe2000, blagun, donnna, Vercheto, niki_six,... и други)....Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Immortal написа:Деозрганизацията беше повече на другия ден. Който си тръгна - тръгна си, всеки си е направил програмата. Но тези които останахме, трябваше да се организираме дружно да посетим околностите. И това може би трябваше още от вечерта да се уговори. А то - всеки се разпръсна поединично, кой по стената, кой в Казанлък, кой по могилите около Шипка, кой в Търново (като нас с Живко /////).fiat coupe 2.0 16V
Коментар
-
nikki_sixx_74 написа:snake написа:Съвсем друго си е запознанството на живо, от постовете във форума понякога си изграждаме неточна или непълна представа за някой, говоря по принцип.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:nikki_sixx_74 написа:snake написа:Съвсем друго си е запознанството на живо, от постовете във форума понякога си изграждаме неточна или непълна представа за някой, говоря по принцип.
Коментар
-
Immortal написа:snake написа:nikki_sixx_74 написа:snake написа:Съвсем друго си е запознанството на живо, от постовете във форума понякога си изграждаме неточна или непълна представа за някой, говоря по принцип.
Коментар
-
nikki_sixx_74 написа:Immortal написа:snake написа:nikki_sixx_74 написа:snake написа:Съвсем друго си е запознанството на живо, от постовете във форума понякога си изграждаме неточна или непълна представа за някой, говоря по принцип.fiat coupe 2.0 16V
Коментар
-
nikki_sixx_74 написа:coupe 2000 написа:Ники надявам се да са ти премахнали бана
Коментар
-
Всяка среща носи нови потребители.http://forum.fiat-bg.org/profile.php...profile&u=9855Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Ето ме и мен. Регистрирах се вече, благодарение на nikki_sixx_74.Той ми измисли ника. Аз съм доволна от срещата на Копринка. Е в началото докато се поопознем беше малко по-кофти, но после се поотпуснахме и беше весело. Имам доста снимки, но трябва да се поровя малко из форума за да видя как се качват.
Коментар
-
Inessita написа:Ето ме и мен. Регистрирах се вече, благодарение на nikki_sixx_74.Той ми измисли ника. Аз съм доволна от срещата на Копринка. Е в началото докато се поопознем беше малко по-кофти, но после се поотпуснахме и беше весело. Имам доста снимки, но трябва да се поровя малко из форума за да видя как се качват.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар