Първо аз закъснях, за което съжалявам.И другото е, че и аз не Ви познавам и откъде да съм сигурен. Колегите ми казаха с какви коли сте дошли.Като паркирах пред мен едно Браво и му викам на момчето Здравей! Той не бил за срещата Викам си ако не сте Вие два пъти за един ден ще ми дойде много. ПП Извинявам се, че не се обадих.
Фенове и фенки от Пловдив и региона дайте мнения за следващата срещичка , но каде да е мястото?! И моля ако може не да търсим само близките кръчми, а така че да си разгледаме и колите и да научим (лично за мен) нещо ново и полезно за Фиат! Нека срещите са за Фиат и фенове а не за "черния дроб" !
аз предлагам да е някаде на широко за да може да видим и коя и на кой как върви Оше повече че тия дето мисля да ги доведа карат всей бързи коли. едното е типо 160 коня, другото още е тайна ама само ще кажа че jorko е застрашен Пак е пунто пак е 1.4 пак пак е с турбо ... абе като е готово ще го видите Та предлагайте каде сега
Нека срещите са за Фиат и фенове а не за "черния дроб" !
!!! Val_mcrae ме хвърли в транс!!! Лично аз не си спомням да сме пили по срещи - ама може и от алкохола да е !Чакам предложение за следващата среща.
Не го разбирай точно така не съм казал че сме алкохолици, а просто приканвам всички ви да обърнем повечко внимание на колите си от колкото на празните приказки които ще си дрънкаме в някоя кръчмиъка
18. 02 (събота) ми се струва добре като дата. Има повечко време до тогава, хем се надявам времето да е по-добро, хем повече хора ще видят темата и ще дойдат. Какво ще кажете?За място честно казано не се сещам. Пистата до Калояново май е най-подходяща, но не знам какви са условията там.
Коментар