Каде се губите Пловдивски Фиатаджии Срещички ще има ли този уикенд?Понеже аз сам новобранка при Фиат не мога да организирам тези мероприятия задействайте се малко да се съберем. Ходи ми се на такива мероприятия, ама Варна ми е доста далечко!
Каде се губите Пловдивски Фиатаджии Срещички ще има ли този уикенд?Понеже аз сам новобранка при Фиат не мога да организирам тези мероприятия задействайте се малко да се съберем. Ходи ми се на такива мероприятия, ама Варна ми е доста далечко!
Ами вземи прескочи и до Русе ... всяка сряда сме там ... няма пропуск!!!
Ами просто трябва да изберем един голям и празен паркинг с добро заведение наблизо, и да се уточним за деня и часа. Може и аз да дойда, ако не съм зает, но с организация не мога да се занимавам за съжаление.
Ами то си правим срещи вече една година в Пловдив ама не четете и не идвате
Тази забележка я приемам лично като за мен. Вярно всеки път когато реша да дойда - все нещо става за да ме спре! Вече трябва да наруша тази последователност
Fiat Tipo <<149C2>> + momo pack
Alfa145 16V TC <<AR67601>> RossoCorso
BlueStorm transforms . . .
. . . !!!
Ами понеже на много срещи съм бил единствения фиат, аз лично се информирам от сайта на Ланчиа. В началото и тук се пишеше за срещите, но при този почти нулев интерес се събират само Ланчии. Така че стегнете се де. Аз не винаги мога да присъствам, но имам ли възможност не се и замислям. Пък и водя други ентусиасти с мен, които даже и не притежават италиански автомобил.
.....Добре ,че има и новобранци да си поискат среща....... Между другото на 27.12.2005г. ще има среща на гребната на колегите от Ланча от 12.00ч.--ако някой желае да заповяда--аз ще сьм там/ ако нямам нещо по-спешно/
.....Добре ,че има и новобранци да си поискат среща....... Между другото на 27.12.2005г. ще има среща на гребната на колегите от Ланча от 12.00ч.--ако някой желае да заповяда--аз ще сьм там/ ако нямам нещо по-спешно/
Ти си писал че срещата ще е на 27.12.2005г. ако знаех че ще е днес щях да дойда.
Chuni, пьрво извинявяй за механичната грешка.........Иииииии,не ми казвай,че който е искал не може да провери в Ланча форума.......Нали знаеш-който няма причина има оправдание
Коментар