и аз няма да се записвам за стая... като се разпънат седалките на пунтьо става като спалня единствено бутилката на газовото може да пречи п.п. още съм в чуденка дали ще дойда, щото се очертава благоверната и дечурлигата да са на гости при тъщата... сега паля свещи в църквата и се моля да не научи за плановете ми, щото шмъ изкорми дет не съм я взел [/quote]
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
СПАМ от ... Записване за яз.Копринка.
Collapse
X
-
МЕСТА НАБЛИЗО ИМА СВОБОДНИ В МОТЕЛ "КРЪНСКО ХАНЧЕ" (на около 10 км е от Копринка, в посока от Казанлък към Шипка).ОБАЧЕ - само за 20/21 вечерта. Има двойни стаи по 35 лв и бунгала със санитарен възел за 25.Телефона за резервации е 0431 / 63123.Сайтът им е: http://www.kranskohanche.com/
-
donnna написа:и аз няма да се записвам за стая... като се разпънат седалките на пунтьо става като спалня единствено бутилката на газовото може да пречи п.п. още съм в чуденка дали ще дойда, щото се очертава благоверната и дечурлигата да са на гости при тъщата... сега паля свещи в църквата и се моля да не научи за плановете ми, щото шмъ изкорми дет не съм я взелFIAT Idea 1.9 Multijet 2004 г.
FIAT Tipo 1.4i.e. 1995 г. - предишен. Служи вярно над 9 години!
Коментар
-
Ако колата изпуска газ, досега щяхте да го усетите...Ако изпуска, много по-опасно е като се кара колата, отколкото като се спи в нея.Аз бих спал без притеснения...Пък ако много ви е страх, предвидете си толкова газ, че да свърши малко преди да стигнете до Копринка. Там сте с празна бутилка и без притеснения, а след това си я пълните в Казанлък и си тръгвате.
Коментар
-
blagun написа:Yavor написа:пИрфектни са стаите ....Очаквах доста по-зле!Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Какво имаш предвид за бутилката? Просто заема място, което може да се ползва при спане или е опасно да се спи в кола с газова бутилка? Защото и аз имам някакви мисли да дойда и да преспя в колата. Резервите са ми, че евентуално е опасно това да става в кола с монтирана газова уредба. Няма ли някаква вероятност да изпуска по малко, незабележимо? Нека колегите, които имат мнение по въпроса, да пишат! Защото явно не съм единствен с такива помисли във връзка със срещата на Копринка.Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Yavor написа:blagun написа:Yavor написа:пИрфектни са стаите ....Очаквах доста по-зле!BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
К’о става бе колеги? Записваме се.., ама кой прави списъка? Стриптийзьорки ше има ли? Ако никой не прави резервациите - да си нося ли палатката? (джъст ин кейс) Срещата наближава.., а се забелязва някакъв хаос. Пък снощи таз среща даже я сънувах... видях наредени към 30-40 Фиатки... и хора... мноооооого хора - насядали около маса... голяааааааааааааама маса, и ядат и пият и пеят и... абе веселба! Сън ли беше това... или на срещата ще се окаже, че е "дежа ву"? Ако някой разбира от съновници... да разтълкува сънят ми.. моля!Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
Няма да е лошо някой да обобщи нещата до момента, тъй като май се получава объркване. Аз записах стая спалня+1 легло за 1 нощувка 20.09 /събота срещу неделя/, тъй като от първия пост в темата останах с впечатление, че само vesko.t е записал такава стая и другите са свободни. Но после видях и няколко поста "двойка или тройка" и т.н. , които са написани след обобщаването в първия пост.Добре ще е утре да има актуализиран обобщен списък и да видим как е положението.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Tornado написа:Резервирано е всикчо свободно в Роза и хотел Салтъково в с.Копринка което е най-много на километър от Роза.Дори е оставено капаро.Хаос няма ама не знам защо никой не резервира стаи в Хотел Салтъково.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Абе аз все си мисля че основната среща ще е на 21 вечрта - поне с такова впечатление съм останал. Гледам доста хора се записват само за 20-ти...Дайте да се разберем - все си мисля че най-добре е 21 срещу 22-ри да е майтапа - все пак понеделник е почивен ден...Кажете си мнението!Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Yavor написа:Абе аз все си мисля че основната среща ще е на 21 вечрта - поне с такова впечатление съм останал. Гледам доста хора се записват само за 20-ти...Дайте да се разберем - все си мисля че най-добре е 21 срещу 22-ри да е майтапа - все пак понеделник е почивен ден...Кажете си мнението!BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар