Юлиане,не знаех,че четеш мисли-тькмо и аз мислех за нещо такова Ще питам утре какво е сьстоянието и дали има някакви условия и ще пиша..... Ако не става-на 1 от обичайните места /гребната или Италито/
Пистата на Калояново е хубаво място за мероприятия Преди известно време бях там и ми хареса (точно когато беше последната ни среща на гребната база).А има ли мераклии да повъртим колите на сняг, тази събота??? Има какво да научим един от друг и за шофирането при зимни условия!
Ами ние с колегата gad3n вече 2 пъти се засичаме на гребната (когато има сняг), но не сме само ние. Не можеш много много да се вредиш да се повръткаш, пък и в момента е замръзнало на коловози и не е особено приятно.Както дават пак да вали сняг може ако има условия да посетим полигона клубно, за по някоя врътка да обменим опит.А иначе като се постопли ще си направим среща на пистата до Калояново. И там има какво да научим един от друг.
Тракия от тони 2000 до хлебозавода надолу към колелото . Супер широко и необитаемо място. Аз случайно минах оттам и реших да се порадвам на току -що навалялия сняг :D http://free.data.bg/vankoenjoy/mytipo.3gp Еи на вижте го какво е става и за гонки и за всичко . ))
Колеги,днес ми казаха,че пистата в Калояново е затворена заради времето-до края на седмицата ще говорят сьс собственика и ще ми кажат дали ще може да се срещнем там/обещах да сме много/.Ако кажат,че не става предлагам както винаги на гребната.....
Коментар