kiro_of_the_day написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Есенна среща на форума Копринка 2008 - снимки и впечатления
Collapse
X
-
-
fihi
///// написа:kiro_of_the_day написа:Браво, браво! Гледам не сте се посрамили.... много... хихихихи В последния момент изникнаха неприятности та вместо купон на Копринка - гърч...Ама нема начин - се ля ви... Ще се видим друг път - нема да се отървете току тъй от мене!
Коментар
-
///// написа:Става за пиене ли? Страх ме беше да запаля цигара, че да не пламна! И другия път да не се плашиш като си подгрявам гумите!Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
nikki_sixx написа:blagun написа:Ники, аз и на Италфеста пак ще ти ги отмъкнаBMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
blagun написа:nikki_sixx написа:blagun написа:Ники, аз и на Италфеста пак ще ти ги отмъкна
Коментар
-
Добавих и снимките на blagun в албума.ilkor написа:Колеги, с изпратените до тук снимки, АЛБУМЪТ със снимки от ЕСЕННАТА СРЕЩА НА "ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ" е факт Разгледайте и по старите албуми от ПРОЛЕТНАТА и ЛЯТНАТА срещи.АЛБУМЪТ може да се разгледжа и в режим на автоматична смяна на снимките (слайдшоу) като просто се натисне бутона Двойно кликване върху бутона дава възможност за избор на интервала през който се сменят снимките.Ето ЛИНК към слайдшоу с интервал 3 секунди.12345678901234567890
Коментар
-
///// написа:kiro_of_the_day написа:Браво, браво! Гледам не сте се посрамили.... много... хихихихи В последния момент изникнаха неприятности та вместо купон на Копринка - гърч...Ама нема начин - се ля ви... Ще се видим друг път - нема да се отървете току тъй от мене!VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Inessita написа:Ето ме и мен. Регистрирах се вече, благодарение на nikki_sixx_74.Той ми измисли ника. Аз съм доволна от срещата на Копринка. Е в началото докато се поопознем беше малко по-кофти, но после се поотпуснахме и беше весело. Имам доста снимки, но трябва да се поровя малко из форума за да видя как се качват.
Коментар
-
nikki_sixx_74 написа:blagun написа:Хайде, на Италфеста ще се видим 100%
Коментар
-
Inessita написа:Живко ами аз му ги пратих на Илко доста отдавна, още на следващия ден, но той може би е преценил, че не трябва да ми ги качва или пък не ги е получил. Не зная. Те не бяха много. А може и да не ги е качил защото има една снимка на Ники. :D
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар