Ай приятно изкарване Аз ще се появя следващия път ако ма искате
що няма да доеш ма Ело? Другия път такваз среща ше е кой знай кога... това ше е най-голямата годишна среща на Фиатките (да знаеш)
Нали са годишни срещите а? Значи - следващата година - след има няма 3-4-5-6 месеца....Няма да дойда сега, щото няма да дойда... ай другия път или ще се засичаме из Варната
Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Айде сега някой да каже за кога е планувана,така да се каже официалната вечер,за 20-ти или за 21-ви.Съвсем сериозно питам,понеже имаше различни мнения,а и съображението че на 22-ри ще се пътува,та последно кога ще е голямото
Айде сега някой да каже за кога е планувана,така да се каже официалната вечер,за 20-ти или за 21-ви.Съвсем сериозно питам,понеже имаше различни мнения,а и съображението че на 22-ри ще се пътува,та последно кога ще е голямото
аз за 20-ти разбрах.. ама нищо не ми пречи и двата дни да отразя
Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Айде бе, аз също съм разбрал за 20 вечерта - нали затва се напънах да дойда още от събота следобед....Аааа, хора - ще се пазарува ли или ще се плюска от ресторанта???То като гледам времето - няма да е за навън, а вътре не знам дали е удобно ние да си готвим.Казвайте кой какви планове има за да знам какво да правя.Все пак който е ходил нека каже как е по добре. Аз няма проблеми и в двата варианта да се впиша, даже май ще ми е по-добре да си плащам - така или иначе в къщи се готви всеки ден - и на мен и на жената й е омръзнало да се занимаваме. А малкия със сигурност ще иска да хапне някоя супичка - значи от ресторанта ще е поне това.
Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
И аз питам тук там къде ще е купона, но засега не получавам отговор, явно ще се решава на място. Макар че като гледам какъв е студ, ми се вижда абсурдно да сме навън, а и скари-мари, пушилки - аз лично предпочитам в ресторанта.Аз ще нося само алкохол, а ако на място се реши да сме навън, предполагам, че ще има откъде да пазаруваме, нещо за Била - Казанлък прочетох някъде.И за дата на купона - мислех, че вече е решено, че ще е в събота 20.09. Аз пристигам утре към 15 ч.
Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Баси... ние няма да можем да дойдем. До днес си мислех че събота сутринта ще запалим колата и просто ще дойдем.... но уви. Следващата седмица много вероятно е да сме в София, освен това имаме да плащаме над 2000лв на месец от няколко месеца насам... и така нещата някак си чисто финансово не се получават както ги искаме.Иначе на тебе специално ти надписвам 2 стикера и ще те намерят да ти ги дадат.п.п.уф как ми се идваше, ама може да дойдем на някоя среща в София, че май ще се наложи да постоим там една седмица.
Много ми се изкаше да дойдете...Но по-добре да се стабилизират нещата първо..Мерси за стикерите
BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
То се е видяло че темата се оспами Тази година ще има още една среща - следващия месец.ИТАЛФЕСТАбе добре се почнахме от тази година - по 4 големи срещи годишно
Коментар