Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

До Копринка и назад...

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ай приятно изкарване Аз ще се появя следващия път ако ма искате
    Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

ele написа:
      що няма да доеш ма Ело? Другия път такваз среща ше е кой знай кога... това ше е най-голямата годишна среща на Фиатките (да знаеш)
      Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

nikki_sixx написа:
        ele написа:
        що няма да доеш ма Ело? Другия път такваз среща ше е кой знай кога... това ше е най-голямата годишна среща на Фиатките (да знаеш)
        Нали са годишни срещите а? Значи - следващата година - след има няма 3-4-5-6 месеца....Няма да дойда сега, щото няма да дойда... ай другия път или ще се засичаме из Варната
        Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Айде сега някой да каже за кога е планувана,така да се каже официалната вечер,за 20-ти или за 21-ви.Съвсем сериозно питам,понеже имаше различни мнения,а и съображението че на 22-ри ще се пътува,та последно кога ще е голямото

Коментар

peho написа:
            Айде сега някой да каже за кога е планувана,така да се каже официалната вечер,за 20-ти или за 21-ви.Съвсем сериозно питам,понеже имаше различни мнения,а и съображението че на 22-ри ще се пътува,та последно кога ще е голямото
            аз за 20-ти разбрах.. ама нищо не ми пречи и двата дни да отразя
            Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

Айде бе, аз също съм разбрал за 20 вечерта - нали затва се напънах да дойда още от събота следобед....Аааа, хора - ще се пазарува ли или ще се плюска от ресторанта???То като гледам времето - няма да е за навън, а вътре не знам дали е удобно ние да си готвим.Казвайте кой какви планове има за да знам какво да правя.Все пак който е ходил нека каже как е по добре. Аз няма проблеми и в двата варианта да се впиша, даже май ще ми е по-добре да си плащам - така или иначе в къщи се готви всеки ден - и на мен и на жената й е омръзнало да се занимаваме. А малкия със сигурност ще иска да хапне някоя супичка - значи от ресторанта ще е поне това.
              Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
              Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
              ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

И аз питам тук там къде ще е купона, но засега не получавам отговор, явно ще се решава на място. Макар че като гледам какъв е студ, ми се вижда абсурдно да сме навън, а и скари-мари, пушилки - аз лично предпочитам в ресторанта.Аз ще нося само алкохол, а ако на място се реши да сме навън, предполагам, че ще има откъде да пазаруваме, нещо за Била - Казанлък прочетох някъде.И за дата на купона - мислех, че вече е решено, че ще е в събота 20.09. Аз пристигам утре към 15 ч.
                Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Баш купона - на 20ти.Еденьето - май наистина ще се решава на място. И аз като snake ще нося само малко алкохолец

Коментар

phoenix написа:
                    blagun написа:
                    Вие гледайте да закъснеете и ще се пляскаме
                    Баси... ние няма да можем да дойдем. До днес си мислех че събота сутринта ще запалим колата и просто ще дойдем.... но уви. Следващата седмица много вероятно е да сме в София, освен това имаме да плащаме над 2000лв на месец от няколко месеца насам... и така нещата някак си чисто финансово не се получават както ги искаме.Иначе на тебе специално ти надписвам 2 стикера и ще те намерят да ти ги дадат.п.п.уф как ми се идваше, ама може да дойдем на някоя среща в София, че май ще се наложи да постоим там една седмица.
                    Много ми се изкаше да дойдете...Но по-добре да се стабилизират нещата първо..Мерси за стикерите
                    BMW E90 320D
                    ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                    ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
                    ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

То се е видяло че темата се оспами Тази година ще има още една среща - следващия месец.ИТАЛФЕСТАбе добре се почнахме от тази година - по 4 големи срещи годишно

Коментар

Immortal написа:
                        Баш купона - на 20ти.Еденьето - май наистина ще се решава на място. И аз като snake ще нося само малко алкохолец
                        Аз алкохол нема да носим, ама ше пием Иначе и аз знам за 20 вечерта в ресторанта - официалното парти
                        BMW E90 320D
                        ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                        ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
                        ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

Immortal написа:
                          Баш купона - на 20ти.
                          Е мноу сте гадни! .., на 21 май ше е поече търпана..?! Нема ли..?
                          FIAT PUNTO 6 SPEED
                          FIAT MAREA 1.9 TD

Защо идиотите са толкова много, а куршумите толкова малко?!

Коментар

polly_s написа:
                            Immortal написа:
                            Баш купона - на 20ти.
                            Е мноу сте гадни! .., на 21 май ше е поече търпана..?! Нема ли..?
                            За това бъди там от 20 :D
                            fiat coupe 2.0 16V

Коментар

неразбрах само ще им ли някаква среща на Търново или Габрово за тези от Северна България ,щот маи само аз ще идвам от Русе.
                              fiat coupe 2.0 16V

Коментар

... и в Златна Котва няма места за 21...
                                FIAT PUNTO 6 SPEED
                                FIAT MAREA 1.9 TD

Защо идиотите са толкова много, а куршумите толкова малко?!

Коментар

Working...
                                X