Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

До Копринка и назад...

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Хаха, аз съм навит за такава маркировка Само че ми идва малко къса антената.Може да лепна някой плакат на задното стъкло с логото на форума по подов събитието

Коментар

Като отворих дума за логото, някой ще носи ли стикери за вътрешно залепване, защото така и не успях да взема до сега??

Коментар

Pecho написа:
        maiska написа:
        ... Ако решите можем да организираме фиат-колона
        Амчи как иначе! :D
        До тогава има доста време, но ако ще тръгвате на 20-ти и ще минавате по магистралата поне до Пловдив, може да се разберем за някакъв час и да се присъединя към вас на "Шел" Пазарджик.
        Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Така... пускам тази темичка, тъй като май никой не се е наговарял (или поне не видях къде) кой-как-от къде ще подема, ще има ли колони, колко народ ще се събира за колонка и така.... Та - за Варна засега се наговорихме аз, nikki_sixx и /////. Тръгваме от Варна в 9:00 на 20.09 (търпи някаква корекция, ма не по късно от 10:30 - 11:00), за да стигнем пообедно там. Маршрут - Варна-Шумен-Сливен-Копринка, с евентуално спиране на някой туристически обект по пътя (ние със жената събираме печатчета). Сборен пункт - паркинга на Пикадили-Практикер (горното ниво, пред кафето над БМС) Това от нас, поне тримата сме единодушни за този план и ако иска някой да се присъединява
          интересно ми е Шумен - Сливен от къде ще го направите - Айтос-Провадия, през Веселиново, през Котел... щото аз по принцип минавам през - магистралата - Провадия, Дългопол, Дъскотна - Айтос... ама онзи ден като минах се оказа че камионите са разбили доста пътя между Айтос и Дъскотна. Ришкия проход също ще да е ужаст, а през Котел след затварянето на Хаинбоаз ще да е тирче след тирче...тогава вече може да говорим за събиране на колоната от Бургас... п.п. макар да мисля, че колоната от Бургас ще да е рехава
          Fiat Punto 1.1-Синята птица
          Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
          Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

donnna написа:
            Така... пускам тази темичка, тъй като май никой не се е наговарял (или поне не видях къде) кой-как-от къде ще подема, ще има ли колони, колко народ ще се събира за колонка и така.... Та - за Варна засега се наговорихме аз, nikki_sixx и /////. Тръгваме от Варна в 9:00 на 20.09 (търпи някаква корекция, ма не по късно от 10:30 - 11:00), за да стигнем пообедно там. Маршрут - Варна-Шумен-Сливен-Копринка, с евентуално спиране на някой туристически обект по пътя (ние със жената събираме печатчета). Сборен пункт - паркинга на Пикадили-Практикер (горното ниво, пред кафето над БМС) Това от нас, поне тримата сме единодушни за този план и ако иска някой да се присъединява
            интересно ми е Шумен - Сливен от къде ще го направите - Айтос-Провадия, през Веселиново, през Котел... щото аз по принцип минавам през - магистралата - Провадия, Дългопол, Дъскотна - Айтос... ама онзи ден като минах се оказа че камионите са разбили доста пътя между Айтос и Дъскотна. Ришкия проход също ще да е ужаст, а през Котел след затварянето на Хаинбоаз ще да е тирче след тирче...тогава вече може да говорим за събиране на колоната от Бургас... п.п. макар да мисля, че колоната от Бургас ще да е рехава
            Ами да ти кажа, не съм се замислял, на БГмапс като дадеш маршрута има един през Велики Преслав-Котел-Сливен, един виждам през Върбица-Стралджа-Сливен и още един евентуален през Смядово-Сунгуларе-Сливен... незнам да си призная как е, Ники го избра, ние се съгласихме другите двама, незнам и дали се покрива с някой от твоите изброени... Той е челника на колонката засега, аз съм задника, от къде ме поведе - минавам, не сме тръгнали да гоним времеви рекорди. Все пак да не забравяме, че той е със Стило, а аз с Типо, как мислиш, на кой му дреме по-малко за разбит път Аз лично бях за през Дългопол. Едни викат не става, много е зле, други ми викат само преди Айтос е зле... де да знам на кой да вярвам. Те маса народ и на мен не вярват като писах по първите подписи, че подбалканската е ОК... Бе от където и да е, това ни е маршрута, "Гъз път да види" :D П.С.: Ако искаш питай го него за конкретен замисъл наистина.

Коментар

Варненци, забравете всички тези маршрути дето сте ги намислили...Единствения свестен път е през Шумен - Омуртаг - Котел - Сливен и т.н.Другият е през Провадия - Айтос, но има един участък - от разклона за с.Руен до Айтос, който е доста неприятен. Няма дупки, но пътя е много неравен.И както бургазлии ви казват - Варна - Бургас - магистралата до Карнобат и т.н.Всички останали пътища - Върбица, Ришки...... те са само за танкове.

Коментар

За Варненци през Търново-Габрово-Шипка ми се струва ,че е най-добре да пътувате.За тези които ще пътуват събота сутрин:движение почти нулево.
                Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Като минах през Септември преди седмица колегата Янис спомена нещо по темата , затова да питам:Със или без приспиване?Ако може малко повече инфо?Относно колегите от София - пътя по магистрала Хемус до Ябланица а след това не е лош само през Шипка може да има евентуално забавяне.Подбалканския също не е лош но ако питате мен бих минал през подбалканския едно че е по пряк и друго че няма да минавате Шипка.За колеги от Пловдив които имат желание да направим разходка до Копринка нека ми пишат по скайпowerslade за да направим някаква организация понеже съм мераклия за обикаляне.Евентуално ако някой от Пловдив се засили да ходи самостоятелно през Павел Баня да не минава защото през село Турия път няма!

Коментар

npace написа:
                    Като минах през Септември преди седмица колегата Янис спомена нещо по темата , затова да питам:Със или без приспиване?Ако може малко повече инфо?Относно колегите от София - пътя по магистрала Хемус до Ябланица а след това не е лош само през Шипка може да има евентуално забавяне.Подбалканския също не е лош но ако питате мен бих минал през подбалканския едно че е по пряк и друго че няма да минавате Шипка.За колеги от Пловдив които имат желание да направим разходка до Копринка нека ми пишат по скайпowerslade за да направим някаква организация понеже съм мераклия за обикаляне.Евентуално ако някой от Пловдив се засили да ходи самостоятелно през Павел Баня да не минава защото през село Турия път няма!
                    Само не разбрах защо софиянците трябва да минаваме през Търново за да стигнем до Казанлък, което е около 320 км като път, вместо да минем през Пловдив за 230 км......

Коментар

п.п. макар да мисля, че колоната от Бургас ще да е рехава ако някой трагва в неделя може да се чуем да згьстим малко колоната :D
                      FIAT uno 1.0Fire 45hp

Аск "Vromos"- Бургас

Коментар

npace написа:
                        ....Евентуално ако някой от Пловдив се засили да ходи самостоятелно през Павел Баня да не минава защото през село Турия път няма!
                        Аз наскоро минах през този път от Пловдив за Павел Баня. Вярно, че на места имаше доста дупки, но като цяло не е лош пътя. Само дето моста преди Раковски е уж затворен. Аз минах по него без проблем.

Коментар

Immortal написа:
                          npace написа:
                          ....Евентуално ако някой от Пловдив се засили да ходи самостоятелно през Павел Баня да не минава защото през село Турия път няма!
                          Аз наскоро минах през този път от Пловдив за Павел Баня. Вярно, че на места имаше доста дупки, но като цяло не е лош пътя. Само дето моста преди Раковски е уж затворен. Аз минах по него без проблем.
                          Каква е целта на този маршрут 70км третокласен път , това е за хора които обичат екстремни преживявания Но ако по стар български обичай търсите някаква изгода че е по на пряко само ще се набутате :D и може да отнесете някоя повреда по колата . Кой го даде тоз акъл незнам Yellow_Flash_Colorz_PDT_07
                          Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

За колегите от Варна:Колеги, извинявайте, че закъснявам с обяснението, но... идеята ми е да минем през Върбишкия проход.Варна->Шумен->Велики Преслав->Върбица-> (следва разклона за Карнобат, но ние свиваме надясно)Горно Александрово->Сливен (петолъчката)->Николаево->Мъглиж->Казанлък-> и целта на похода ни - яз. Копринка. В тази връзка... Ви пускам цитат от сайт за състоянието на проходите в Бг."Върбишки проходПетолъчката - Шумен (през гр.Върбица)Почти неизползваем път,много рядко някой автомобил минава от там.Отворен за преминаване през цялата година." На петолъчката спокойно можем да се съберем с Бургазлии и Ямболлии. Ако колегите от тези градове са съгласни - можем да си уговорим час за срещата.Понеже на 22-ри ще тръгнем към Търново всички... та за това и не ми се ще два пъти да минаваме по един и същи път. Освен това, подбалканския път е доста по-прав и ги няма всичките завои които ни предоставя пътя през Търново, а и ще сме с деца. Но ако искате друг маршрут - нека го обсъдим!
                            Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

По тоз върбишки проход ми се струва да не е останала асфалтова настилка, причината поради която не вървят автомобили от там!

Коментар

///// написа:
                                По тоз върбишки проход ми се струва да не е останала асфалтова настилка, причината поради която не вървят автомобили от там!
                                Не бе Живко... причината е, че като определяш маршрута... и този не е нито най-бързия, нито най-краткия. Ето за това не минават през там автомобили... А освен това, няма ли да ти е интересно да минеш през мястото където България постига една от най-големите си средновековни победи, при която кан Крум разгромява византийската войска и обезглавява предводителя ѝ - император Никифор I?
                                Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

Working...
                                X