ele написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
До Копринка и назад...
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
-
peho написа:Само където на мен не ми се много връзва Петолъчката да е удобно място за събиране с вас за тези от Ямбол.Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
nikki_sixx написа:ele написа:от отговорът ти доста се съмнявам да сте пичове.... баси... поне да беше скалъпил некво обяснение... пробвайте през Видин...Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ele написа:И какво толкова да напишете, че така сте решили. Аз не критикувах, а питах.nikki_sixx_74 написа:...щот’ сме пичове, и караме през къдет ни кефне. Освен това сме водени от мотото "Опознай родината, за да я обикнеш"Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
1-во - Стига с тази "Петолъчка" край Сливен. Петолъчката е край Ямбол, на всичко отгоре е на Ямболска територия. Ако някой не вярва, да провери колко километра е до Ямбол и колко до Сливен.2-ро - Петолъчката, е в обратната посока на тази, в която ще трябва да вървим от Ямбол.Ако ще тръгваме по същото време (щото още не сме решили кога ще тръгнем), ще се чуем по тилифонити и ще ви чакам на изхода на Сливен в посока Казанлък.
Коментар
-
Значи с Бургазлии, Ямболлии и Сливналии се чакаме на кръстовището което се образува с пътя от Карнобат! Става ли така? Да си направим ли и плакати, както едно време се правеше... в началото и в края на колоната "АВТОПОХОД"? :D (все пак ще сме бая коли)После на 22-ри като тръгнем за към Търново - ще ни свършат работа!Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
"През септември се очаква средната месечна температура да бъде малко по-ниска от нормалната за месеца, която в равнинната част на страната е между 18 и 21 градуса, във високите полета - между 15 и 17, а в планинските райони - от 9 до 15 градуса. Това съобщи ст.н.с. д-р Латин Латинов, метеоролог в НИМХ-БАН. Сумата на валежите в по-голямата част на страната ще бъде около и над нормата за месеца. Нормата за равнините е между 30 и 50 литра на квадратен метър, а за припланинските и планинските райони - от 50 до 80 литра на квадратен метър. Относително повече валежи ще има през втората част на месеца. През първото десетдневие на септември ще бъде предимно слънчево. По-значителна облачност ще има в началото на месеца и около 8 септември, когато на отделни места ще превали слаб дъжд. През по-голямата част от второто и третото десетдневие облачността ще бъде разкъсана. Най-голяма вероятност за превалявания има около 15 и около 28 септември. Топло ще бъде около 12 и около 26 септември. През септември се очакват около десет слънчеви и от пет до седем облачни дни. Броят на дните с валежи ще бъде около шест. Най-високите температури за месеца се очаква да бъдат между 25 и 30 градуса, а най-ниските - между 8 и 13 градуса, прогнозира Латин Латинов."Според мен, няма да бъде съвсем лошо времето...Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
ele написа:nikki_sixx написа:ele написа:от отговорът ти доста се съмнявам да сте пичове.... баси... поне да беше скалъпил некво обяснение... пробвайте през Видин...
Коментар
-
Значи, задругата на Копринка вече е ясна! Направихме си и резервен маршрут... за мераклиите да се включат в колоната - последни дни от седмицата... и вече изтичат!Оказа се, че ний трите коли, вече прегаряме за таз среща... дано не ни минава котка път! Освен това... интересува ни с кой от Ямбол, Сливен и Бургас ще се срещаме?! Колеги...аре Фе... време не остана! ;Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
От Ямбол - с нас. Ще ви чакаме до Сливен, на новия Лукойл на път 6, който е непосредствено ПРЕДИ да се разклони пътя за Пловдив и Казанлък. Няма как да го сбъркате, друг Лукойл на главния път покрай Сливен няма. Пада се отляво във вашата посока. Като ситгнете на Петолъчката, ми ударете един телефон. Живко го знае.
Коментар
-
Immortal написа:От Ямбол - с нас. Ще ви чакаме до Сливен, на новия Лукойл на път 6, който е непосредствено ПРЕДИ да се разклони пътя за Пловдив и Казанлък. Няма как да го сбъркате, друг Лукойл на главния път покрай Сливен няма. Пада се отляво във вашата посока. Като ситгнете на Петолъчката, ми ударете един телефон. Живко го знае.
Коментар
-
///// написа:Immortal написа:От Ямбол - с нас. Ще ви чакаме до Сливен, на новия Лукойл на път 6, който е непосредствено ПРЕДИ да се разклони пътя за Пловдив и Казанлък. Няма как да го сбъркате, друг Лукойл на главния път покрай Сливен няма. Пада се отляво във вашата посока. Като ситгнете на Петолъчката, ми ударете един телефон. Живко го знае.Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
Сичкото форум ти знае телефона! Чакаме включване от бургазлии! ’Начи 14 часа на петолъчката! Опасявам се, че надали ще ни е до исторически обекти! Ако вали, както се предполага имаме и резервен маршрут - през айтос!Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар