///// написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
СПАМ от ... Записване за яз.Копринка.
Collapse
X
-
Tornado написа:///// написа:Айде и аз да се запиша, за да е ясно все пак:Ще нощувам в колата, тъй че не ме бройте за хотелите! И двете вечери съм на линия - 20/21 и 21/22!Явка, само да вметна, че ако основната вечер е на 21/22 и аз си легна като кирка в 4 сабале - и след няколко часа нали ще правим колона до Търново? Тия които си имат шофьори - добре, ами тия които си нямат? Все пак ни предстоят по няколкостотин километра!
Коментар
-
Tornado написа:Ами то затова по добре гала-вечерята да е на 20 срещу 21 ,а на 21 срещу 22 малко по културно.Мен ако питаш още с пристигането на първите които ще са тук на 19 ще има малка гала вечеря.Брат killar знае за кво става на въпрос.
Коментар
-
Atanas71 написа:Тая тема стана не "записване за яз.Копринка" а как ще лекува ме махмурлука :DFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Tornado написа:Atanas71 написа:Тая тема стана не "записване за яз.Копринка" а как ще лекува ме махмурлука :DФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар