Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Записване за яз.Копринка.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

При мен нещата се поотпушиха!Искам тройна стая в х-л Роза за 20-ти и 21-ви !Пълен комплект ще сме този път!Апропо, кой се занимава конкретно с резервациите???
    Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
    Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
    ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Миро и Я

Коментар

Kuku написа:
        Миро и Я
        Питам за да знам кого да ако се провали резервацията ми или да ако всичко е наред Майтап - Кики - сериозно запазете ми стая за двете вечери, плииз, че ако сега се проваля - жената повече няма да иска да идва с мене и ще бъда баннат от за известно време
        Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
        Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
        ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Ти нали си запазил стая за една вечер? -Просто ще я ползваш две вечери Иначе бих се зарадвал на компанията на двамата ми най-добри приятели Джак и Джони

Коментар

Kuku написа:
            Ти нали си запазил стая за една вечер? -Просто ще я ползваш две вечери Иначе бих се зарадвал на компанията на двамата ми най-добри приятели Джак и Джони
            Aaaa и аз
            BMW E90 320D
            ех. FIAT COUPE 2.0 16V
            ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
            ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

Двама на двама, брат - голема бурбъ шъ падне Стига сме спамили, че Киллъра ше ни киллне

Коментар

Аз мисля да дойда на палатка. Искам да знам ще имали още хора на палатка? :D

Коментар

За нас (fihi jr., fihi и Irka_fihi) стая за двама за 21/22.

Коментар

Дотук със записванията.
                    Обичта е по - силна от омразата. Сърцето е по - силно от огорчението. Усмивката на душата е по - силна от мрака. Великодушието надмогва мъстта.
                    Трезвен ТУК не пиша!
                    Un Italiano Vero

Коментар

Ако има останали без подслон, да стягат палатките, или да се огледат за някакъв подслон в Казанлък. Аз бях пуснал по-горе линк към мотел Крън, все още може да има свободни места там.Иначе, така като гледам прогнозите...хм. Май няма да е много за палатки. За всеки случай аз ще си взема една духалка (калориферче) в багажника Пък на 22-ри в Търново почти сигурно ще вали...Това е за Сливен прогнозата, тя е най-близка до тези места. Няма за Казанлък или Стара Загора:http://www.weatheronline.co.uk/weath...R=0&NOREGION=1

Коментар

Working...
                      X