Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Есенна среща на форума Копринка 2008 - снимки и впечатления

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

kiro_of_the_day написа:
    Браво, браво! Гледам не сте се посрамили.... много... хихихихи В последния момент изникнаха неприятности та вместо купон на Копринка - гърч...Ама нема начин - се ля ви... Ще се видим друг път - нема да се отървете току тъй от мене!
    Кирчо, Фихи донесе една ракия - 15 годишна, 75 градуса! Малииии, късно я набарахме! 4 часа сутринта! До последно я мислехме за чай! Заръчах на Килъра да ти я донесе за дигустация тире изпиване във полза на форума, което, сещаш се не означава да полееш с нея доматите в градината! Нито изливане в мивката! Позволява се изливане в резервоара, но и тогава ще запали типо-то !

Коментар

///// написа:
      kiro_of_the_day написа:
      Браво, браво! Гледам не сте се посрамили.... много... хихихихи В последния момент изникнаха неприятности та вместо купон на Копринка - гърч...Ама нема начин - се ля ви... Ще се видим друг път - нема да се отървете току тъй от мене!
      Кирчо, Фихи донесе една ракия - 15 годишна, 75 градуса! Малииии, късно я набарахме! 4 часа сутринта! До последно я мислехме за чай! Заръчах на Килъра да ти я донесе за дигустация тире изпиване във полза на форума, което, сещаш се не означава да полееш с нея доматите в градината! Нито изливане в мивката! Позволява се изливане в резервоара, но и тогава ще запали типо-то !
      мисля че е около 50 градуса, ма годинките са толкоз - малко е ръждясала ама става за пиене.

Коментар

Става за пиене ли? Страх ме беше да запаля цигара, че да не пламна! И другия път да не се плашиш като си подгрявам гумите!

Коментар

///// написа:
          Става за пиене ли? Страх ме беше да запаля цигара, че да не пламна! И другия път да не се плашиш като си подгрявам гумите!
          Oooo бат`Живо, помня те кат си изпивал едно шише 30 годишна така, че няма да са прайш
          Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
          Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
          Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
          Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
          BMW X3 3.0D Aut

Коментар

nikki_sixx написа:
            blagun написа:
            Ники, аз и на Италфеста пак ще ти ги отмъкна
            Аз ку доа на Феста хеФентуално... ш тръгна с вас бе следващия път никой не мож ме откачи от Ралка
            Няма "хеФентуално", идваш на феста, това е!!! Аз го реших! Да не идвам аз да те взема, че треа да те возя до София в багажника (може и Рали да я пъхна там)
            BMW E90 320D
            ех. FIAT COUPE 2.0 16V
            ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
            ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

blagun написа:
              nikki_sixx написа:
              blagun написа:
              Ники, аз и на Италфеста пак ще ти ги отмъкна
              Аз ку доа на Феста хеФентуално... ш тръгна с вас бе следващия път никой не мож ме откачи от Ралка
              Няма "хеФентуално", идваш на феста, това е!!! Аз го реших! Да не идвам аз да те взема, че треа да те возя до София в багажника (може и Рали да я пъхна там)
              ммммммм, екстра, екстра... идеално! Щом и тя ше е в кюпа с мен - къндисах. Ех, какъв си амаааааааа... с една дума и ме нави! (май ми усети слабото място, а мръсТнико?)

Коментар

Добавих и снимките на blagun в албума.
                ilkor написа:
                Колеги, с изпратените до тук снимки, АЛБУМЪТ със снимки от ЕСЕННАТА СРЕЩА НА "ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ" е факт Разгледайте и по старите албуми от ПРОЛЕТНАТА и ЛЯТНАТА срещи.АЛБУМЪТ може да се разгледжа и в режим на автоматична смяна на снимките (слайдшоу) като просто се натисне бутона Двойно кликване върху бутона дава възможност за избор на интервала през който се сменят снимките.Ето ЛИНК към слайдшоу с интервал 3 секунди.12345678901234567890

Коментар

///// написа:
                  kiro_of_the_day написа:
                  Довечера ще я цокнеме след концерта на Бело дугме, па може и по време на концерта, че ладно даге...
                  VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                  VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                  VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                  VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                  Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Inessita написа:
                    Ето ме и мен. Регистрирах се вече, благодарение на nikki_sixx_74.Той ми измисли ника. Аз съм доволна от срещата на Копринка. Е в началото докато се поопознем беше малко по-кофти, но после се поотпуснахме и беше весело. Имам доста снимки, но трябва да се поровя малко из форума за да видя как се качват.
                    Инче, значи първо архивираш файловете в един общ архив и после ги пращаш по скайпа на Жоро или Илко! Айде, чакаме ти снимките! Само ти и Торнадо останахте!

Коментар

nikki_sixx_74 написа:
                      blagun написа:
                      Хайде, на Италфеста ще се видим 100%
                      Благуне, пламнала ти е главата бре! Русата къдравелка ли ти подпали чергата? Ми тъй ше е тя... кат ми забираш мацките.. скръндзльо такъФ!
                      От тука му е пламнала главата - http://www.zazz.bg/play:31845be0

Коментар

Живко ами аз му ги пратих на Илко доста отдавна, още на следващия ден, но той може би е преценил, че не трябва да ми ги качва или пък не ги е получил. Не зная. Те не бяха много. А може и да не ги е качил защото има една снимка на Ники. :D

Коментар

А защо под профила ми пише, че бутам детска количка. Ха-ха-ха. Може би защото сам нова! :D

Коментар

Коментар

Ники браво за снимките , но какво държиш в ръката която е до устата ти и е под косата .......... какво си правил ........
                              fiat coupe 2.0 16V

Коментар

Inessita написа:
                                Живко ами аз му ги пратих на Илко доста отдавна, още на следващия ден, но той може би е преценил, че не трябва да ми ги качва или пък не ги е получил. Не зная. Те не бяха много. А може и да не ги е качил защото има една снимка на Ники. :D
                                А така .... Не си спомням да съм получавал снимки от теб. Ако имах веднага бих ги качил.Скайпа ми е ilko_home - пиши ми и ги пусни на него.Да я видим тази снимка

Коментар

Working...
                                X