Поляната за палатките
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Записване за яз.Копринка.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Re: Записани за яз.Копринка.
И аз шъ додъ :D . Не ми стана ясно къде ще се събираме вечерта, трябва ли да носим храна ( пиене ще нося със сигурност ) ? Някой ако ми донесе 1 стикер (голям за вътрешно залепване, стария ми беше нелегален от Kluchar и си отиде с палиото), ще е добре.Хотел: "Роза" Нощувки: 1 нощувка на 20.09 (събота срещу неделя) Стая: стаи със спалня + едно легло на цена 35 лв. - 1 бр.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:И аз шъ додъ :D . Не ми стана ясно къде ще се събираме вечерта, трябва ли да носим храна ( пиене ще нося със сигурност )Immortal написа:да бе, верно...ще ползваме ли ресторанта, или ще ползваме BBQ-то ?nikki_sixx написа:К’о става бе колеги? Записваме се.., ама кой прави списъка? Стриптийзьорки ше има ли? Ако никой не прави резервациите - да си нося ли палатката? (джъст ин кейс) Срещата наближава.., а се забелязва някакъв хаос.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Yavor написа:Абе аз все си мисля че основната среща ще е на 21 вечрта - поне с такова впечатление съм останал. Гледам доста хора се записват само за 20-ти...Дайте да се разберем - все си мисля че най-добре е 21 срещу 22-ри да е майтапа - все пак понеделник е почивен ден...Кажете си мнението!Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
nikki_sixx написа:К’о става бе колеги? Записваме се.., ама кой прави списъка? Стриптийзьорки ше има ли? Ако никой не прави резервациите - да си нося ли палатката? (джъст ин кейс) Срещата наближава.., а се забелязва някакъв хаос. Пък снощи таз среща даже я сънувах... видях наредени към 30-40 Фиатки... и хора... мноооооого хора - насядали около маса... голяааааааааааааама маса, и ядат и пият и пеят и... абе веселба! Сън ли беше това... или на срещата ще се окаже, че е "дежа ву"? Ако някой разбира от съновници... да разтълкува сънят ми.. моля!Обичта е по - силна от омразата. Сърцето е по - силно от огорчението. Усмивката на душата е по - силна от мрака. Великодушието надмогва мъстта.
Трезвен ТУК не пиша!
Un Italiano Vero
Коментар
-
Айде и аз да се запиша, за да е ясно все пак:Ще нощувам в колата, тъй че не ме бройте за хотелите! И двете вечери съм на линия - 20/21 и 21/22!Явка, само да вметна, че ако основната вечер е на 21/22 и аз си легна като кирка в 4 сабале - и след няколко часа нали ще правим колона до Търново? Тия които си имат шофьори - добре, ами тия които си нямат? Все пак ни предстоят по няколкостотин километра!
Коментар
-
Ами то затова по добре гала-вечерята да е на 20 срещу 21 ,а на 21 срещу 22 малко по културно.Мен ако питаш още с пристигането на първите които ще са тук на 19 ще има малка гала вечеря.Брат killar знае за кво става на въпрос.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
НЕАМ НЕРВИИИ!!!Престанете със спама...пак трябва да чистя!Обичта е по - силна от омразата. Сърцето е по - силно от огорчението. Усмивката на душата е по - силна от мрака. Великодушието надмогва мъстта.
Трезвен ТУК не пиша!
Un Italiano Vero
Коментар
-
ОК, аз съм съгласен с компанията.Аз (ние) ще се появя към обяд на 21.09 - неделя.Макар че мога да се опитам от събота следобяд да измисля нещо.....Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
maiska
-
Аз се отписвам , моето идване отпада ! Най- много да отида само до Търново, ама и това не е сигурно!Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
"Tornado написа:Immortal написа:да бе, верно...ще ползваме ли ресторанта, или ще ползваме BBQ-то ?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар