Аз явно съм първия, който се е върнал от срещата, което показва, че моята мареа е най-бързата :D .Та какво исках да кажа, радвам се, че бяхме с жена ми и малкия син на срещата и се запознах с готини хори, които познавах само като никове от форума. Направихме и доста снимки, но са с висока разделителна способност и не искам да ги развалям, като ги конвертирам. Ако някой пак прави албум, както от лятната среща, да ми пише да му ги изпратя.П.П. Доста се чудих защо от толкова коли на разклона за Казанлък, ушевите спряха точно колата, в която бяхме с килъра и Kuku. И лични карти ни искаха и ги носиха в патрулката нещо да им баят, само дето не ни претърсиха
. Не знам, може би им заприличахме на наказателна бригада: Kilar с вид на пират, а аз и Kuku с полуголи глави сигурно ни взеха за мутри или за избягали затворници
.Колеги, преместих тук няколкото съобщения от темата "До Копринка и назад", написани след завръщането ни.Нека в тази тема поместваме нашите впечатления - добри или лоши - от срещата, както и избрани снимки в ниска резолюция.Оригиналите на снимките изпращайте на ilkor или Pecho, за да направят албум с всички снимки.Модераторски екип на fiat-bg.orgАЛБУМЪТ със снимки от ЕСЕННАТА СРЕЩА НА "ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ"

Коментар