Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

До Копринка и назад...

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ilkor написа:
    Аз също тръгвам в събота сутринта.Да се чакаме в лентата за спиране след караулката както предложи Pecho.
    Хайде Сега остава само да се уточним и за часа на срещата?
    BMW E90 320D
    ех. FIAT COUPE 2.0 16V
    ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
    ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

polly_s написа:
      Бе с карта не се ли опраате бе..? ... ба маа му.., на мене карта ми дай... и адрес... и намирам секви места... Кви шофьори.., че и с топки... сте, шви съ не знай..!!? :D
      и аз съ опраам с карта,ама ако е на мастъркард... иначе глеам, глеам... и все у чужбинско съ виждам! Поли, систър, май споменаха някъде, че има още два хотела в близост бе... а за там имаше места. Освен туй, Казанлък е на 5-6 км от язовира... тъй, че ко те брига дали има места? Мой да спите у нашта стая :D

Коментар

blagun написа:
        ilkor написа:
        Аз също тръгвам в събота сутринта.Да се чакаме в лентата за спиране след караулката както предложи Pecho.
        Ами в 10 как е В смисъл да сме вече събрани и да тръгнем в 10.

Коментар

ilkor написа:
          blagun написа:
          ilkor написа:
          Ами в 10 как е В смисъл да сме вече събрани и да тръгнем в 10.
          Перфектно е
          BMW E90 320D
          ех. FIAT COUPE 2.0 16V
          ex. FIAT BRAVO 1.6 16V

Коментар

Значи се разбрахме Към 9:30 да почнем да се събираме... лентата за спиране след караулката... Да ни чакате ей
            RIP Притежателка на горда Panda RIP
            Bravo 1.2 16V

Коментар

Воала Четката ми се е разкиснала нещо... :P
              Прикачени файлове

Коментар

Tornado написа:
                Yavor написа:
                Я местните кажете - като стигна Казанлък - накъде карам, не че не мога да питам някъде, ама все пак?
                Кво се правиш пък ти?Я вземи се обади като тръгнеш да уточним времето ти за навлизане у Казанлъшко за да те чакам на авариини нейде.По горното важи за всички участници в мероприятието които не знаят как да стигнат до въпросното място.GSM 0898 743 201 звънете без да се притеснявате ако не възникне нещо непредвидено ще гледам да съм в помощ на всеки.
                Аз сигурно ще се възползвам
                fiat coupe 2.0 16V

Коментар

ju написа:
                  Значи се разбрахме Към 9:30 да почнем да се събираме... лентата за спиране след караулката... Да ни чакате ей
                  Вие гледайте да закъснеете и ще се пляскаме
                  BMW E90 320D
                  ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                  ex. FIAT BRAVO 1.6 16V

Коментар

ju написа:
                    Поне аз със сигурност ще чакам Има вероятност да взема още един човек с мен - дъщеря ми.

Коментар

А бре колеги...за в колко часа ще се уговорим за официалната среща вечеря бре?!
                      Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

nikki_sixx написа:
                        Питаш кога ще останеш сам срещу вратаря?

Коментар

///// написа:
                          nikki_sixx написа:
                          Нещо такова... ама принципно ме вълнува га ше се сберем целия отбор... и ше заседнем у кръчмата на хотела и... гааааааааааааааааааааааааааааааааааааааззззззззззз зт
                          Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

blagun написа:
                            Вие гледайте да закъснеете и ще се пляскаме
                            Баси... ние няма да можем да дойдем. До днес си мислех че събота сутринта ще запалим колата и просто ще дойдем.... но уви. Следващата седмица много вероятно е да сме в София, освен това имаме да плащаме над 2000лв на месец от няколко месеца насам... и така нещата някак си чисто финансово не се получават както ги искаме.Иначе на тебе специално ти надписвам 2 стикера и ще те намерят да ти ги дадат.п.п.уф как ми се идваше, ама може да дойдем на някоя среща в София, че май ще се наложи да постоим там една седмица.
                            СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
                            бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
                            сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
                            ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

nikki_sixx написа:
                              ///// написа:
                              nikki_sixx написа:
                              Нещо такова... ама принципно ме вълнува га ше се сберем целия отбор... и ше заседнем у кръчмата на хотела и... гааааааааааааааааааааааааааааааааааааааззззззззззз зт
                              Спокоооооо! Аз ще ти подам извеждащ пас! Само гледай да не си в засада! Демек, да не си дръпнал вече! Започваме с постепенна контраатака!

Коментар

аве стига ме дразнихте ве спамери... ша ва банна ей. очаквам някой да ни даде 500лв и да дойдем и ние.
                                СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
                                бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
                                сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
                                ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

Working...
                                X