Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Есенна среща на форума Копринка 2008 - снимки и впечатления

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Есенна среща на форума Копринка 2008 - снимки и впечатления

Аз явно съм първия, който се е върнал от срещата, което показва, че моята мареа е най-бързата :D .Та какво исках да кажа, радвам се, че бяхме с жена ми и малкия син на срещата и се запознах с готини хори, които познавах само като никове от форума. Направихме и доста снимки, но са с висока разделителна способност и не искам да ги развалям, като ги конвертирам. Ако някой пак прави албум, както от лятната среща, да ми пише да му ги изпратя.П.П. Доста се чудих защо от толкова коли на разклона за Казанлък, ушевите спряха точно колата, в която бяхме с килъра и Kuku. И лични карти ни искаха и ги носиха в патрулката нещо да им баят, само дето не ни претърсиха . Не знам, може би им заприличахме на наказателна бригада: Kilar с вид на пират, а аз и Kuku с полуголи глави сигурно ни взеха за мутри или за избягали затворници .Колеги, преместих тук няколкото съобщения от темата "До Копринка и назад", написани след завръщането ни.Нека в тази тема поместваме нашите впечатления - добри или лоши - от срещата, както и избрани снимки в ниска резолюция.Оригиналите на снимките изпращайте на ilkor или Pecho, за да направят албум с всички снимки.Модераторски екип на fiat-bg.orgАЛБУМЪТ със снимки от ЕСЕННАТА СРЕЩА НА "ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ"
    Tonight's the night and it's going to happen again and again...

а накичи ли марейка със стикер?
    СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
    бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
    сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
    ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

Ние още снощи се вратихме, но чак сега имам достъп до интернет. Ама като гледам другите още не са се върнали Прекарахме чудесно, снимки - бол (след малко ще ги кача някъде и ще ги линкна тука), и двете вечери си беше супер, на втората обаче се наложи да си тръгнем по-раничко...Програмата ни малко се поизмени, бяхме в Търново вчера, на 21 през деня, за да се видим с колегата iee. И там изкарахме страхотно, въпреки че не останахме за вечерта (бързахме да се върнем на Копринка).Поздрави на всички които дойдоха, и на всички, които не дойдоха но много искаха да го направят.Надявам се всички да се приберат без произшествия и без много случки като описаната от snake (за полицаите).Също така се надявам да не ни мине котка път и да се видим на италфеста след няколко седмици.СНИМКИТЕП.П. Извинявам се за "вампирските" снимки, но съм забравил да включа опцията "анти-червени очи"...Да си признае колегата с пловдивска Марея Уикенд със стикер, дето мина два-три пъти покрай нас, но го досрамя да дойде, и си замина без да се обади!!!

Коментар

Аз току що финиширах във Велико Търново. Остана ми само прехода до София тази вечер Изпращайте ми снимките си архивирани в един файл на скайп ilko_home за ги кача в пълна резолюция в даунлоад секцията и да направя албум както на миналите срещи.Снимките за сега могат да се видят на този адрес:http://www.fiat-bg.org/Downloads/Sni...8_09_Koprinka/

Коментар

phoenix написа:
          а накичи ли марейка със стикер?
          Да, Yavor ми даде един стикер. Старият стикер не ми беше много по вкуса, не беше ясно какво точно рекламира, просто някакъв WEB адрес, който едва ли говори нещо на непросветените.Новият е съвсем друга работа :D !
          Прикачени файлове
          Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Срещата беше много хубава Все по-често да се събираме така...Софийската група на връщане минахме през Карлово, Калофер и Сопот. Разгледахме къщите-музеи на Ботев и Левски, не можахме на Вазов, че вече бяха затворили.. Подпечатахме си книжките със 100-те забележителности на България! Разкажете как мина втората вечер, или ще разберем по снимките
            RIP Притежателка на горда Panda RIP
            Bravo 1.2 16V

Коментар

Прибрах се благополучно, пълен с впечатления, емоции и снимки! Дори не съм разтоварил още багажа от колата - бързам да вляза у форумо!

Коментар

Колеги, тези снимки дали да не са в ЗИП или РАР, че една по една....

Коментар

И аз съм вече в къщи Много яка среща се получи и се радвам че успях да се запозная с много нови хора от форума.А и успях да се включа в пълната програма - 20, 21 и 22 - общо 3 дена Времето също беше с нас защото въпреки прогнозите за дъждове се радвахме на есенно слънце В момента качвам всички снимки от моя фотоапарат.За по удобно разглеждане ще има албум когато се добера до всички снимки. Ще бъде подобен на този: Албум от Фиат срещата на хижа ЯнаНяма смисъл да се теглят една по една.Ето отново линка за по нетърпеливите http://www.fiat-bg.org/Downloads/Sni...8_09_Koprinka/

Коментар

юбряаааааааааааааааааааааааа ...бааааааааааааааааааааааси сдуханите Фиаткаджии братко! Алкохолици и... ’ма пък как ми липсвате ш въ тако0ам! Преди полуин час си додфми целия катун... ноу съм доволен, щастлив и... разгонен!Заобичах съ с Жу и Ноу Нейм-а... и с Ина съ заобичах... Изобщо... баси не моа да си събера всички мисли дето ми тичат из кратуната. Среща връх - мерси на всички тикви, за дето бяхте на място... и заради Вас се получи нещо мноооооооооооооооооооооооооооооого добро.Понеже неам батерия у снимачната кутия - снимки ше пратя на Илко утре! Копеуета - ноу сте добри... щастлив съм, че се познавам с Вас.п.п.- пък Кики не е мутра (нищо, че на аватара мяза на такъв), а пък Живко и Миро са алкохолици... и пукаха ракии до таз сутрин до 5 часа. Споменах ли вече , че ноу ме радвате бря?
                    Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

"...а пък Живко и Миро са алкохолици... и пукаха ракии до таз сутрин до 5 часа. "Е тука нищо ново не ни каза Ама не са само те Лошото е, че си тръгнах по-рано...

Коментар

Immortal написа:
                        "...а пък Живко и Миро са алкохолици... и пукаха ракии до таз сутрин до 5 часа. "Е тука нищо ново не ни каза Ама не са само те Лошото е, че си тръгнах по-рано...
                        И ти, и Явор печелите приза "Юда" как не ви досрамя да напуснете бре? Снейк-а и той... Благун и той... че и мацките забра със себе си... (а тъкмо се заобичахме) И Джи типото си би камшика, ама него ше го оправдаем, шото той не пие Пък на Кики съм му сърдит за дето ми разби илюзиите, че моа да му взема джантите!
                        Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

Я вижте каква картинка бяхме по време на прехода от Казанлък до Дряновския Манастир 7 коли, 7 модела, 7 града

Коментар

Между другото 3 дена не докоснах компютър въпреки че го носих навсякъде с мен - такъв рекорд скоро ня бях правил Според някои непотвърдени слухове съм стискал раницата с компа и спящ в леглото на ju ... ама аз не съм сигурен че съм стискал него

Коментар

ilkor написа:
                              Между другото 3 дена не докоснах компютър въпреки че го носих навсякъде с мен - такъв рекорд скоро ня бях правил Според някои непотвърдени слухове съм стискал раницата с компа и спящ в леглото на ju ... ама аз не съм сигурен че съм стискал него
                              ха сега де....Пък аз си пипах компютъра, ама друго - не

Коментар

Working...
                              X