Всъщност не съм в позиция да налагам мнението си! Интересно ми е да мина отвсякъде, единственото... да не си оставя носачите някъде по дупките и да не пристигна до Коринка с квадратни джанти Ама щом пътьом се планира посещение на историческа местност... Тя Живка малко оффроудаджийка малко пада...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
До Копринка и назад...
Collapse
Заключена тема
X
X
-
bubachko
///// написа:По тоз върбишки проход ми се струва да не е останала асфалтова настилка, причината поради която не вървят автомобили от там! ... да не си оставя носачите някъде по дупките и да не пристигна до Коринка с квадратни джанти ...Тя Живка малко оффроудаджийка малко пада...
Коментар
-
bubachko
Така, сега говорих с Ники, ма има ядове и не може да се логне, та за това обобщавам, за трите коли дето сме се събрали засега от Варна (дано станем повече):Сборен пункт - Пикадили/Практикер срещу кафето на Пикадили на горния етаж на паркинга - 20.09Тръгване - 9:00 (да си направи всеки сметката колко ще доде )Маршрут - Варна->Шумен->Велики Преслав->Върбица-> (следва разклона за Карнобат, но ние свиваме надясно)Горно Александрово->Сливен (петолъчката)Сборен пункт за Ямбол и Бургас - Сливен (петолъчката) - 14:00Мисля 5 часа за тея 220 км да ни стигнат за небързо каране по дупки, престой по евентуални задръствания или спирания по разни обектиМисля, ще стане хубав автопоход, дано се съберем повечко от тримата засега
Коментар
-
bubachko написа:///// написа:По тоз върбишки проход ми се струва да не е останала асфалтова настилка, причината поради която не вървят автомобили от там! ... да не си оставя носачите някъде по дупките и да не пристигна до Коринка с квадратни джанти ...Тя Живка малко оффроудаджийка малко пада...
Коментар
-
nikki_sixx_74 написа:ele написа:ЩоМаршрут - Варна->Шумен->Велики Преслав->Върбица-> (следва разклона за Карнобат, но ние свиваме надясно)Горно Александрово->Сливен (петолъчката)Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
nikki_sixx_74 написа:ele написа:Нямам идея - 20-ти е още далечта що от там?Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
bubachko
ele написа:nikki_sixx_74 написа:ele написа:Нямам идея - 20-ти е още далечта що от там?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар