И аз шъ додъ :D . Не ми стана ясно къде ще се събираме вечерта, трябва ли да носим храна ( пиене ще нося със сигурност ) ? Някой ако ми донесе 1 стикер (голям за вътрешно залепване, стария ми беше нелегален от Kluchar и си отиде с палиото), ще е добре.Хотел: "Роза" Нощувки: 1 нощувка на 20.09 (събота срещу неделя) Стая: стаи със спалня + едно легло на цена 35 лв. - 1 бр.
Tonight's the night and it's going to happen again and again...
И аз шъ додъ :D . Не ми стана ясно къде ще се събираме вечерта, трябва ли да носим храна ( пиене ще нося със сигурност )
Вечерта е планирано да се събираме в Роза т.е. пред нея има тента и там ще наредим масите.Храна не виждам смисъл да се носи/Билла Казанлък отваря врати на 10.09./ освен ако е някой Еленски бут на 37 години.
Immortal написа:
да бе, верно...ще ползваме ли ресторанта, или ще ползваме BBQ-то ?
Ресторанта е под стената на язовира/на 600 метра/ и май няма смисъл да го използваме.
nikki_sixx написа:
К’о става бе колеги? Записваме се.., ама кой прави списъка? Стриптийзьорки ше има ли? Ако никой не прави резервациите - да си нося ли палатката? (джъст ин кейс) Срещата наближава.., а се забелязва някакъв хаос.
Резервирано е всичко свободно в Роза и хотел Салтъково в с.Копринка което е най-много на километър от Роза.Дори е оставено капаро.Хаос няма ама не знам защо никой не проявява желание за Хотел Салтъково.
Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Абе аз все си мисля че основната среща ще е на 21 вечрта - поне с такова впечатление съм останал. Гледам доста хора се записват само за 20-ти...Дайте да се разберем - все си мисля че най-добре е 21 срещу 22-ри да е майтапа - все пак понеделник е почивен ден...Кажете си мнението!
Аз предпочитам 20-ти срещу 21-ви, тъй като във вторник сме на работа. А ако купона е на 21 срещу 22-ри, няма да има време за "възстановяване". Наистина е важно да се уточни какви са нагласите.Аз нямам твърди предпочитания, но все пак да уточня, тъй като пуснах няколко поста: - Трябва ми за една нощувка стая тройка с баня и тоалетна, още по-добре и с ТВ, тъй като ще има и дете с нас. Не е от значение дали са 3 отделни легла или спалня+легло.- Предпочитам х-л "Роза", тъй като там ще е купона. - Предпочитана дата за купона: 20 срещу 21-ви (събота срещу неделя)И да споделя - много кофти прогноза за времето дават към 22-ри: студ и дъжд. Дано да не познаят.
Tonight's the night and it's going to happen again and again...
К’о става бе колеги? Записваме се.., ама кой прави списъка? Стриптийзьорки ше има ли? Ако никой не прави резервациите - да си нося ли палатката? (джъст ин кейс) Срещата наближава.., а се забелязва някакъв хаос. Пък снощи таз среща даже я сънувах... видях наредени към 30-40 Фиатки... и хора... мноооооого хора - насядали около маса... голяааааааааааааама маса, и ядат и пият и пеят и... абе веселба! Сън ли беше това... или на срещата ще се окаже, че е "дежа ву"? Ако някой разбира от съновници... да разтълкува сънят ми.. моля!
Ники, първо да ти отговоря на въпросите:1. Става и почва да ходи.2. Списъка е на първата страница, първи пост.3. Стриптийз може и да има ако някой прояви желание.4. Ако искаш носи си.А сега за хаоса в темата:Когато пуснах темата, се забеляза един СПАМ още в първите няколко поста. Оттам дойде и хаоса. Помолих да не се спами.....ама....Аз не разбирам от съновници, но срещата ще протече както си я направим ние.
Обичта е по - силна от омразата. Сърцето е по - силно от огорчението. Усмивката на душата е по - силна от мрака. Великодушието надмогва мъстта.
Трезвен ТУК не пиша!
Un Italiano Vero
Айде и аз да се запиша, за да е ясно все пак:Ще нощувам в колата, тъй че не ме бройте за хотелите! И двете вечери съм на линия - 20/21 и 21/22!Явка, само да вметна, че ако основната вечер е на 21/22 и аз си легна като кирка в 4 сабале - и след няколко часа нали ще правим колона до Търново? Тия които си имат шофьори - добре, ами тия които си нямат? Все пак ни предстоят по няколкостотин километра!
Ами то затова по добре гала-вечерята да е на 20 срещу 21 ,а на 21 срещу 22 малко по културно.Мен ако питаш още с пристигането на първите които ще са тук на 19 ще има малка гала вечеря.Брат killar знае за кво става на въпрос.
Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Обичта е по - силна от омразата. Сърцето е по - силно от огорчението. Усмивката на душата е по - силна от мрака. Великодушието надмогва мъстта.
Трезвен ТУК не пиша!
Un Italiano Vero
Аз се отписвам , моето идване отпада ! Най- много да отида само до Търново, ама и това не е сигурно!
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
да бе, верно...ще ползваме ли ресторанта, или ще ползваме BBQ-то ?
Ресторанта е под стената на язовира/на 600 метра/ и май няма смисъл да го използваме.
В хотела също има ресторант. Бе вие не сте ли били и предния път?!?Ето снимка от ресторанта в хотел Роза, и една отвън, на която на заден фон се виждат външните маси...
Коментар