Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

СПАМ от ... Записване за яз.Копринка.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

СПАМ от ... Записване за яз.Копринка.

и аз няма да се записвам за стая... като се разпънат седалките на пунтьо става като спалня единствено бутилката на газовото може да пречи п.п. още съм в чуденка дали ще дойда, щото се очертава благоверната и дечурлигата да са на гости при тъщата... сега паля свещи в църквата и се моля да не научи за плановете ми, щото шмъ изкорми дет не съм я взел [/quote]
    Fiat Punto 1.1-Синята птица
    Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
    Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

МЕСТА НАБЛИЗО ИМА СВОБОДНИ В МОТЕЛ "КРЪНСКО ХАНЧЕ" (на около 10 км е от Копринка, в посока от Казанлък към Шипка).ОБАЧЕ - само за 20/21 вечерта. Има двойни стаи по 35 лв и бунгала със санитарен възел за 25.Телефона за резервации е 0431 / 63123.Сайтът им е: http://www.kranskohanche.com/

Коментар

donnna написа:
      и аз няма да се записвам за стая... като се разпънат седалките на пунтьо става като спалня единствено бутилката на газовото може да пречи п.п. още съм в чуденка дали ще дойда, щото се очертава благоверната и дечурлигата да са на гости при тъщата... сега паля свещи в църквата и се моля да не научи за плановете ми, щото шмъ изкорми дет не съм я взел
      Какво имаш предвид за бутилката? Просто заема място, което може да се ползва при спане или е опасно да се спи в кола с газова бутилка? Защото и аз имам някакви мисли да дойда и да преспя в колата. Резервите са ми, че евентуално е опасно това да става в кола с монтирана газова уредба. Няма ли някаква вероятност да изпуска по малко, незабележимо? Нека колегите, които имат мнение по въпроса, да пишат! Защото явно не съм единствен с такива помисли във връзка със срещата на Копринка.
      FIAT Idea 1.9 Multijet 2004 г.
      FIAT Tipo 1.4i.e. 1995 г. - предишен. Служи вярно над 9 години!

Коментар

Ако колата изпуска газ, досега щяхте да го усетите...Ако изпуска, много по-опасно е като се кара колата, отколкото като се спи в нея.Аз бих спал без притеснения...Пък ако много ви е страх, предвидете си толкова газ, че да свърши малко преди да стигнете до Копринка. Там сте с празна бутилка и без притеснения, а след това си я пълните в Казанлък и си тръгвате.

Коментар

пИрфектни са стаите ....Очаквах доста по-зле!
          Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
          Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
          ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Yavor написа:
            Явка, няма ли да изненадаш мен и приятелката ми с едно потниче
            BMW E90 320D
            ех. FIAT COUPE 2.0 16V
            ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
            ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

blagun написа:
              Yavor написа:
              Закъсал съм с времето, ама ще взема да се опитам да пусна нов тираж.Не обещавам нищо - зависи колко е натоварена фирмата дето ги прави.

Коментар

Какво имаш предвид за бутилката? Просто заема място, което може да се ползва при спане или е опасно да се спи в кола с газова бутилка? Защото и аз имам някакви мисли да дойда и да преспя в колата. Резервите са ми, че евентуално е опасно това да става в кола с монтирана газова уредба. Няма ли някаква вероятност да изпуска по малко, незабележимо? Нека колегите, които имат мнение по въпроса, да пишат! Защото явно не съм единствен с такива помисли във връзка със срещата на Копринка.
                просто газовата бутилка има едни болтове дето щсъ удрям в тъмното п.п. ние бургазлии от малко аромат на пропан-бутан нсъ плашим щот сме калени от Нефтохима п.п.2 сори за спама
                Fiat Punto 1.1-Синята птица
                Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Yavor написа:
                  blagun написа:
                  Yavor написа:
                  Закъсал съм с времето, ама ще взема да се опитам да пусна нов тираж.Не обещавам нищо - зависи колко е натоварена фирмата дето ги прави.
                  Не се притеснявай изобщо не е спешно, знаеш, просто е така се сетих Аз да залъжа мацката ....
                  BMW E90 320D
                  ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                  ex. FIAT BRAVO 1.6 16V

Коментар

да бе, верно...ще ползваме ли ресторанта, или ще ползваме BBQ-то ?

Коментар

К’о става бе колеги? Записваме се.., ама кой прави списъка? Стриптийзьорки ше има ли? Ако никой не прави резервациите - да си нося ли палатката? (джъст ин кейс) Срещата наближава.., а се забелязва някакъв хаос. Пък снощи таз среща даже я сънувах... видях наредени към 30-40 Фиатки... и хора... мноооооого хора - насядали около маса... голяааааааааааааама маса, и ядат и пият и пеят и... абе веселба! Сън ли беше това... или на срещата ще се окаже, че е "дежа ву"? Ако някой разбира от съновници... да разтълкува сънят ми.. моля!
                      Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

Няма да е лошо някой да обобщи нещата до момента, тъй като май се получава объркване. Аз записах стая спалня+1 легло за 1 нощувка 20.09 /събота срещу неделя/, тъй като от първия пост в темата останах с впечатление, че само vesko.t е записал такава стая и другите са свободни. Но после видях и няколко поста "двойка или тройка" и т.н. , които са написани след обобщаването в първия пост.Добре ще е утре да има актуализиран обобщен списък и да видим как е положението.
                        Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Tornado написа:
                          Резервирано е всикчо свободно в Роза и хотел Салтъково в с.Копринка което е най-много на километър от Роза.Дори е оставено капаро.Хаос няма ама не знам защо никой не резервира стаи в Хотел Салтъково.
                          Щом е само на километър, значи няма проблем. Ако не останат стаи в Роза, пишете ме пак тройка в "Салтъково". Макар, че не знам защо, но нещо леглата в този "Салтъково" поне на снимката не ме очароваха. Но става дума само за една нощувка все пак, така че за мен няма проблем да съм там.
                          Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Абе аз все си мисля че основната среща ще е на 21 вечрта - поне с такова впечатление съм останал. Гледам доста хора се записват само за 20-ти...Дайте да се разберем - все си мисля че най-добре е 21 срещу 22-ри да е майтапа - все пак понеделник е почивен ден...Кажете си мнението!

Коментар

Yavor написа:
                              Абе аз все си мисля че основната среща ще е на 21 вечрта - поне с такова впечатление съм останал. Гледам доста хора се записват само за 20-ти...Дайте да се разберем - все си мисля че най-добре е 21 срещу 22-ри да е майтапа - все пак понеделник е почивен ден...Кажете си мнението!
                              Оууу, Не Аз на 21 сутринта трябва да се връщам в София (непотвърдена информация)
                              BMW E90 320D
                              ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                              ex. FIAT BRAVO 1.6 16V

Коментар

Working...
                              X