Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

До Копринка и назад...

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Всъщност не съм в позиция да налагам мнението си! Интересно ми е да мина отвсякъде, единственото... да не си оставя носачите някъде по дупките и да не пристигна до Коринка с квадратни джанти Ама щом пътьом се планира посещение на историческа местност... Тя Живка малко оффроудаджийка малко пада...

Коментар

///// написа:
      По тоз върбишки проход ми се струва да не е останала асфалтова настилка, причината поради която не вървят автомобили от там! ... да не си оставя носачите някъде по дупките и да не пристигна до Коринка с квадратни джанти ...Тя Живка малко оффроудаджийка малко пада...
      А’е бе Оффроудър... Точно ти ли взе да се оплакваш от де имало хасфальт и де си правел джантите на зарчета... Знаем си всичките кирливи, пясъчни и пресечени ризи... Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 А маршрута е супер, точно такова исках да карам Аз съм строго ЗА.П.С.: А после искам снимки на обезглавен Ники на масата

Коментар

та срещата на Петолъчката в колко часа.....п.п. варналии да кажат, че на тях им е най-далечко, пък и ще разглеждат природни забалежителности, джанти ще изправят по пътя
        Fiat Punto 1.1-Синята птица
        Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
        Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Така, сега говорих с Ники, ма има ядове и не може да се логне, та за това обобщавам, за трите коли дето сме се събрали засега от Варна (дано станем повече):Сборен пункт - Пикадили/Практикер срещу кафето на Пикадили на горния етаж на паркинга - 20.09Тръгване - 9:00 (да си направи всеки сметката колко ще доде )Маршрут - Варна->Шумен->Велики Преслав->Върбица-> (следва разклона за Карнобат, но ние свиваме надясно)Горно Александрово->Сливен (петолъчката)Сборен пункт за Ямбол и Бургас - Сливен (петолъчката) - 14:00Мисля 5 часа за тея 220 км да ни стигнат за небързо каране по дупки, престой по евентуални задръствания или спирания по разни обектиМисля, ще стане хубав автопоход, дано се съберем повечко от тримата засега

Коментар

никой ли нямя да пьтува на 21? Yellow_Flash_Colorz_PDT_33
            FIAT uno 1.0Fire 45hp

Аск "Vromos"- Бургас

Коментар

На 21-ви пътуваме обратно

Коментар

Колега Kuku, пуснах ти ЛС с няколко въпросчета. Не го ли получи ?
                Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

bubachko написа:
                  ///// написа:
                  По тоз върбишки проход ми се струва да не е останала асфалтова настилка, причината поради която не вървят автомобили от там! ... да не си оставя носачите някъде по дупките и да не пристигна до Коринка с квадратни джанти ...Тя Живка малко оффроудаджийка малко пада...
                  А’е бе Оффроудър... Точно ти ли взе да се оплакваш от де имало хасфальт и де си правел джантите на зарчета... Знаем си всичките кирливи, пясъчни и пресечени ризи... Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 А маршрута е супер, точно такова исках да карам Аз съм строго ЗА.П.С.: А после искам снимки на обезглавен Ники на масата
                  Значи да си взема и зимния колплект гуми с джанти на покрива 14-ки, пък пътьом ще сменям гуми Не знам с тез халуминиевите 15-ки как ще карам, пък и вие с тез малките деца - ще ги отръскате бре! Иначе и аз съм ЗА маршрута! От Шумен нататък не съм пътувал и се хвърляме в неизвестното! Прикючения ни чакат - 3 фиата и 2 малки дечица с едни луди хевиметалурзи, изтървани от съответното лечебно заведение!

Коментар

Що
                    Маршрут - Варна->Шумен->Велики Преслав->Върбица-> (следва разклона за Карнобат, но ние свиваме надясно)Горно Александрово->Сливен (петолъчката)
                    Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

ele написа:
                      Що
                      Маршрут - Варна->Шумен->Велики Преслав->Върбица-> (следва разклона за Карнобат, но ние свиваме надясно)Горно Александрово->Сливен (петолъчката)
                      щот така мъ кефи! Ти ше идваш ли или само си питаш?

Коментар

nikki_sixx_74 написа:
                        ele написа:
                        Що
                        щот така мъ кефи! Ти ше идваш ли или само си питаш?
                        Нямам идея - 20-ти е още далечта що от там?

Коментар

ele написа:
                          ...щот’ сме пичове, и караме през къдет ни кефне. Освен това сме водени от мотото "Опознай родината, за да я обикнеш"

Коментар

Само където на мен не ми се много връзва Петолъчката да е удобно място за събиране с вас за тези от Ямбол.

Коментар

nikki_sixx_74 написа:
                              ele написа:
                              ...щот’ сме пичове, и караме през къдет ни кефне. Освен това сме водени от мотото "Опознай родината, за да я обикнеш"
                              от отговорът ти доста се съмнявам да сте пичове.... баси... поне да беше скалъпил некво обяснение... пробвайте през Видин...

Коментар

ele написа:
                                nikki_sixx_74 написа:
                                ele написа:
                                от отговорът ти доста се съмнявам да сте пичове.... баси... поне да беше скалъпил некво обяснение... пробвайте през Видин...
                                Ти пък сега... не се сърди де! Ми няма никакво обяснение, просто така си го решихме... На мен лично ни Шипка ми се минава пак, ни ми се обикаля през Бургас, а на тоя тигел Варна-Сливен отдавна му се бях наточил... ///// и той така, Ники само е пътувал от там и той избра конкретния маршрут, а бургазлии изявиха желание да се съберем по пътя и така излезе решението за срещата в 14:00.Друго обяснение няма... Не претендираме, че сме официална колона към Копринка, тримата си го решихме и го съобщаваме, ако някой иска да дойде с нас. Все пак всеки сам си решава от къде да кара, ние сме на приципа "Гъз път да види" и както писа Ники - "Опознай родината за да я обикнеш!"

Коментар

Working...
                                X