Ай приятно изкарване Аз ще се появя следващия път ако ма искате
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
До Копринка и назад...
Collapse
Заключена тема
X
X
-
nikki_sixx написа:ele написа:Ай приятно изкарване Аз ще се появя следващия път ако ма искатеВсеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
peho написа:Айде сега някой да каже за кога е планувана,така да се каже официалната вечер,за 20-ти или за 21-ви.Съвсем сериозно питам,понеже имаше различни мнения,а и съображението че на 22-ри ще се пътува,та последно кога ще е голямотоТаралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
Айде бе, аз също съм разбрал за 20 вечерта - нали затва се напънах да дойда още от събота следобед....Аааа, хора - ще се пазарува ли или ще се плюска от ресторанта???То като гледам времето - няма да е за навън, а вътре не знам дали е удобно ние да си готвим.Казвайте кой какви планове има за да знам какво да правя.Все пак който е ходил нека каже как е по добре. Аз няма проблеми и в двата варианта да се впиша, даже май ще ми е по-добре да си плащам - така или иначе в къщи се готви всеки ден - и на мен и на жената й е омръзнало да се занимаваме. А малкия със сигурност ще иска да хапне някоя супичка - значи от ресторанта ще е поне това.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
И аз питам тук там къде ще е купона, но засега не получавам отговор, явно ще се решава на място. Макар че като гледам какъв е студ, ми се вижда абсурдно да сме навън, а и скари-мари, пушилки - аз лично предпочитам в ресторанта.Аз ще нося само алкохол, а ако на място се реши да сме навън, предполагам, че ще има откъде да пазаруваме, нещо за Била - Казанлък прочетох някъде.И за дата на купона - мислех, че вече е решено, че ще е в събота 20.09. Аз пристигам утре към 15 ч.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
phoenix написа:blagun написа:Вие гледайте да закъснеете и ще се пляскамеBMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
Immortal написа:Баш купона - на 20ти.Еденьето - май наистина ще се решава на място. И аз като snake ще нося само малко алкохолецBMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар