Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Записване за яз.Копринка.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Поляната за палатките
    Прикачени файлове

Коментар

Стаите в хотел "Съл.... Сел...." - в другия хотел
      Прикачени файлове

Коментар

Kuku написа:
        Стаите в хотел "Съл.... Сел...." - в другия хотел
        Хотел-ресторант "Салтъково"http://www.journey.bg/hotels/hotel.php?hotel=2369#pic
        Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
        Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Re: Записани за яз.Копринка.

И аз шъ додъ :D . Не ми стана ясно къде ще се събираме вечерта, трябва ли да носим храна ( пиене ще нося със сигурност ) ? Някой ако ми донесе 1 стикер (голям за вътрешно залепване, стария ми беше нелегален от Kluchar и си отиде с палиото), ще е добре.Хотел: "Роза" Нощувки: 1 нощувка на 20.09 (събота срещу неделя) Стая: стаи със спалня + едно легло на цена 35 лв. - 1 бр.
          Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

snake написа:
            И аз шъ додъ :D . Не ми стана ясно къде ще се събираме вечерта, трябва ли да носим храна ( пиене ще нося със сигурност )
            Вечерта е планирано да се събираме в Роза т.е. пред нея има тента и там ще наредим масите.Храна не виждам смисъл да се носи/Билла Казанлък отваря врати на 10.09./ освен ако е някой Еленски бут на 37 години.
            Immortal написа:
            да бе, верно...ще ползваме ли ресторанта, или ще ползваме BBQ-то ?
            Ресторанта е под стената на язовира/на 600 метра/ и май няма смисъл да го използваме.
            nikki_sixx написа:
            К’о става бе колеги? Записваме се.., ама кой прави списъка? Стриптийзьорки ше има ли? Ако никой не прави резервациите - да си нося ли палатката? (джъст ин кейс) Срещата наближава.., а се забелязва някакъв хаос.
            Резервирано е всичко свободно в Роза и хотел Салтъково в с.Копринка което е най-много на километър от Роза.Дори е оставено капаро.Хаос няма ама не знам защо никой не проявява желание за Хотел Салтъково.

Коментар

Re: Записване за яз.Копринка.

За мен и Ju 2-ка или 3-ка стая каквато има свободна за 20-ти пък ако решим може и 21-ви все ще се намери място за нас.

Коментар

Yavor написа:
                Абе аз все си мисля че основната среща ще е на 21 вечрта - поне с такова впечатление съм останал. Гледам доста хора се записват само за 20-ти...Дайте да се разберем - все си мисля че най-добре е 21 срещу 22-ри да е майтапа - все пак понеделник е почивен ден...Кажете си мнението!
                Аз предпочитам 20-ти срещу 21-ви, тъй като във вторник сме на работа. А ако купона е на 21 срещу 22-ри, няма да има време за "възстановяване". Наистина е важно да се уточни какви са нагласите.Аз нямам твърди предпочитания, но все пак да уточня, тъй като пуснах няколко поста: - Трябва ми за една нощувка стая тройка с баня и тоалетна, още по-добре и с ТВ, тъй като ще има и дете с нас. Не е от значение дали са 3 отделни легла или спалня+легло.- Предпочитам х-л "Роза", тъй като там ще е купона. - Предпочитана дата за купона: 20 срещу 21-ви (събота срещу неделя)И да споделя - много кофти прогноза за времето дават към 22-ри: студ и дъжд. Дано да не познаят.
                Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

nikki_sixx написа:
                  К’о става бе колеги? Записваме се.., ама кой прави списъка? Стриптийзьорки ше има ли? Ако никой не прави резервациите - да си нося ли палатката? (джъст ин кейс) Срещата наближава.., а се забелязва някакъв хаос. Пък снощи таз среща даже я сънувах... видях наредени към 30-40 Фиатки... и хора... мноооооого хора - насядали около маса... голяааааааааааааама маса, и ядат и пият и пеят и... абе веселба! Сън ли беше това... или на срещата ще се окаже, че е "дежа ву"? Ако някой разбира от съновници... да разтълкува сънят ми.. моля!
                  Ники, първо да ти отговоря на въпросите:1. Става и почва да ходи.2. Списъка е на първата страница, първи пост.3. Стриптийз може и да има ако някой прояви желание.4. Ако искаш носи си.А сега за хаоса в темата:Когато пуснах темата, се забеляза един СПАМ още в първите няколко поста. Оттам дойде и хаоса. Помолих да не се спами.....ама....Аз не разбирам от съновници, но срещата ще протече както си я направим ние.
                  Обичта е по - силна от омразата. Сърцето е по - силно от огорчението. Усмивката на душата е по - силна от мрака. Великодушието надмогва мъстта.
                  Трезвен ТУК не пиша!
                  Un Italiano Vero

Коментар

Айде и аз да се запиша, за да е ясно все пак:Ще нощувам в колата, тъй че не ме бройте за хотелите! И двете вечери съм на линия - 20/21 и 21/22!Явка, само да вметна, че ако основната вечер е на 21/22 и аз си легна като кирка в 4 сабале - и след няколко часа нали ще правим колона до Търново? Тия които си имат шофьори - добре, ами тия които си нямат? Все пак ни предстоят по няколкостотин километра!

Коментар

Ами то затова по добре гала-вечерята да е на 20 срещу 21 ,а на 21 срещу 22 малко по културно.Мен ако питаш още с пристигането на първите които ще са тук на 19 ще има малка гала вечеря.Брат killar знае за кво става на въпрос.

Коментар

НЕАМ НЕРВИИИ!!!Престанете със спама...пак трябва да чистя!
                        Обичта е по - силна от омразата. Сърцето е по - силно от огорчението. Усмивката на душата е по - силна от мрака. Великодушието надмогва мъстта.
                        Трезвен ТУК не пиша!
                        Un Italiano Vero

Коментар

ОК, аз съм съгласен с компанията.Аз (ние) ще се появя към обяд на 21.09 - неделя.Макар че мога да се опитам от събота следобяд да измисля нещо.....
                          Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                          Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                          ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Записвам се:х-л Роза1 тройна стая20 и 21-ви

Коментар

Аз се отписвам , моето идване отпада ! Най- много да отида само до Търново, ама и това не е сигурно!
                              Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                              Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

"Tornado написа:
                                Immortal написа:
                                да бе, верно...ще ползваме ли ресторанта, или ще ползваме BBQ-то ?
                                Ресторанта е под стената на язовира/на 600 метра/ и май няма смисъл да го използваме.
                                В хотела също има ресторант. Бе вие не сте ли били и предния път?!?Ето снимка от ресторанта в хотел Роза, и една отвън, на която на заден фон се виждат външните маси...
                                Прикачени файлове

Коментар

Working...
                                X