Хаха, аз съм навит за такава маркировка Само че ми идва малко къса антената.Може да лепна някой плакат на задното стъкло с логото на форума по подов събитието
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
До Копринка и назад...
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Pecho написа:maiska написа:... Ако решите можем да организираме фиат-колонаTonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Така... пускам тази темичка, тъй като май никой не се е наговарял (или поне не видях къде) кой-как-от къде ще подема, ще има ли колони, колко народ ще се събира за колонка и така.... Та - за Варна засега се наговорихме аз, nikki_sixx и /////. Тръгваме от Варна в 9:00 на 20.09 (търпи някаква корекция, ма не по късно от 10:30 - 11:00), за да стигнем пообедно там. Маршрут - Варна-Шумен-Сливен-Копринка, с евентуално спиране на някой туристически обект по пътя (ние със жената събираме печатчета). Сборен пункт - паркинга на Пикадили-Практикер (горното ниво, пред кафето над БМС) Това от нас, поне тримата сме единодушни за този план и ако иска някой да се присъединяваFiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
bubachko
donnna написа:Така... пускам тази темичка, тъй като май никой не се е наговарял (или поне не видях къде) кой-как-от къде ще подема, ще има ли колони, колко народ ще се събира за колонка и така.... Та - за Варна засега се наговорихме аз, nikki_sixx и /////. Тръгваме от Варна в 9:00 на 20.09 (търпи някаква корекция, ма не по късно от 10:30 - 11:00), за да стигнем пообедно там. Маршрут - Варна-Шумен-Сливен-Копринка, с евентуално спиране на някой туристически обект по пътя (ние със жената събираме печатчета). Сборен пункт - паркинга на Пикадили-Практикер (горното ниво, пред кафето над БМС) Това от нас, поне тримата сме единодушни за този план и ако иска някой да се присъединява
Коментар
-
Варненци, забравете всички тези маршрути дето сте ги намислили...Единствения свестен път е през Шумен - Омуртаг - Котел - Сливен и т.н.Другият е през Провадия - Айтос, но има един участък - от разклона за с.Руен до Айтос, който е доста неприятен. Няма дупки, но пътя е много неравен.И както бургазлии ви казват - Варна - Бургас - магистралата до Карнобат и т.н.Всички останали пътища - Върбица, Ришки...... те са само за танкове.
Коментар
-
Като минах през Септември преди седмица колегата Янис спомена нещо по темата , затова да питам:Със или без приспиване?Ако може малко повече инфо?Относно колегите от София - пътя по магистрала Хемус до Ябланица а след това не е лош само през Шипка може да има евентуално забавяне.Подбалканския също не е лош но ако питате мен бих минал през подбалканския едно че е по пряк и друго че няма да минавате Шипка.За колеги от Пловдив които имат желание да направим разходка до Копринка нека ми пишат по скайпowerslade за да направим някаква организация понеже съм мераклия за обикаляне.Евентуално ако някой от Пловдив се засили да ходи самостоятелно през Павел Баня да не минава защото през село Турия път няма!
Коментар
-
maiska
npace написа:Като минах през Септември преди седмица колегата Янис спомена нещо по темата , затова да питам:Със или без приспиване?Ако може малко повече инфо?Относно колегите от София - пътя по магистрала Хемус до Ябланица а след това не е лош само през Шипка може да има евентуално забавяне.Подбалканския също не е лош но ако питате мен бих минал през подбалканския едно че е по пряк и друго че няма да минавате Шипка.За колеги от Пловдив които имат желание да направим разходка до Копринка нека ми пишат по скайпowerslade за да направим някаква организация понеже съм мераклия за обикаляне.Евентуално ако някой от Пловдив се засили да ходи самостоятелно през Павел Баня да не минава защото през село Турия път няма!
Коментар
-
npace написа:....Евентуално ако някой от Пловдив се засили да ходи самостоятелно през Павел Баня да не минава защото през село Турия път няма!
Коментар
-
Immortal написа:npace написа:....Евентуално ако някой от Пловдив се засили да ходи самостоятелно през Павел Баня да не минава защото през село Турия път няма!Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
За колегите от Варна:Колеги, извинявайте, че закъснявам с обяснението, но... идеята ми е да минем през Върбишкия проход.Варна->Шумен->Велики Преслав->Върбица-> (следва разклона за Карнобат, но ние свиваме надясно)Горно Александрово->Сливен (петолъчката)->Николаево->Мъглиж->Казанлък-> и целта на похода ни - яз. Копринка. В тази връзка... Ви пускам цитат от сайт за състоянието на проходите в Бг."Върбишки проходПетолъчката - Шумен (през гр.Върбица)Почти неизползваем път,много рядко някой автомобил минава от там.Отворен за преминаване през цялата година." На петолъчката спокойно можем да се съберем с Бургазлии и Ямболлии. Ако колегите от тези градове са съгласни - можем да си уговорим час за срещата.Понеже на 22-ри ще тръгнем към Търново всички... та за това и не ми се ще два пъти да минаваме по един и същи път. Освен това, подбалканския път е доста по-прав и ги няма всичките завои които ни предоставя пътя през Търново, а и ще сме с деца. Но ако искате друг маршрут - нека го обсъдим!Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
///// написа:По тоз върбишки проход ми се струва да не е останала асфалтова настилка, причината поради която не вървят автомобили от там!Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар