Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

СПАМ от ... Записване за яз.Копринка.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

///// написа:
    Айде и аз да се запиша, за да е ясно все пак:Ще нощувам в колата, тъй че не ме бройте за хотелите! И двете вечери съм на линия - 20/21 и 21/22!Явка, само да вметна, че ако основната вечер е на 21/22 и аз си легна като кирка в 4 сабале - и след няколко часа нали ще правим колона до Търново? Тия които си имат шофьори - добре, ами тия които си нямат? Все пак ни предстоят по няколкостотин километра!
    Няколкостотин километра до Търново не са.До там са 90 само ,но явно после за прибиране са малко повече.
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Tornado написа:
      ///// написа:
      Айде и аз да се запиша, за да е ясно все пак:Ще нощувам в колата, тъй че не ме бройте за хотелите! И двете вечери съм на линия - 20/21 и 21/22!Явка, само да вметна, че ако основната вечер е на 21/22 и аз си легна като кирка в 4 сабале - и след няколко часа нали ще правим колона до Търново? Тия които си имат шофьори - добре, ами тия които си нямат? Все пак ни предстоят по няколкостотин километра!
      Няколкостотин километра до Търново не са.До там са 90 само ,но явно после за прибиране са малко повече.
      Ники, имам на пред вид, че на другия ден (22) всички си се прибираме! Кой колкото отрезнял - отрезнял! Аз съм с колоната до Търново за "звук и светлина"! Ама и после още 230 км! Дано никого да не спират за проверка, че... тогава не съм съвсем убеден в показанията на дрегера!

Коментар

Тая тема стана не "записване за яз.Копринка" а как ще лекува ме махмурлука :D
        Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Tornado написа:
          Ами то затова по добре гала-вечерята да е на 20 срещу 21 ,а на 21 срещу 22 малко по културно.Мен ако питаш още с пристигането на първите които ще са тук на 19 ще има малка гала вечеря.Брат killar знае за кво става на въпрос.
          Тъкмо това имах на предвид, обяснявах на Явор, че ако на 22-ри си легнем кирки в 4 сутринта, то на другия ден всички пътуваме по няколкостотин километра, а не всички имаме резервни шофьори! Затова си мисля 20 срещу 21 да гвоздея!

Коментар

Atanas71 написа:
            На теб ти е лесно имаш един хвърлей разстояние до Карлово колегите път ги чака на другия ден.Аз го изпитах същото на срещата на Яна.
            Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
            Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Tornado написа:
              Atanas71 написа:
              На теб ти е лесно имаш един хвърлей разстояние до Карлово колегите път ги чака на другия ден.Аз го изпитах същото на срещата на Яна.
              Колко път 300-400км. :D
              Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Прибрах се!Може би трябва да започнем със снимките?Колегите продължават, хапванети и пииването все още са адски много, аз нещо трети ден не издържах....
                Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
                Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

Working...
                X