Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Есенна среща на форума Копринка 2008 - снимки и впечатления

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ilkor написа:
    Между другото 3 дена не докоснах компютър въпреки че го носих навсякъде с мен - такъв рекорд скоро ня бях правил Според някои непотвърдени слухове съм стискал раницата с компа и спящ в леглото на ju ... ама аз не съм сигурен че съм стискал него
    Най-много да си стискал blagun, че той беше до теб тогава... Похърваше му на ухото пък не знам
    RIP Притежателка на горда Panda RIP
    Bravo 1.2 16V

Коментар

Immortal написа:
      ilkor написа:
      Между другото 3 дена не докоснах компютър въпреки че го носих навсякъде с мен - такъв рекорд скоро ня бях правил Според някои непотвърдени слухове съм стискал раницата с компа и спящ в леглото на ju ... ама аз не съм сигурен че съм стискал него
      ха сега де....Пък аз си пипах компютъра, ама друго - не
      агхахахахахахахах, и аз друго не стисках... оказа се, че съм с вечен бан вече... и то зарад неква вана! Илко, респект човече... кефиш... а това със великолепната седморкла е супер !
      Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

Immortal написа:
        Ние още снощи се вратихме, но чак сега имам достъп до интернет. Ама като гледам другите още не са се върнали Прекарахме чудесно, снимки - бол (след малко ще ги кача някъде и ще ги линкна тука), и двете вечери си беше супер, на втората обаче се наложи да си тръгнем по-раничко...Програмата ни малко се поизмени, бяхме в Търново вчера, на 21 през деня, за да се видим с колегата iee. И там изкарахме страхотно, въпреки че не останахме за вечерта (бързахме да се върнем на Копринка).Поздрави на всички които дойдоха, и на всички, които не дойдоха но много искаха да го направят.Надявам се всички да се приберат без произшествия и без много случки като описаната от snake (за полицаите).Също така се надявам да не ни мине котка път и да се видим на италфеста след няколко седмици.СНИМКИТЕП.П. Извинявам се за "вампирските" снимки, но съм забравил да включа опцията "анти-червени очи"...Да си признае колегата с пловдивска Марея Уикенд със стикер, дето мина два-три пъти покрай нас, но го досрамя да дойде, и си замина без да се обади!!!
        Сигурно става въпрос за мен , но всеки си знае...неискам да изпадам в подробности Бъди сигурен не е било досрамяване магаре срам няма
        Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Ние таман се бяхме събрали цял катун магарета...трябваше да се отбиеш поне да се запознаем Но все пак - беше забелязан, да знаеш

Коментар

ilkor написа:
            И аз бях там и потвърждавам
            BMW E90 320D
            ех. FIAT COUPE 2.0 16V
            ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
            ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

Immortal написа:
              Ние таман се бяхме събрали цял катун магарета...трябваше да се отбиеш поне да се запознаем Но все пак - беше забелязан, да знаеш
              Бях при този катун магарета час преди ти да дойдеш
              Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

nikki_sixx написа:
                Immortal написа:
                "...а пък Живко и Миро са алкохолици... и пукаха ракии до таз сутрин до 5 часа. "Е тука нищо ново не ни каза Ама не са само те Лошото е, че си тръгнах по-рано...
                И ти, и Явор печелите приза "Юда" как не ви досрамя да напуснете бре? Снейк-а и той... Благун и той... че и мацките забра със себе си... (а тъкмо се заобичахме) И Джи типото си би камшика, ама него ше го оправдаем, шото той не пие Пък на Кики съм му сърдит за дето ми разби илюзиите, че моа да му взема джантите!
                Бате, не знам дали аз ги взех, ама по едно време се събудих в леглото на Ju, заедно с Илко (дано Верчето не чете)
                BMW E90 320D
                ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                ex. FIAT BRAVO 1.6 16V

Коментар

Потребители, разглеждащи този форум: blagun, EVITA, ilkor, Immortal, ju, No Name, uBoy, Vercheto, zaioЧете, чете...

Коментар

Immortal написа:
                    Потребители, разглеждащи този форум: blagun, EVITA, ilkor, Immortal, ju, No Name, uBoy, Vercheto, zaioЧете, чете...
                    Упссс
                    BMW E90 320D
                    ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                    ex. FIAT BRAVO 1.6 16V

Коментар

Immortal написа:
                      Айде това с Vercheto e нагласено.Уф и аз чак сега се завръщам в Казанлък.Спектакъла на Царевец си заслужаваше да се гледа.Лично аз такава заря и такива фоерверки в Бг не съм виждал.Остана само fihi да акостира в София ,че с него се разделихме в Търново около 21.30 часа.Нямам възможност да разгледам снимките защото цъкам нет през Глобул и ще ме ожулят яко ама утре живот и здраве ще зяпам качвам.
                      Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                      Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Immortal написа:
                        "...а пък Живко и Миро са алкохолици... и пукаха ракии до таз сутрин до 5 часа. "Е тука нищо ново не ни каза Ама не са само те Лошото е, че си тръгнах по-рано...
                        Всъщност, обсъждахме на високоинтелектуално ниво проблеми на клуба! Ти що не остана? Вана ли си вземаше? Искам и пред целия форум да благодаря на колегите, които сутринта "помогнаха 50 метра на Живка да запали"! Благодаря Ви пичове!

Коментар

Ние вазирахме малко апокрифно в неделя сутринта, ама в последно време са ми се събрали доста главоболия и трябваше да се прибера.Ако някой ми е сърдит - съжалявам.Иначе срещата си стана нормална, като изключим големия хаос първата вечер - всеки си бъркаше в джобовете и в ушите - 5-6 човека правеха нещо.Предлагам шумно да аплодираме ju, NoName, Верчето и моята съпруга че изобщо ни направиха салата , щото иначе щахме да ръфаме цели краставици и домати - а при наличните условия това си беше цяло геройство. Да благодарим шумно и на стенли и колежката дона че се опушиха като сафрид за да има изпечени меса. Не стига че беше леко мизерно, но и доста липсваше огранизация.Честно казано - разбирам ентусиазма на всички, но това беше най-лошата среща която сме правили.Затова за следващ път имам следните предложения:1. Срещи да се правят на такива места, където всички да сме заедно - пример - отделянето на софийската група в друг хотел този път за мен допринесе основно за дезорганизацията.2. Да се събираме на малко по читави места - на доста хора не им хареса хотел Роза, макар аз да не съм от тях - но мястото за мохабет си беше под всякаква критика - късен развит социализъм... Никой от нас не е чак толкова закъсал за да не може да плати още 10-20лв отгоре на това което плати сега - а и хотел а хич не беше евтин за това което беше.3. Оттук нататък предлагам - само на места с ресторант - аман от мъкнене, миене, печене и др. - и винаги едни и същи хора - другите сядат по масите и готово... Според мен готвенето сами е подходящо само за лятна среща тип х.Яна - видяхте колко беше неудачно сега - тъмно, студено и т.н. На х.Яна нямахме тези проблеми защото много хора бяха пристигнали рано и правеха ядене, а и беше топло и светло до късно, а особено втория ден - вечерта стана защото подготовка се правеше от 2 следобяд.... Аз лично предпочитам срещи от типа на Арбанаси - съгласете се че тя беше най-организираната досега, а и като се има предвид че предстоят доста студени месеци - на виждам други варианти ако решим да се съберем някъде след нова година.Иначе благодаря на всички колеги, които се отзоваха и все пак се видяхме.Не искам критиките ми от никого да се приемат лично - не са насочени към организаторите - бога ми, не... Кики, Ники - не ми се сърдете - не искам да ви обидя. Това което искам е да си изградим принципно някакъв критерии и на базата на натрупания опит да решим, как точно трябва да стават нещата. Те алфистите са по хитри - не съм видял тяхна среща дето да не е в ресторант и все по хубави хотели бягат - явно и тях опита ги е научил...
                          Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                          Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                          ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Ами групата на следващата вечер беше в ресторанта под стената. Тогава бяхме около 25-30 човека и за цялата вечер платихме към 350 лева. Цените си бяха съвсем прилични - да не кажа ниски ...Е, разбира се след като се изнесохме от там по издържливите си спретнахме една софричка пред хотел Роза.Добре че времето беше с нас Ей, якето с което се сдобих на срещата чак днес ми влезна в употреба. Дъждът чакаше явно да се приберем

Коментар

Аз също си тръгнах рано в неделя и нямах възможност да си взема довиждане с повечето колеги, но за съжаление бързах. Самото ми идване беше под въпрос до последно: цяла седмица бях болен, дори на срещата не бях напълно възстановен и затова и вечерта си легнах рано, а и ме чакаше участие в "приятно" мероприятие - бране на царевица. Днес всичко ме боли от ТКЗС-арската дейност, но вече се оправям. За срещата: нямам претенции към битовите условия в хотела, за една вечер бяха напълно поносими. Също съм на мнение, което изразих още преди срещата, че за предпочитане е да сме в ресторант, а не да се занимаваме със скари и пушилки. В крайна сметка посетих място, на което не съм бил, поразходих малко мареата, че напоследък се е застояла в гаража, запознах се с приятни хора, абе смених обстановката. Всичко това за мен е достатъчно и съм доволен, че бях на срещата.
                              Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Аз отчитам като грешка не толкова това, че спахме на различни места, нито че залата (бившия ресторант) в която бяхме имаше леко социалистически вид (с тези телевизори Електрон ми се върнаха доста спомени ). Всъщност на същото място през 2006 срещата беше почти идеална. То и поради това излезе предложението за същото място. Вечерта не беше толкова зле - поопушихме се малко, но пък кюфтенцата и пържолките не бяха зле, пиене си имаше на корем, лафа си вървеше. Аз този път съм виновен - малко се скатах от трудова повинност -разхождах се с фотоапарата насам-натам, признавам си.Деозрганизацията беше повече на другия ден. Който си тръгна - тръгна си, всеки си е направил програмата. Но тези които останахме, трябваше да се организираме дружно да посетим околностите. И това може би трябваше още от вечерта да се уговори. А то - всеки се разпръсна поединично, кой по стената, кой в Казанлък, кой по могилите около Шипка, кой в Търново (като нас с Живко /////). Както и да е де, аз останах все пак с повече положителни впечатления... Най-важно беше да се срещнем в приятелска обстановка, да се запознаем с нови хора (аз досега лично не се познавах с колегите Kuku, coupe2000, blagun, donnna, Vercheto, niki_six, bavareca... и други). В крайна сметка, можеше и да е по-добре, но ние знаем 2 и 200 Благодарности на всички, които се занимаваха с организацията - kilar, Kuku, GTipо, Tornado... дано не пропускам някой.А и Италфеста е само след 3 седмици... Ще се поправим

Коментар

Working...
                                X